kokeszko7 pisze:NA ŚWIECIE JUŻ 40 LATA W IZBICY ??? ZA 40 LAT
![]()
![]()
bardzo możliwe
Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.
Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.
Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.
BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Moderator: blazej
a pół roku temu (29 stycznia) napisałeśMy tu gadu , gadu a sklep FRUKTUS od miesiąca oferuje możliwość płacenia kartą kredytową za zakupy , oprucz tego można wypłacać pieniądze ( do 200 złotych ) tzw Cash back .
Rozwiązanie , które proponujesz jest połowiczne , wiadomo , i nie rokował bym mu powodzenia bo :
- po większą gotówkę i tak trzeba jechać do bankomatu
- zostaniesz posądzony przyciąganie klijentów a może nawet o "machlojki" z kartami .
a dzisiajZgadzam sie z Jaszarem w 100% !
Brak bankomatu to efekt zastoju i zaściankowości Izbicy, a proponowane przez Ciebie Aro rozwiązanie nie załatwia specjalnie problemu.
Fakt, że lepszy rydz niż nic, ale....
o właśnie.... tylko się cieszyć, że jest wreszcie możliwość płacenia kartą... i zgadzam się z tym, że Izbica wcale nie musi być ciągle ta ostatnia....

aro pisze:Ameryki nie odkryliście
Pisałem o tym 11 stycznia tego roku. Każdy wtedy uważał to za jakieś dziwactwo, a dzisiaj jesteście zachwyceni pomysłem....tylko czyim
. . .
Sorry, ale nie rozumię ....

Jaszar pisze:Sorry , ale ja też nie rozumię ... Ciebie !
Mój post był suchym stwierdzeniem faktu, nic ponad to ! W naporze "gorących" tematów nikt o tym nie wspomniał . ..........
Więc o co chodzi , że Ty nie byłeś pierwszy !?!

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość