autor: jacek.78 » śr mar 07, 2007 9:31 pm
Witam! Znowu pozwolę sobie zabrać głos w tej dyskusji. Ostatnio bowiem miałem okazję odwiedzić Wasz Ośr. Zdrowia- podwoziłem moją babcię do lekarza. Muszę przyznać, że mając w pamięci wpisy Bożeny(wyremontowane wnętrza, nowoczesny sprzęt, zadowolony personel i pacjenci) udałem się tam z dużą ciekawością. No i ....przeżyłem mały szok. Owszem z zewnątrz budynek i teren prezentują się okazale i bardzo schludnie. Ale w środku... Brudne ściany w poczekalniach i na kl. schodowej, na piętrze podłoga z pcw-odchodzących tu i ówdzie z grubą warstwą piachu i błota. Tłum nieustannie sprzeczających się pacjentów. A już zapach wylewającego się, czy wywożonego szamba prawie mnie powalił. No i niestety byłem też zmuszony skorzystać z toalety- gdzie wogóle już nie dało się oddychać, a czystość pozostawiała wiele do życzenia. O braku ręczników papierowych, czy papieru toaletowego już nie wspomnę. Miałem czas się wszystkiemu przyjrzeć bo spędziłem tam ok. 3 godz. Pomyślicie pewnie, że marudzę i się czepiam, ale skoro już takie forum istnieje, to może warto o tym napisać. Pozdrawiam.