Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.
Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.
Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.
BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Moderator: blazej
kokeszko7 pisze:Ptasiek pisze:Jeszcze tylko 45 minut i... poskaczemy sobie do gardełek...![]()
Minęły już 3 godziny i na szczęście nikt nie skacze...![]()
![]()

Sensor pisze:Druga tura jest ustawowo za 2 tygodnie. Myślę, że część głosów dostanie Marian Lewandowski (trudno oszacować ile, ale wieś pójdzie raczej za nim), część dostanie Bogdan Sadowski, a część ludzi wcale nie pójdzie głosować.
Będąc obywatelem świadomym (nawet niepisanych) obowiązków powinienem głosować. Tylko obu kandydatom przyglądam się i nie wiem na kogo.
Krespinie, może nowa ankieta?

Ron_Artest pisze:chcialem tylko napisac, iz nie jestem fanem polityki, ale.... czy o to chodzi zeby w naszej gminie ludzie majacy wladze musieli sobie na wzajem "psuc krew"??? bo tego jakos nie moge pojac! oni razem powinni walczyc o dobro dla naszej gminy i miasta... no tak? czy ja to zle rozumuje

Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider], Google [Bot] i 1 gość