Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.
Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.
Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.
BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Moderator: blazej

samba pisze:Mam pytanie.Czy ktoś wie jaki jest stan realizacji ścieżki rowerowej na Długie?

nayacz pisze:Ja moge powiedziec tyle że ścieżkę to oni wybudują, ale czynna to ona będzie dopiero najesieni xD Za późno reagują. Jak zginie jakiś dzieciak to ścieżka powstanie w tygodniu. xD

nayacz pisze:Tak właśnie jest, a teraz mojej koleżanki już nie ma, gdy by ścieżka była na pewno jechali by nią!Ale teraz jest już za późno!

Ptasiek pisze:Czekamy na temat na stronie głównej Błażeju!!!!! Pilne!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

predator pisze:Po co temat na stronie głównej. Chyba po to tylko aby znowu w sposób anonimowy tacy jak ty mogli bezczeszcząc dobre imię zmarłego lub psioczyć na wszystkiemu winną władzę. Już raz ta strona stała sie areną pojedynków na słowa głupców którzy poczuli sie za monitorami swoich komputerów jak sędziowie na sali rozpraw. Błażeju nie pozwól na ta żenadę.

Ptasiek napisał(a):Czekamy na temat na stronie głównej Błażeju!!!!! Pilne!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość