Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.
Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.
Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.
BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Moderator: blazej

bad_boy pisze:ja tez nie slyszalem o zadnych skokach, ludzie cos tam mowia, ale zadnych dowodow, pier*dolic o dupie maryny to kazdy potrafi. plotuchy.
daj przyklady a nie pstykasz pstykasz
pamietam jak o sw. pamieci poprzednim proboszczu ludzie gadali i co?
ludzue geby maja to gadaja, tylko czasmi od rzeczy
a z tym calowaniem to przesada

Jaro_Jagr pisze:napisałem to nie dlatego zeby prowadzic z toba jakas wojne, tylko po to zebys zrozumiała
ze Plotuchy to juz nie szanowany gatunek !

Żałuję, że nie powiedziałem, iż nie każdy jest katolikiem i takimi słowami niekatolika mógł obrazić...
Co do kapłaństwa w Polsce (to dotyczy to katolicyzmu w ogóle) przydałaby się zmiana konkordatu, ale w naszym państwie nie jest i podejrzewam w przyszłości nie będzie to możliwe.

Co do kapłaństwa w Polsce (to dotyczy to katolicyzmu w ogóle) przydałaby się zmiana konkordatu, ale w naszym państwie nie jest i podejrzewam w przyszłości nie będzie to możliwe.
Co mogło obrazić niekatolika. Zwrócenie się do księdza " proszę księdza" ?
Problem jest taki, ze jak pracujesz na "stanowisku usługowym", to masz tak ćwierkać jak klient chce. Jak większością będą mieszkańcy wyspy Unga-Bunga czczącego Jedynego Boga Buru Buru a witający się religijnym pozdrowieniem "riki-tiki" to masz im mówić "riki tiki" i bez znaczenia są twoje prywatne preferencje Błażeju.......

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość