bob budowniczy pisze:Przestań chłopcze się wcinać.....
[wycięto]
Nie wiem czy pomysl z silowna by wypalil, ale ten co nie sprobuje ten nic nie wie.
Administrator: Albo dostosujesz się i będziesz stosował zasady panujace na forum, albo się pożegnamy
Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.
Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.
Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.
BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Moderator: blazej
bob budowniczy pisze:Przestań chłopcze się wcinać.....

bob budowniczy pisze:Przestań chłopcze się wcinać....może ty masz bo ci brat kupił siłownię w piwnicy, ale jest wiele osób które bardzo chętnie poćwiczyłoby sobie.
W siłowni oczywiście sklepik ze suplami dla kobiet i mężczyzn.

bob budowniczy napisał:
Przestań chłopcze się wcinać.....
Zajmij sie grzebaniem w krowich zadach!!!!!!!!!! Bo tym a nie pisaniem powinienes sie zajac.....
Nie wiem czy pomysl z silowna by wypalil, ale ten co nie sprobuje ten nic nie wie.

bob budowniczy pisze:Jest siłownia......bardzo mnie to cieszy......tylko ze chodzi mi o siłownię z prawdziwego zdarzenia, z osoba która będzie potrafiła podpowiedzieć co i jak robić, a nie totalna amatorka i fajki podczas ćwiczeń, o browarze nie wspomnę.Bylem widziałem wiec wiem co mowie.....Fitness.....średnio 20 dziewczyn jest zainteresowane taka forma spędzania czasu. Proszę popytać jakie było zainteresowanie w solarium i ogólniaku.....ale jeżeli nie ma sali gdzie można ćwiczyć to niestety ludzie w ścisku nic robić nie będą.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości