Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Biznes w Izbicy??

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Postautor: czerwonamorda » śr sty 07, 2009 4:44 pm

bob budowniczy pisze:Przestań chłopcze się wcinać.....

[wycięto]

Nie wiem czy pomysl z silowna by wypalil, ale ten co nie sprobuje ten nic nie wie.

Administrator: Albo dostosujesz się i będziesz stosował zasady panujace na forum, albo się pożegnamy
moje teksty
to zabawa
moje slowa
moja sprawa

http://www.youtube.com/watch?v=RDzChLnAWTg ogladac!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
czerwonamorda
sierżant
sierżant

Postautor: Observator » śr sty 07, 2009 4:58 pm

bob budowniczy pisze:Przestań chłopcze się wcinać....może ty masz bo ci brat kupił siłownię w piwnicy, ale jest wiele osób które bardzo chętnie poćwiczyłoby sobie.

W siłowni oczywiście sklepik ze suplami dla kobiet i mężczyzn.

na siłownie to ja sobie sam potrafie zapracowac,a forum nie jest tylko twoje wiec dziadzia troche wyluzuj chyba ze ci sie w bajerek wciąłem
Bez urazy Pusia :)
Observator

Postautor: Observator » śr sty 07, 2009 5:06 pm

Pusia uważam ze siłownia prof nie pociagnela by w izbicy
na ul.Polnej jest dostepna dla calej mlodziezy z polnej za sprawa grupy chlopaków za co szacun, za darmo ! w samym centrum jest kilka osob posiadajacych siłownie gdzie nie tylko sami wlasciciele cwiczą sam wiem z doswiadczenia bo nikomu nie odmawialem kto chcial pocwiczyc poprostu zapraszalem z checia nawet i do towarzystwa
Observator

Postautor: czerwonamorda » śr sty 07, 2009 5:07 pm

Blazeju
jak wiadomo wszystkim wszem i wobec weteryniarze miedzy innymi grzebia w krowich zadkach, no bo jak zrobic pewne zeczy....wiem z wlasnego doswiadczenia mieszkam na wsi i nie raz bylem swiadkiem tych poczynan, wiec nie widze w tym niz zdroznego....taka praca
moje teksty
to zabawa
moje slowa
moja sprawa

Awatar użytkownika
czerwonamorda
sierżant
sierżant

Postautor: czerwonamorda » śr sty 07, 2009 5:09 pm

ale skoro chcesz nie bede tak pisala

Administrator: Chwała Ci za to.
moje teksty
to zabawa
moje slowa
moja sprawa

Awatar użytkownika
czerwonamorda
sierżant
sierżant

Postautor: bob budowniczy » śr sty 07, 2009 5:16 pm

bob budowniczy napisał:
Przestań chłopcze się wcinać.....

Zajmij sie grzebaniem w krowich zadach!!!!!!!!!! Bo tym a nie pisaniem powinienes sie zajac.....

Nie wiem czy pomysl z silowna by wypalil, ale ten co nie sprobuje ten nic nie wie.

A Ja po doświadczeniach dnia wczorajszego zapisuje sobie wszystkie wasze wpisy.........wczoraj kilka postów uciekło wiec się już nauczyłem, jednocześnie dziwi mnie postawa twoja Błazeju ze najpierw zamykasz dostęp do edycji własnych postów a potem to ty wszystko usuwasz.Twoim argumentem było to ze wypowiedzi tracą sens, a teraz to co?

Administrator: Co do zamknięcia edycji to już wyjaśniałem w dziale Problemy. Nie usunąłem zdania związanego z tematem Biznes w Izbicy.
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: bob budowniczy » śr sty 07, 2009 5:43 pm

Jest siłownia......bardzo mnie to cieszy......tylko ze chodzi mi o siłownię z prawdziwego zdarzenia, z osoba która będzie potrafiła podpowiedzieć co i jak robić, a nie totalna amatorka i fajki podczas ćwiczeń, o browarze nie wspomnę.Bylem widziałem wiec wiem co mowie.....Fitness.....średnio 20 dziewczyn jest zainteresowane taka forma spędzania czasu. Proszę popytać jakie było zainteresowanie w solarium i ogólniaku.....ale jeżeli nie ma sali gdzie można ćwiczyć to niestety ludzie w ścisku nic robić nie będą.
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: bob budowniczy » śr sty 07, 2009 5:52 pm

tak blazeju nie wykasowałeś z biznesu ale już wpisy z bodek przerabia sie na pisiora uciekły....

Administrator: Owszem wyciąłem kłótnie...reszta bez zmian. Proszę o wypowiedzi w temacie. Pilnie będę się przyglądał postom nie na temat i w miarę możliwości szybko usuwał
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: bob budowniczy » śr sty 07, 2009 6:04 pm

Ok Blazeju....z władzą się nie kłócę :lol: :lol:
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: pusia85 » śr sty 07, 2009 7:42 pm

obserwator sceptyczny hehhee i chyba zakompleksiony, wychodzi na to ,ze w izbicy kazdy jest samowystarczalny i niczego nie potrzebuje,no a jak sie wyjdzie z zapytaniem jest zduszone w zarodku
pusia
Awatar użytkownika
pusia85
plutonowy
plutonowy

Postautor: Observator » śr sty 07, 2009 7:59 pm

nie wiem dlaczego tak mi odpisalas... jak napisalas wyszlas z zapytaniem, to po czesci odpowiedzialem jaka jest sytuacja.
Observator

Postautor: pusia85 » śr sty 07, 2009 8:15 pm

czyli jednak taki biznes nie wypali bynajmniej w izbicy bo co druga osoba ma prywatna siłkę..... :( jest jeszcze jedna luka w izbickim biznesie....a mianowicie sklep tylko z męską odzieża oryginalną ,sklep w stylu New Yorkera tylko lepsze ciuchy np firma chipo&baxx ,wystarczy na allegro luknąc jaka to odzież
:)
pusia
Awatar użytkownika
pusia85
plutonowy
plutonowy

Postautor: czerwonamorda » śr sty 07, 2009 10:49 pm

są tacy mieszkancy co uwazaja ze to co maja to juz wystarczy, a jest wielu takich ktorzy chcieliby zdecydowanie wiecej
moje teksty
to zabawa
moje slowa
moja sprawa

Awatar użytkownika
czerwonamorda
sierżant
sierżant

Postautor: Ron_Artest » czw sty 08, 2009 8:33 am

bob budowniczy pisze:Jest siłownia......bardzo mnie to cieszy......tylko ze chodzi mi o siłownię z prawdziwego zdarzenia, z osoba która będzie potrafiła podpowiedzieć co i jak robić, a nie totalna amatorka i fajki podczas ćwiczeń, o browarze nie wspomnę.Bylem widziałem wiec wiem co mowie.....Fitness.....średnio 20 dziewczyn jest zainteresowane taka forma spędzania czasu. Proszę popytać jakie było zainteresowanie w solarium i ogólniaku.....ale jeżeli nie ma sali gdzie można ćwiczyć to niestety ludzie w ścisku nic robić nie będą.

Witam!
Szanownie Panie Bobie.. z natury jestem czlowiekiem dosc opanowanym i spokojnym.. ale na ten Pana post niestety musze odpowiedziec.. Otoz jestem wspolodpowiedzialny za otworzenie tej oto dla Pana "amatorskiej" silowni.. na ul. Polnej i sie zgodze ze amatorskiej bo na profesjonalna niestety nie mielismy srodkow ;/.. chcialbym jednak Pna prosic o nie wypisywanie takich bredni ze widzial Pan na tej silowni osoby cwiczace z papierosem w ustach.. Powtarzam cwiczacych.. obaza Pan w ten sposob zarowno mnie jak osoby tam cwiczace.. a chlopaki sie staraja i za to im chwala.. Chcialbym tylko aby Pan wiedzial ile nas kosztowal zachodu otworzenie tej silowni..Nikt tego nie wie co nie pomagal.. I naprawde to nie bylo "pstryk i swiatlo".. ale nie o tym.. bardzo bym chcial zebybyla taka silownia o jakiej piszecie.. i kazdemu by to wyszlo na dobre.. Ale mysle zeby uszanowac tez wklad ludzi ktorzy probuja zrobic cos z niczego.. tak jak to mialo miejsce na Polnej.. Zapraszam wszystkich chetnych do treningow na naszej silowni jezeli tylko macie odpowiednio duzo zapalu.. a my powstydzic sie nie mamy czego.. i mozemy byc dumni ze udalo nam sie zrealizowac cos na co kiedys nie bylo szans..
Bobie ja tu nie mam zamiaru zaczac teraz sie jakos z Toba przekamarzac na takie czy owakie tematy.. ale nasza silownie pokazales troche nie z tej strony co powinienes.. chyba ze rzeczywiscie masz takie zdanie na temat tej silowni.. to ok.. ale to tylko Twoje zdanie...

z pozdrowieniem dla wszystkich izbickich amatorskich "kulturystow".. :P

ufff... ale sie rozpisalem...
"A bad woman is a sort of woman a man never gets tired of "............ I LOVE THIS GAME!
Awatar użytkownika
Ron_Artest
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: bob budowniczy » czw sty 08, 2009 2:58 pm

Ron_Artest
Jeśli moje słowa zabrzmiały w ten sposób ze to osoby ćwiczące pala papierosy to przepraszam.Nie taki był mój zamiar.Jeszcze raz przepraszam.
Nie było moim zamiarem umniejszanie waszego wkładu w budowę siłowni w tym miejscu, albowiem wiem jak niesprzyjające warunki o jakiekolwiek inicjatywy panują w waszym regionie, chylę głowę mając na uwadze wasze dokonane,jeśli zabrzmiało to tak jak odebrałeś przepraszam.
Ale nie zaprzeczysz ze osoby postronne które tam wchodzą zupełnie niepotrzebnie robią jak opisałem, chodziło mi tylko o to abyście zwrócili uwagę na złe postępowanie niektórych ludzi albowiem to czego dokonaliście może w szybkim czasie obrócić się w nicość. Życzę samych sukcesów, co wcale nie zmienia faktu iz siłownia z prawdziwego zdarzenie z odpowiednim personelem zapaleńców przyniosłaby wiele dobrego.
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: Observator » czw sty 08, 2009 3:45 pm

Wydaje mi sie ze osob postronnych tam nie ma wszyscy są mile widziani i to jest OGROMNY PLUS !!
Observator

Postautor: bob budowniczy » czw sty 08, 2009 3:49 pm

Mnie Ron by nie wpuścił.......
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: cleo » czw sty 08, 2009 4:57 pm

no Bob wyszedles obronna reka z sytuacji...........bo juz widzialem grupe rozpoznawczo-regujaca poszukujaca Ciebie......oj by sie dzialo
cleo
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: krzysiek » czw sty 08, 2009 5:53 pm

jedno jest pewne-profesjonalna silownia nie wypali,ten kto chce cwiczyc,ma gdzie i za darmoche
krzysiek
sierżant
sierżant

Burmistrz

Postautor: franklini » czw sty 08, 2009 6:42 pm

Co wy cały czas piszecie o tej siłowni. Siłownia została zrobiona i uważam, że jest to dobra inicjatywa. Ale za to mamy postawić pomnik burmistrzowi. Jest wile ważniejszych rzeczy, które inny gminy mają, a my nie mamy. Np karetka, w Lubrańcu mają, a my. Do chorego pacjenta karetka musi przyjeżdżać z samego Lubrańca, gdziesz 15 km,a naprawdę przydała by się u nas. Po drugie hala sportowa, od dłuższego czasu temat już mało poruszany, w takiej Topólce mają hale, a my??. Już o boiskach Orlik 2012 nie będe wspominał, powiem tak, jak już każde miasteczko będzie je miało, to wtedy my jako najoszczędniejsza gmina sobie je wybudujemy. O drogach już nie będe wspominał, ul żwirki wigury, gdzie tam była zakładana chyba kanalizacja , asfalt został polany tylko miejscami, a nie cały. Jak widać, dużo nam jeszcze brakuje do innych gmin.
franklini
Awatar użytkownika
franklini
starszy kapral
starszy kapral

PoprzedniaNastępna

Wróć do Ogólne