Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Imprezki w Mchówku...:D

Arena Club, Mchówek

Moderator: blazej

Postautor: Observator » czw gru 18, 2008 9:05 pm

moze i wygryzą osobiscie wole pieniadze przelac w Mchowku niz w tej całej arenie :))
Observator

Postautor: mendel » pt gru 19, 2008 11:50 am

To tak samo jak ja :lol:
----Mowa jest srebrem,milczenie złotem----
Awatar użytkownika
mendel
chorąży
chorąży

Postautor: Observator » pn gru 22, 2008 9:01 pm

i rym cym cym i tralala Idziemy do stołu na kielichaa !!
Observator

mchówek

Postautor: kwiatuszek » ndz gru 28, 2008 8:20 pm

Lubię chodzić do Mchówka na imprezy ponieważ uwielbiam bawić się przy starej muzyce Disco Polo i się tego nie wstydzę! Jednak muszę stwierdzić, że ostatnia impreza 26.12 bardzo mi się nie podobała (i jestem tym zasmucona)ponieważ muzyka, którą do tej pory tam grali jest zastępowana muzyką dyskotekową(może było to spowodowane niedyspozycyjnością p.Jarka-mam nadzieję, że to się poprawi).
Na plakatach jest napisane ZABAWA TANECZNA- mi kojarzy się ten napis z "wiejską ***" dlatego tam jeżdżę.

Ps. 03.01.2009 przekonam się czy postępy ruszyły :o) Pozdrowienia dla wszystkich imprezowiczów Mchówka.
kwiatuszek
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: Observator » pn gru 29, 2008 12:53 pm

tez sie zawiodlem ale nie muzyka tylko tym ze bylo za duzo ziemian w wieku podstawowym :|
Observator

Postautor: Jarek (FLASH) » pn gru 29, 2008 7:56 pm

hehe nie mówcie już tak głośno o tej mojej niedyspozycji na ostatniej imprezie, już dosyć za to oberwałem w domciu od swojej kobiety ukochanej, ale musicie wybaczyć i zrozumieć - ten nastruj świąteczny i wogóle, heheheh a co do repertuaru na pewno poprawimy, pogramy coś starszego na życzonko, aaa jeszcze jedno, prawdopodobnie na wiosnę rusza remont naszej ukochanej remizy i tym samym sali w Mchówku. Może warunki się poprawią. Na następną imprezkę zapraszam w najbliższą sobotę tj. 03.01.09r. pozdro
Jarek (FLASH)
starszy sierżant
starszy sierżant

Postautor: mendel » wt gru 30, 2008 10:18 am

A co potem? Imprezy w przyszłości też mogły by być w soboty bo nie wszyscy w piątki moga być na imprezach... :)
Awatar użytkownika
mendel
chorąży
chorąży

Postautor: kwiatuszek » wt gru 30, 2008 5:48 pm

Jarek (FLASH) pisze:hehe nie mówcie już tak głośno o tej mojej niedyspozycji na ostatniej imprezie, już dosyć za to oberwałem w domciu od swojej kobiety ukochanej, ale musicie wybaczyć i zrozumieć - ten nastruj świąteczny i wogóle, heheheh a co do repertuaru na pewno poprawimy, pogramy coś starszego na życzonko, aaa jeszcze jedno, prawdopodobnie na wiosnę rusza remont naszej ukochanej remizy i tym samym sali w Mchówku. Może warunki się poprawią. Na następną imprezkę zapraszam w najbliższą sobotę tj. 03.01.09r. pozdro

trzymam za słowo i przekonam sie juz w sobote :)
kwiatuszek
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: Jarek (FLASH) » wt gru 30, 2008 7:47 pm

co do imprez w soboty, to może jeszcze 24 stycznia coś się zrobi, ale to też na dwa razy, później już nie da rady, zostaną ponownie tylko piątki, wszystkie soboty zajęte - wesela i inne imprezy okolicznościowe.pozdro
Jarek (FLASH)
starszy sierżant
starszy sierżant

Postautor: Jarek (FLASH) » wt gru 30, 2008 7:49 pm

aaa i jeszcze do kwiatuszka, może zapodasz jakieś fajne tytuły, propozycje piosenek , puścimy na życzonko. pozdro
Jarek (FLASH)
starszy sierżant
starszy sierżant

Postautor: OMEGA » śr gru 31, 2008 11:34 am

Heh Kolega Jarek jak sie tłumaczy ale dobrze dobrze niech sie weźmie do roboty i skończy z tymi (%) heh Oczywiście żartuje mi sie tam podoba! Pozdro!
OMEGA
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: Observator » śr gru 31, 2008 2:28 pm

Jarku mysle ze konkretow nie ma :P

chodzi o takie przeboje jak "szalona" "czarownica" "hej czy ty wiesz " i inne Legendarne utowry Disco Polo :)) :D :D :D :D :D :D :D :D
Observator

Postautor: kwiatuszek » pt sty 02, 2009 12:08 pm

Jarek (FLASH) pisze:aaa i jeszcze do kwiatuszka, może zapodasz jakieś fajne tytuły, propozycje piosenek , puścimy na życzonko. pozdro

oto kilka z nich:Zimna jak głaz
Wstawaj i walcz
Małolata
Albo on albo ja
Pociąg do gwiazd
Wracaj do swego świata
Jesteś szalona
Kochana uwierz mi
Ciało do ciała
Majteczki w kropeczki
ŁObuz
Straciłaś cnote
Dlaczego ty mi w głowie zawróciłaś
Lekcja miłości
Dziewczyna zapłakana
Wolność i swoboda i takie tam fajne utworki pozdrawiam do usłyszenia jutro :D
kwiatuszek
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: Observator » pn sty 05, 2009 12:43 am

kwiatuszku tak apelowalas o piosenki a nie bylo cie w Mcc
Observator

Postautor: kwiatuszek » pn sty 05, 2009 9:17 am

no i tu jestes w błędzie z imprezy zmyłam się przed godz.2 jeden minus mało wiary
kwiatuszek
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: mendel » pn sty 05, 2009 11:12 am

Lipa jak nie wiem była....ale tak wszędzie było
Awatar użytkownika
mendel
chorąży
chorąży

:-)

Postautor: ona.:.nieźle.:.zakręcona » ndz sty 18, 2009 8:23 pm

jest juz jakis rozklad jazdy Mchowka na styczen?:-)
pozdrawiam :D
ona.:.nieźle.:.zakręcona
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: ona.:.nieźle.:.zakręcona » ndz sty 18, 2009 8:24 pm

no i luty rzezc jasna :-)
ferie sie zblizaja, prawda? :-)
ona.:.nieźle.:.zakręcona
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: ona.:.nieźle.:.zakręcona » wt sty 20, 2009 7:49 pm

zyjecie na tym forum??