Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Jestes syty, pomoz innym.

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Jestes syty, pomoz innym.

Postautor: bob budowniczy » pn gru 08, 2008 9:15 am

Pragnę poruszyć problem monitoringu tej pięknej akcji.
Niestety sprawa jest dość poważna, albowiem produkty wkładane do skrzynek niejednokrotnie wracają na polki sklepowe i są ponownie sprzedawane.
Sam w zeszłym roku przeprowadziłem eksperyment w postaci zakupienia kilku dość charakterystycznych produktów żywnościowych i pozostawiłem je w tejże skrzynce. Byl wieczór, ruch niemalże żaden............niestety po około godzinie został tylko ryz, cukier i maka a wiec stan zanim włożyłem produkty wcześniej zakupione.

Niestety to nie jedyny przykład.....przed WOŚP również zbierano produkty żywnościowe, po czym pakowano je w torebki jednorazowe z logo pewnej firmy. Sponsoring wspaniały.......tylko szkoda ze nie własnym towarem

Do tego typu akcji należny angażować bardziej odpowiedzialnych ludzi, albo przeprowadzać bardziej szczegółowy monitoring tych akcji....
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

jestes syty

Postautor: maja5 » czw gru 11, 2008 10:15 am

Przykro mi ale niestety twoje wpisy to tylko klamstwa,klamstwa,klamstwa....
maja5
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: bob budowniczy » czw gru 11, 2008 5:10 pm

oj maju maju...............
czy uważasz ze mam aż tak bujana wyobraźnię?
akurat to nie o Tobie...............
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

jestes syty

Postautor: maja5 » pt gru 12, 2008 9:33 am

Sorki a juz myslalam,ze o mnie.Jestes THE BEST!!!!!!!!
maja5
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Wróć do Ogólne