Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

stacja benzynowa, LPG?

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

stacja benzynowa, LPG?

Postautor: mariusz1602 » pt lip 04, 2008 7:31 am

witam

Za tydzień przyjadę do Izbicy autem z instalacja sekwencyjną LPG.
Mam prośbę do forumowiczów, napiszcie proszę gdzie w Izbicy można zatankować gaz LPG? A jeśli nie w Izbicy to gdzie najbliżej?

proszę o odpowiedź :)

pozdrawiam
mariusz1602
szeregowy
szeregowy

Postautor: Observator » pt lip 04, 2008 11:12 am

st. benz kolo stadnionu lub na morelach na myjni :P
Observator

Postautor: mariusz1602 » pt lip 04, 2008 11:48 am

dzięki. a co z jakością?
bo moja instalacja gazowa nie trawi słabej jakości gazu :/
mariusz1602
szeregowy
szeregowy

wyluzuj

Postautor: anna » pt lip 04, 2008 3:40 pm

czlowieku gaz taki jak wszedzie.co ty myslisz ze w izbicy nikt nie ma gazu sekwencyjnego?
anna
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: mariusz1602 » pt lip 04, 2008 3:45 pm

przepraszam, nie chodzi mi, że nikt nie ma. tylko o prostą pomoc gdzie lepiej tankować a gdzie nie. Wy tu mieszkacie i wiecie najlepiej :)

A daaawno nie byłem i nie mam pojęcia gdzie są jakieś stacje, dopiero użytkownik " Observator " podpowiedział mi.

pozdrawiam
mariusz1602
szeregowy
szeregowy

Postautor: Jaszar » pt lip 04, 2008 5:23 pm

W Izbicy Kujawskiej są trzy miejsca gdzie można zatankować gaz : na morelach , na przeciwko stadionu i na stacji diagnostycznej ( jadąc w kierunku Włocławka za stacją Orlenu ) . Jakość gazu porównywalna , stacja na przeciwko stadionu jest czynna również w niedzielę - pozotałe pon-sob . Następny punkt jest za Brdowem (kierunek Koło) - stacja Transkolu , jakość dobra (przeważnie tam tankuję) , można płacić kartą .
Pozdrawiam !
Zawsze byłem , zawsze będę , jestem po wsze czasy !
Obrazek
Awatar użytkownika
Jaszar
porucznik
porucznik

Postautor: mariusz1602 » pt lip 04, 2008 7:57 pm

bardzo Ci dziękuje "Jaszar" za wyczerpującą wypowiedź:)

teraz już będę jechał w rodzinne strony spokojniejszy :)
mariusz1602
szeregowy
szeregowy

Postautor: Vivaldi » śr lip 09, 2008 3:15 pm

Następna stacja za Lubrańcem. LPG z Izbicy nie odbiega jakością od innych
Awatar użytkownika
Vivaldi
sierżant
sierżant

Postautor: bob budowniczy » pn gru 01, 2008 5:47 pm

mariusz1602-u jak oceniasz gaz zatankowany w twoim samochodzie wyposarzonym w SEKWENCYJNA INSTALACJE GAZOWA?
Czy gaz spelnil twoje bardzo ostre wymagania?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Re: stacja benzynowa, LPG?

Postautor: mariusz1602 » wt paź 26, 2010 8:53 pm

Tak gaz był ok - dawno tam nie byłem i nie miałem pojęcia czy tankować np. we Włocławku i jechać do Izbicy czy na miejscu będzie gdzie zatankować. Z Twojego postu wynika, że zrozumiałeś mnie inaczej. Jeśli to przeczytasz mimo upływu czasu to pozdrawiam
mariusz1602
szeregowy
szeregowy

Wróć do Ogólne