Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Polityka po izbicku

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Polityka po izbicku

Postautor: goodboy » czw sty 10, 2008 9:09 pm

Poprzedni temat został tak pośpiesznie zamknięty, że nie zdążyłem odpowiedzieć na wpis Sensora.
Otóż sensorze podtrzymuję wszystko co napisałem i mam na to dowody i świadków. Ładnie zmanipulowaliście z adminem mój poprzedni temat, ale nie zamkniecie mi ust w ten sposób. Pani Adamska zasługuje bowiem na rozgłos i właściwą ocenę swej działalności.
Wiem,że bronisz sensorze swego dobrego kolegi. W takiej sytuacji trudno jednak o obiektywizm. W której dokładnie kwestii pomówiłem Adamską Martę? Przedstaw swoje wątpliwości, a służę dokładnym wyjaśnieniem tematu.
Dla mnie "święte krowy" nie istnieją. I czasy nietykalności pani Adamskiej też już minęły....
Co do PO, to cieszę się ,że powstało w Izbicy koło, ale co do składu osobowego mam pewne wątpliwości. Nie chciałbym, żeby to się stała opoka dla komuszków i karierowiczów, tak jak Samoobrona swego czasu...
I po raz kolejny neguję jakąkolwiek inspirację w moich wypowiedziach. Wygodnie ci tak pisać, ale to nieprawda. Piszę co wiem i myślę.Pozdrawiam.
goodboy
major
major

Postautor: aro » czw sty 17, 2008 9:11 pm

Celowo piszę to w tym temacie, a dlaczego pomyślcie...

Czy wiecie dlaczego nasze forum zamiera ???

Dlatego , że jest na nim coraz więcej *** !!!

Drogi Goodboy'u

Ciosem poniżej pasa jest Twój poprzedni temat. Za to należałoby Cię .... wyśmiać :lol: :lol: :lol:

Rewelacje z przed kilku lat niczym nie uzasadnione podajesz jakby to była nie wiadomo jaka nowość i na dodatek potwierdzona prokuratorskim postępowaniem, czyli "dałeś ***" kolego i ośmieszyłeś się przy tym narażając faktyczną Martę Adamską mieszkającą w naszej Gminie, a zaręczam w 100% (na co mam dowody w przeciwieństwie do Ciebie) , że takowa Pani istnieje, na oszczerstwa ujmując jej godności jako uczciwej obywatelce naszej społeczności.

A Tobie Adminie radzę wykasować tamte wpisy, chyba, że czekasz na list od tej Pani.

Słuchajcie drodzy forumowicze, w związku z WOŚP uruchomiliśmy telefon, który był dostępny tylko w internecie na tejże stronie, a dostaliśmy kontakt tzn informacje na poczcie głosowej od Gościa z Telewizji Bydgoszcz , że jest zainteresowany spotkaniem z nami.
Wniosek z tego taki, że ktoś z zewnątrz także czyta nasze forum i zapewne sprawdza Nowinki Izbickie, dlatego pomyślmy najpierw co piszemy, żeby nie robić sobie obciachu.
Awatar użytkownika
aro
starszy chorąży
starszy chorąży

Postautor: goodboy » pt sty 18, 2008 9:42 pm

Ok aro! Masz prawo mieć swoje zdanie w tej kwestii. ale nie sugeruj Adminowi co ma robić.
Zresztą jeśli to ja się ośmieszyłem, jak piszesz, to wykasowanie moich postów tylko będzie mi na rękę :lol: :lol: :lol: .
Wszystko podtrzymuję. A wpisy twoje i sensora nie zniechęcają mnie wcale. To raczej Ty się ośmieszasz wpisami jak powyżej. Pani A.M. jest Ci pewnie wdzięczna :lol: :lol: :lol: . Kolejny obrońca. Chodzi o to żeby ludzie nie mogli sobie poczytać o jej osiągnięciach. Bo wejść jest sporo.
Nazywając mnie *** pokazujesz swoje prawdziwe oblicze Kolego.
Próbuj dalej może uda Ci się mnie ośmieszyć :lol: :lol: :lol: Tylko uważaj żebyś sam się nie stał wcześniej śmieszny :lol: :lol: :lol: . A wstawka o Telewizji Bydgoszcz jakoś nie robi na mnie wrażenia. Bydgoszcz to prowincja. Następnym razem napisz, że Warszawa czyta o Izbicy...
Pozdrowionka. :lol: :lol: :lol:
goodboy
major
major

Postautor: Sensor » pt sty 18, 2008 10:43 pm

Czemu goodboyu, skoro masz takie niezbite dowody nie pójdziesz z tym do prokuratury - przecież według tego, co piszesz AM popełnił (a ;) przestępstwo. Boisz się ośmieszyć i pleciesz na forum, bo to bezpieczne?
Droga długa jest, nie wiadomo, czy ma kres...
Awatar użytkownika
Sensor
porucznik
porucznik

Postautor: aro » sob sty 19, 2008 5:16 pm

goodboy pisze:... Pani A.M. jest Ci pewnie wdzięczna :lol: :lol: :lol: . Kolejny obrońca. Chodzi o to żeby ludzie nie mogli sobie poczytać o jej osiągnięciach. Bo wejść jest sporo.
Nazywając mnie *** pokazujesz swoje prawdziwe oblicze Kolego.
...

To jest ostatni mój wpis ponieważ nie ma sensu pisać do człowieka, który nie umie czytać. Tak, tak, nie umie czytać.!!!
Celowo zacytowałem tylko te najważniejsze fragmenty Twojej wypowiedzi drogi Goodboy'u, ale nie wiem czy znowu potrafisz to przeczytać.
Jeśli piszesz o Pani A.M. to tak jak napisałem wcześniej obrażasz niesłusznie niewinną kobietę. Bronię, bo wiem o kim mowa i jestem pewien, że wyrządzasz wielką krzywdę swoimi oszczerstwami. Jeśli zaś chodzi Ci o PANA A.M. to tak jak Sensor napisał wcześniej zgłoś ten fakt prokuratorowi. Uważam, że należy ścigać osoby, które nie działają zgodnie z prawem.

Druga sprawa dotycząca ***. Nie oskarżaj mnie o wulgaryzmy pod Twoim adresem bo nie napisałem, że jesteś *** !!! :!: :!: :!:
Ja napisałem
Czy wiecie dlaczego nasze forum zamiera ???

Dlatego , że jest na nim coraz więcej *** !!!

To jest różnica ogromna, ...

Dodam jeszcze cytat o telewizji:
A wstawka o Telewizji Bydgoszcz jakoś nie robi na mnie wrażenia. Bydgoszcz to prowincja. Następnym razem napisz, że Warszawa czyta o Izbicy...

Jeśli dla Ciebie drogi Goodboy'u Bydgoszcz to prowincja, to bez obrazy, ale na cholere siedzisz w takiej dziurze jak Izbica. :?: :?: :?:
Jedź do Warszawy będziesz miał większe możliwości i nie będziesz musiał polemizować z prostakami i przestępcami.
Miłej podróży.
Awatar użytkownika
aro
starszy chorąży
starszy chorąży

Postautor: goodboy » sob sty 19, 2008 8:55 pm

Muszę Cię zmartwić . Nigdzie się nie wybieram. :lol: :lol: :lol:
Płakalibyście gdybym zniknął no nie? :wink: :lol:
Ciekawe dlaczego teksty na temat A.M. tak Cię ruszyły. Jakoś wcześniej nikogo tak zajadle nie broniłeś. Ale rozumiem, ostatnio mieliście dużo czasu na wymianę myśli.. :lol: :lol: :lol:
Jeśli A. M. czuje sie pomówiona niech idzie do sądu. Jestem do dyspozycji tej sympatycznej, małej osóbki. Aro sam napisałeś, że moje teksty dotyczą rzeczy, o których wszyscy od dawna wiedzą, więc nie widzę problemu. Tu akurat się z Tobą zgadzam w stu procentach. Mógłbym też przytoczyć wiadomość, którą dostałem od Ciebie na PW, co by większość czytelników zdziwiło zapewne, ale uszanuję tajemnicę korespondencji prywatnej. :lol:
Prostakiem Cię nie nazwałem, przestępcą również. Sam naucz się czytać, zanim komuś to doradzisz Kolego.
Ciekawsze rzeczy na temat A.M. zachowałem na deser. Ale muszę to jeszcze trochę dopracować. :lol:
goodboy
major
major

Postautor: blazej » sob sty 19, 2008 10:43 pm

Temat zamykam
Izbica Kujawska Online
URL: www.izbica-kujawska.com (dodatkowy: www.izbica-kujawska.pl)
e-mail: kontakt@izbica-kujawska.com

Obrazek
Awatar użytkownika
blazej
Administrator
Administrator

Wróć do Ogólne