Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Forumowe spotkanie...

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Forumowe spotkanie...

Postautor: Daras » sob kwie 16, 2005 10:33 am

Tak sobie pomyslalem ,ze na roznych forum juz tradycja sa spotkania osob zainteresowanych danym forum,w naszym przypadku najlepiej byloby zeby tym miejscem byla wlasnie IZBICA KUJAWSKA bo wlasnie wokol niej temat sie kreci...Fajnie byloby ale coz ...spotkanie owo jak na razie musialoby raczej zawezic sie do grona tylko w skladzie ,,Nowis ,Jurek i ja,, jako zesmy jedyni aktywni na tym forum,czy to kiedys sie zmieni...mam nadzieje ze tak i ze opisywane przeze ze mnie spotkanie bedzie mialo wieksza frekwencje i ze bedzie nas chocby wiecej...
Daras
sierżant
sierżant

Postautor: blazej » sob kwie 16, 2005 11:32 pm

Dobry pomysł, tylko właśnie, mało ludzi tu zagląda....Na razie nie mam pomysłu by to zmienić. Jakies sugestie?
Izbica Kujawska Online
URL: www.izbica-kujawska.com (dodatkowy: www.izbica-kujawska.pl)
e-mail: kontakt@izbica-kujawska.com

Obrazek
Awatar użytkownika
blazej
Administrator
Administrator

Postautor: Daras » ndz kwie 17, 2005 12:03 pm

,,Sugestia,, nasuwa mi sie jedna-na razie, moze przy jakiejs nadazajacej sie okazji spotkac sie we trojke,a co do wiekszej ilosci aktywnych forumowiczow to moze nie zawiele osob wogole wie o istnieniu tego forum i gdyby tylko wiedzieli przylaczyli by sie do ,,nas,,...Tak tylko jak sciagnac tych o ktorych pisze na to pomyslu na szybko nie mam,moze jak z czasem cos mi do glowy wpadnie to nawiaze do tematu.Sadze ze jest sporo osob ktore z roznych wzgledow mysla i wspominaja pozytywnie Izbice,chetnie by dolaczyli do naszych forumowych rozmow ale po prostu nie wiedza o istnieniu forum Izbica Kujawska...
Daras
sierżant
sierżant

Postautor: blazej » ndz kwie 17, 2005 12:55 pm

No tak, ale w sumie na strone łatwo trafic (pierwsze pozycje w google, wp.pl, interia.pl), a mimo tego na razie ludzi na forum nie ma....
Izbica Kujawska Online

Obrazek
Awatar użytkownika
blazej
Administrator
Administrator

Postautor: Daras » pn kwie 18, 2005 6:10 pm

Masz racje,zreszta wystarczy w wyszukiwarce wpisac ,,Izbica Kujawska,, i jesli ktos by tylko chcial to wszystko zeby trafic na forum. Tak ja wlasnie na nie trafilem.Czyli jak narazie nie ma ,,ludzi...,,
Daras
sierżant
sierżant

odpowiedź:0

Postautor: lobos69 » wt paź 18, 2005 9:48 pm

Panowie faktem jest, że po wrzuceniu w wyszukiwarkę hasła Izbica, pojawia się ta strona, ale choć sam używam komputera na co dzień, nigdy mi to nie przyszło do głowy :oops: . Sam pochodzę z Izbicy, tam się wychowałem i często jeszcze tam przyjeżdżam :P, ale o tej stronie dowiedziałem się od kolegi, który też pochodzi z Izbicy, a teraz mieszka na stałe we Francji i co wy na to? Przede wszystkim, panowie proponuję abyście, rozpropagowali informację o tej stronie wśród młodzieży. Może ulotki, może coś innego, to wy jestescie na miejscu :roll:
A jak żyjecie z księdzem ? słyszałem, że on jest w porządku. Czy nie mógłby czegoś wspomnieć z ambony? a wreszcie wystarczy nawet kilka ogłoszeń wypisanych odręcznie i wywieszonych w strategicznych punktach miasta. Nawet jakby ktoś je pozrywał potem to i tak pare osób by się dowiedziało :lol: Chyba się zgodzicie panowie, że im wiecej osób wie o tej stronie, a przede wszystkim na niej pisze, tym strona ciekawsza :P Ja ze swojej strony, poinformuję wszystkich znajomych pochodzących z Jzbicy pozdrawiam lobos 8)
Ostatnio zmieniony sob paź 29, 2005 9:00 am przez lobos69, łącznie zmieniany 1 raz
Nie odkładajmy seksu na starość:).Każde pieniądze są dobre nawet te najbardziej brudne;-))!!!!!!!!!!!
lobos69
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: blazej » czw paź 20, 2005 4:32 pm

Fajnie, że ktoś jednak zagląda na to forum :D . Na pewno pojawia się ogłoszenia o tym, że strona istnieje. Być może nawet i w kolorze, by przykuło uwagę czytających ogloszenia :wink: Strona jest nieoficjalna, co ma swoje plusy i minusy. Na pomoc gminy nie ma co liczyć, z drugiej strony cały czas jest niezależna. Chciałbym by na forum coś się działo (przeniosłem stronę na płatny serwer, by nie pojawiały się reklamy). Ale nawet forum miasta Włocławek (http://www.forumwloclawek.pl) ma problemy z regularnie pojawiającymi się postami...
Izbica Kujawska Online

Obrazek
Awatar użytkownika
blazej
Administrator
Administrator

Postautor: Daras » czw paź 27, 2005 5:51 pm

no ale fajnie ze i tak jakis ruch jest w ,,interesie...,,malymi kroczkami do przodu,a ja z daleka ale 13 pazdziernika odwiedzilem Izbice,bylem na jarmarku,u rodziny i takie tam :D
Daras
sierżant
sierżant

Postautor: Daras » czw paź 27, 2005 6:09 pm

Milo bylo sie znalezc znowu w Izbicy,szkoda tylko ze jedynie na kilka godzin,ale na pewno bede tu przyjezdzal zawsze...
Daras
sierżant
sierżant

Postautor: lobos69 » czw paź 27, 2005 9:58 pm

Jeszcze jeden pomysł dotyczący rozpowszechnienia wiadomości o stronie :lol: Co prawda nie wiem, na jakich użytkownikach Ci zależy :? ale pomyśl o tym, co Ci napiszę.
Na tej stronie jest dział "Arena", prawda? A co byś powiedział na to, jeżeli by porozmawiać z właścicielami, że jest taka strona, gdzie mają swój dział i można się reklamować w dwie strony. Oni umieszczają informację o przewidywanym programie dyskoteki... itd. a w zamian za to, wywieszają plakat w Arenie z informacją o stronie 8), że wszystkie wiadomości na temet Areny znajdziesz na stronie... "nie możesz skontaktować się z osobą, którą poznałeś na ostatniej dyskotece? :?: , spróbuj przez forum strony"...itd. W sumie to luźny pomysł :wink: Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony sob paź 29, 2005 9:02 am przez lobos69, łącznie zmieniany 1 raz
Nie odkładajmy seksu na starość:).Każde pieniądze są dobre nawet te najbardziej brudne;-))!!!!!!!!!!!
lobos69
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: lobos69 » czw paź 27, 2005 10:09 pm

8) Jezu.......... :D tu jest nawet chat :P 8) to dopiero daje możliwości :!: :!: :!: kurcze... może kiedyś umówimy się na chatowanie :?: To jest propozycja do wszystkich zainteresowanych :P 8) :roll: .Im więcej odkrywam na tej stronie, tym bardziej mi sie podoba :P
lobos69
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: blazej » pt paź 28, 2005 12:07 am

Może w soboty ? Godzinkę to już powinniśmy wspólnie ustalić :wink:
Izbica Kujawska Online

Obrazek
Awatar użytkownika
blazej
Administrator
Administrator

Postautor: lobos69 » pn paź 31, 2005 9:42 am

Sobota to dobry termin :lol: .Jeżeli o mnie chodzi, to postaram się, tak w okolicach 21,00 być na łączach 8) Oczywiście w te soboty, kiedy będzie to możliwe :? Ewentualnie wypowiedźcie się, jakie godziny by wam odpowiadały :P Pozdrawiam 8)
lobos69
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: blazej » pn paź 31, 2005 10:41 pm

Oczywiście będę się starał bywać, ale zapewne nie w każdą sobotę uda się być, godzina dla mnie jak najbardziej w porządku. :D
Ostatnio zmieniony pn lis 14, 2005 1:05 am przez blazej, łącznie zmieniany 1 raz
Izbica Kujawska Online

Obrazek
Awatar użytkownika
blazej
Administrator
Administrator

Postautor: Daras » ndz lis 06, 2005 8:41 pm

Jesli tylko tez bede w tym czasie na necie to rowniez wlacze sie do rozmowy.
Daras
sierżant
sierżant

Postautor: blazej » pn lis 14, 2005 1:06 am

Niestety nie udało mi się wczoraj zastać nikogo z forum na chacie, szkoda, może następnym razem...
Izbica Kujawska Online

Obrazek
Awatar użytkownika
blazej
Administrator
Administrator

Postautor: Arizona » pn lis 14, 2005 1:46 pm

Niestety dla mnie ta godzinka to nie bardzo ..... :cry: ale i tak chętnie poczytam sobie wszystko co tylko nowego sie na stronce pojawi :)
Arizona
porucznik
porucznik

Postautor: Tomek » ndz sty 01, 2006 10:09 pm

Witam wszystkich.
Wreszcie sie zarejestrowalem :D .Mam nadzieje ze cos tu od czasu do czasu wystukam.Dzieki Blazej za podanie mojego adresu Gosce Krzyzanskiej.
Robisz niesamowita robote.Pozdrawiam
Tomek
szeregowy
szeregowy

Postautor: blazej » pn sty 02, 2006 11:54 am

Tomek pisze:Wreszcie sie zarejestrowalem :D .Mam nadzieje ze cos tu od czasu do czasu wystukam.

Też mam taką nadzieję :wink: Odnośnie maila to nie ma sprawy, jeśli chodzi o strone to staram się po prostu, żeby jakoś ona wygladała :wink:
Izbica Kujawska Online

Obrazek
Awatar użytkownika
blazej
Administrator
Administrator

Postautor: Arizona » wt sty 03, 2006 8:55 pm

I bardzo dobrze się Błażej starasz.... stronka się rozwija i jak widzę tu i ówdzie same pozytywne opinie i komentarze :) Doskonale :) Brawo!!! NO i towarzystwo robi się międzynarodowe....(Mam na myśli Tomka..... ciekawe na ile słomiane są te jego zapalczywe zapewnienia, że cokolwiek tu napisze :wink: :wink: :wink: ) ....
Arizona
porucznik
porucznik

Następna

Wróć do Ogólne