Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.
Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.
Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.
BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Moderator: blazej

BODZIEK pisze: mam jeszcze wiele pomyslow jak rozpromowac to miasteczko.

BODZIEK pisze:czego brakuje hmmm? ogolnie trzeba by bylo zrobic porzadna analize SWAT ale kto tym sie zajmie? brakuje promocji i osoby ktora wziela by sie za takowa (chocby nawet promocja mikrofonu dla najmlodszych, grobowcow neolitycznych, kolejki waskotorowej, i okolicznych jezior wraz z osrodkami wypoczynkowymi ktore tam istnieja, no i wspolpraca chocby z informacja turystyczna jessli mozesz to zajrzyj we wloclawku do informacji turystycznej a sie przekonasz jak nasza gmina jest promowana prawie zadnych materialow ale to nie jest problem naszej gminy o pozostalych gmianach powiatu tez niewiele sie dowiesz ), duzo zdewastowanych atrakcji turystycznych ktore traca na wartosci (kosciol ewangelicki, synagoga, cmentarze), po trzecie brak miast partnerskich. Moim zaniem przyczynilo by sie to troszke do zwiekszenia ruchu turystycznego. mam jeszcze wiele pomyslow jak rozpromowac to miasteczko. A co do pola namiotowego to jest jedno (Pole namiotowe Pana Adamczewskiego, no i osrodek wypoczynkowy wloclawskich wodociagow dysponuje jakims miejscem pod namioty. pozdrawiam

Błażej Nowicki pisze:Dodałem podstronę o polu namiotowym: www.izbica-kujawska.com/turystyka/pole_namiotowe.php

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość