Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Sklep komputerowy w Izbicy

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Sklep komputerowy w Izbicy

Postautor: SidE » czw kwie 05, 2007 12:46 pm

Planuję zakupy sprzętu komputerowego, w grę wchodzi wymiana jednostki.
Czy ktoś z Forumowiczów ma może jakieś doświadczenia z istniejącym sklepem komputerowym w Izbicy? Szczególnie jeśli chodzi o fachowość pracujących tam osób.
SidE
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: VooVoo » czw kwie 05, 2007 1:57 pm

Wow-a jest taki w izbicy??
Awatar użytkownika
VooVoo
kapitan
kapitan

Postautor: miras » czw kwie 05, 2007 2:11 pm

Niby jest ale wybór jest bardzo skąpy. Najlepiej jechac do Wlocławka .
Tam napewno znajdziesz tego co potrzebujesz !
Awatar użytkownika
miras
pułkownik
pułkownik

Postautor: Ptasiek » czw kwie 05, 2007 6:25 pm

Chyba, że chcesz nowego składaka. Ceny sporo niższe i jakość sam kontrolujesz. Polecam. Pare osób takie w sposób gwarantowany robi. Też mam takiego i bardzo sobie go chwalę.
Ewentualne szczegóły tylko na "pm".
Kaczyński mówił w moim imieniu. Mord w lasach katyńskich ciąży mi tym, że zamiast polskich elit muszę oglądać mordy siwca, palikota czy szetyny. Gdyby nie tamta zbrodnia najprawdopodobniej nigdy nie opuściliby chlewa.
Smok5
Awatar użytkownika
Ptasiek
generał
generał

Postautor: SidE » pt kwie 06, 2007 5:37 am

Dziękuję za dotychczasowe informacje.

Właśnie o 'składaka' mi chodzi, nie mam zamiaru przepłacać za teoretycznie markowy komputer kupowany w całości i to z plombą - przecież i tak ktoś gdzieś go składał.

Izbica w tym przypadku byłaby bardzo wygodna bo wszystko na miejscu i nie trzeba dodatkowo jeździć. Nie wiem tylko czy można polegać na sprzedawcach w izbickim sklepie jeśli chodzi o podpowiedź w sprawie parametrów no i nie wiem czy można im powierzyć złożenie wszystkiego w całość, bo z tym niestety też różnie bywa.

Po waszych reakcjach jednak chyba jeszcze to wszystko rozważę.
SidE
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: dezerter » sob cze 09, 2007 10:17 am

polecam "micron" z włocławka , szybko tanio skutecznie :)
Awatar użytkownika
dezerter
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: Sensor » sob cze 09, 2007 9:19 pm

A ja polecam VOBIS. Mają niezłe laboratorium, dobierają sprzęt pod względem najlepszej wydajności i współpracy podzespołów. Nieźle pracuje ich serwis. Micron faktycznie ma niezle ceny i jakość. Kiedyś założyciel Micronu pracował w Vobisie. Natomiast nie polecam składaków. 50% to najtansze klamory w środku bez żadnych badań i w większości na słowo honoru. NIe mówię, że wszystkie, ale znakomita większość. Samochód też byś sobie taki kupił? Pozdro i życzę udanego zakupu.
Droga długa jest, nie wiadomo, czy ma kres...
Awatar użytkownika
Sensor
porucznik
porucznik

Wróć do Ogólne