Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.
Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.
Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.
BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Moderator: blazej

Domin pisze:Ja Byłem na wyborach sołtysa wsi Ślazewo i muszę przyznać ,że pan Burmistrz po cichu próbował agitować byłego Sołtysa(w końcu to rodzina jest).Po wybraniu nowego sołtysa pan Burmistrz nie miał zbyt ciekawej miny bo przewaga była miażdżąca.Ciekawy jestem czy nie oberwie sie całej wsi za obalenie starego sołtysa.

bad boy pisze:Domin pisze:Ja Byłem na wyborach sołtysa wsi Ślazewo i muszę przyznać ,że pan Burmistrz po cichu próbował agitować byłego Sołtysa(w końcu to rodzina jest).Po wybraniu nowego sołtysa pan Burmistrz nie miał zbyt ciekawej miny bo przewaga była miażdżąca.Ciekawy jestem czy nie oberwie sie całej wsi za obalenie starego sołtysa.
Ty lepiej Domin nie kracz, bo jeszcze coś wykraczesz z tymi inwestycjami dla wsi Ślazewo, a oboje byśmy tego nie chcieli

goodboy pisze:Rossa faktycznie, garb jest za bramą do posesji Bodzia. Ciekawe czy to przypadek, czy Wódz (znany ze skąpstwa ) oszczędza zawieszenie swojego samochodu. A widzieliscie jak podwórko sobie wyasfaltował? Dziury w jezdniach natomiast każe zalewać cementem.
Do mieszkańców Ślazewa: po wyborach, gdy wyszło, że przegrał na wsiach, w trakcie suto zakrapianej biesiady, ten i ów odgrażał się, że teraz na zakupy, czy do lekarze "bedą helikopterem latać" co wzbudziło powszechny wybuch wesołości izbickich "elit"

bad boy pisze:Obawiałem się szczerze mówiąc protestu ze strony forowiczów(niewiem czy tak się pisze na użytkowników forum) i się nie przeliczyłem. Na twoją prośbę Ptasiek zmieniam avatar na nieco mniej kontrowersyjny.
Również pozdrawiam

goodboy pisze:Ale z jakim planem- "pięcioletnim"?![]()
Ptaśku, ale ten obrazek był antysemicki(jak sam to zauważyłeś). Chyba co do tego wątpliwości nie masz? Miejmy tylko nadzieję, że nie jest on odzwierciedleniem poglądów osoby, która go zamieściła(moze nie zna angielskiego)
.
Jeżeli takie antysemickie "wyskoki" będą się powtarzały, to forum zostanie skompromitowane. A może o to chodzi

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości