Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Komentarze do kadencji

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Postautor: goodboy » ndz mar 11, 2007 12:39 pm

Ostatnio tak mi ręce latają, że mam problemy z trafieniem w klawisze. Więc chyba tak :wink: .
goodboy
major
major

Postautor: jolka1-70 » ndz mar 11, 2007 2:05 pm

Goodboy, nie pij już piwa tylko soki, jutro do pracy, może być ciężko po takim weekendzie. Pozdro-zdrowia. :wink:
jolka1-70
kapral
kapral

Postautor: goodboy » ndz mar 11, 2007 8:53 pm

Uff... żeby to było piwo :oops: . A jakie soki proponujesz Jolu? Czas zacząć odtrucie :lol: .
goodboy
major
major

Postautor: Ptasiek » ndz mar 11, 2007 9:09 pm

Amba pisze:Szanowni Towarzysze. Szanowne Towarzyszki. (...)

:lol: :lol: Faktycznie perełka. Gratuluję Ambo pomysłu na żart. Niecierpliwie - jeśli nadal będę obserwował taki poziom literacki - będę oczekiwał na następny Twój szkic na nasze izbickie sprawy.
Kaczyński mówił w moim imieniu. Mord w lasach katyńskich ciąży mi tym, że zamiast polskich elit muszę oglądać mordy siwca, palikota czy szetyny. Gdyby nie tamta zbrodnia najprawdopodobniej nigdy nie opuściliby chlewa.
Smok5
Awatar użytkownika
Ptasiek
generał
generał

Poprzednia

Wróć do Ogólne