Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Dziekujemy policji

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Dziekujemy policji

Postautor: Mariuszz » czw lip 27, 2006 8:37 pm

Serdeczne pozdro dla miejskjej polcji dziekujemy :D "wiem tylko my za co " ale ubolewam jednak że spokojne i zrównoważone :wink: osoby które pjią piwo na mieście i siedzą cicho maja problemy z policjią.Miejmy nadzjeje że sie to zmieni i otworzy ktoś jakiś bar cało dobowy na powietrzu.Ukłon w waszą strone.........:)
Mariuszz
szeregowy
szeregowy

Postautor: amely » śr sie 09, 2006 12:10 pm

he,he mysle, że dla wielu piwo to rozgrzewka...
amely
szeregowy
szeregowy

Postautor: Miłosz » wt sty 16, 2007 9:47 am

Izbicka policja jest moim zdaniem troszkę leniwa :)
Miłosz
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: kokeszko7 » wt sty 16, 2007 3:44 pm

TROSZKĘ ???? hehehehehehe
Awatar użytkownika
kokeszko7
podpułkownik
podpułkownik

Postautor: Arizona » śr sty 17, 2007 9:52 am

Zgadzam się z Kokeszko :)
Arizona
porucznik
porucznik

Postautor: kokeszko7 » sob lut 24, 2007 11:41 am

No właśnie!
W komentarzach do newsów na stronie głównej pojawił sie problem smierci spowodowanej F-16. Co nasza policja robi w tym kierunku???
Awatar użytkownika
kokeszko7
podpułkownik
podpułkownik

Postautor: yukon » sob lut 24, 2007 3:56 pm

Nasza policja nie jest taka zła, na drobiazgi przymyka oczy i kończy się pouczeniem. Jednak czasem reakcja powinna być zdecydowana np: jazda po alkoholu czy popisy małolatów bez prawa jazdy..Jeśli chodzi o F-16 to kupują ci co chcą lub muszą, meliny były i będą ale nie sprzedawano takiego świństwa, a może tak bimberek ? :wink: z przypalanką :) .Mimo to nasi chlopcy z odznaką są o.k kto nie szuka kłopotów to ich nie ma.Mają niewdzięczną wręcz psią robotę, bez urazy i podtekstu :) nie myślimy o tym idąc spać, dzięki :)
Awatar użytkownika
yukon
kapral
kapral

Postautor: yukon » ndz lut 25, 2007 12:45 pm

Zgadzam się ale tak jest w małych miasteczkach gdzie wszyscy się znaja, często od dziciństwa, zwrócisz uwagę synkowi a tatuś ma pretensje i odpowiednio to komentuje, ale trudno taka praca. Przypomniał mi się odcinek serialu "Ranczo" w którym amerykanka walczyla z bimbrownictwem :)
Awatar użytkownika
yukon
kapral
kapral

Postautor: kokeszko7 » pn lut 26, 2007 9:17 am

Jasne, że kupują ci co chcą ale mimo wszystko uważam, że policja powinna zająć sie problemem F-16 bo jak widać rozszerza się on na coraz większą skalę... :cry: I widzimy do czego to prowadzi!
Awatar użytkownika
kokeszko7
podpułkownik
podpułkownik

Postautor: Ptasiek » pn lut 26, 2007 6:55 pm

kokeszko7 pisze:No właśnie!
... problem smierci spowodowanej F-16. ...

Przybliż temat nieco szerzej: proszę.
Kaczyński mówił w moim imieniu. Mord w lasach katyńskich ciąży mi tym, że zamiast polskich elit muszę oglądać mordy siwca, palikota czy szetyny. Gdyby nie tamta zbrodnia najprawdopodobniej nigdy nie opuściliby chlewa.
Smok5
Awatar użytkownika
Ptasiek
generał
generał

Postautor: miras » pn lut 26, 2007 7:06 pm

Wydaje mi się, że kokeszce chodzi o meliny z tanim spirytem. A w tym przypadku policyja nic nie robi. Ja też słyszałem o tragicznych skutkach
związanych z piciem tego świństwa.
Awatar użytkownika
miras
pułkownik
pułkownik

Postautor: kokeszko7 » pn lut 26, 2007 8:10 pm

No właśnie... :cry:
Awatar użytkownika
kokeszko7
podpułkownik
podpułkownik

Postautor: Ptasiek » pn lut 26, 2007 10:05 pm

A ja uważam, że chętnym powinien nasz pan burmistrz za darmo rozdawać ten rosyjski spiryt: niech zdychają, będzie tańsza obsługa emerytur. W podobnym tonie wypowiedziałem się w nurcie wypadków. :twisted:
Kaczyński mówił w moim imieniu. Mord w lasach katyńskich ciąży mi tym, że zamiast polskich elit muszę oglądać mordy siwca, palikota czy szetyny. Gdyby nie tamta zbrodnia najprawdopodobniej nigdy nie opuściliby chlewa.
Smok5
Awatar użytkownika
Ptasiek
generał
generał

Postautor: miras » pn lut 26, 2007 10:09 pm

Powiem ci Ptasiek, że chętnych napewno by nie brakowało.
Weź policz wszystkich ochroniarzy spod sklepów a zobaczysz ilu ich będzie. :D :wink:
Awatar użytkownika
miras
pułkownik
pułkownik

Postautor: Jaszar » pn lut 26, 2007 10:40 pm

Oj oj Panowie , a cóż na to rozkręcanie "diabelskiej karuzeli" powiedziałby nasz wielebny doktor teologii fundamentalnej , oficjalnie pewnie głośno by grzmiał :idea:
Zawsze byłem , zawsze będę , jestem po wsze czasy !
Obrazek
Awatar użytkownika
Jaszar
porucznik
porucznik

Postautor: kokeszko7 » pn mar 26, 2007 12:21 pm

No i mamy kolejną ofiarę F-16 :cry: :cry: :cry: Ciekawe ile jeszcze ich będzie... :?:
Awatar użytkownika
kokeszko7
podpułkownik
podpułkownik

Postautor: VooVoo » pn mar 26, 2007 1:20 pm

O kurczakowa stopa...a kogo tym razem trunek uśmiercił?? A w ogole wiadomo że to F-16 czy tylko domyślasz się??
Awatar użytkownika
VooVoo
kapitan
kapitan

Postautor: Ptasiek » pn mar 26, 2007 6:47 pm

Od samego rana po Izbicy plotka o tej wiadomości rozbiegła się z tempem błyskawicy. Pierwsza myśl jaką sobie uświadomiłem, gdy dotarła ona do mnie szemraniem w kolejce u "Dubielaka" to ta: jednego mniej. Przepraszam. Ale to dorosły człowiek i wiedział co robi.

Proponuję zastanowić się i nie łączyć sprawy F-16 z naszą policją. Natomiast można by wyodrębnić ten wątek i wkleić go z postami dotyczącymi tematu w oddzielnym wątku. Np.: no i nie mam pomysłu, bo te, które mam nie przechodzą zdecydowanie sita mej autocenzury
Smok5
Awatar użytkownika
Ptasiek
generał
generał

Postautor: kokeszko7 » pn mar 26, 2007 8:09 pm

Kolega miras utworzył juz nowy temat więc myslę, że mozna te posty przenieść. Ale mimo wszystko myślę też, że nasza policja mogłaby cos zdziałać w tym temacie...
Awatar użytkownika
kokeszko7
podpułkownik
podpułkownik

Postautor: POLDEK » wt mar 27, 2007 7:50 pm

KOKESZKO - Pomóż policji. Dokonaj zakupu F16 i zadzwoń na 997. Będą mieli twardy dowód w sprawie i coś zrobią, bez tego nici.
POLDEK
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Następna

Wróć do Ogólne