Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Spotkania czatowe:)

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Spotkania czatowe:)

Postautor: Miłosz » sob sty 20, 2007 6:10 pm

Izbica ma swój czat i właśnie dlatego powstał ten temat. Tutaj możecie się umawiać kiedy i o której godzinie chcecie sobie pogadać 8) mam nadzieje, że wkońcu coś się ruszy 8)
Miłosz
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: Miłosz » sob sty 20, 2007 7:48 pm

No "aro" i "Ptasiek" już czat odwiedzili a reszta??? Zaglądajcie http://www.polchat.pl/chat/?room=Izbica+Kujawska
Miłosz
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: aro » ndz sty 21, 2007 1:09 pm

No proszę jaki skromny młodzieniec o sobie zapomniał. :lol:

Mam propozycję dla wszystkich użytkowników naszego forum.

Skoro jest możliwe spotkanie się na czacie, bo takowe wypróbowaliśmy wspólnie z Ptaśkiem i Miłoszem, proponuję zapisać sobie link do tego czatu wszystkim tym, którzy chcieliby podyskutować na bieżąco.

Jest to o tyle dobre rozwiązanie, że widzimy się, kto jest dostępny na forum, na dole strony głównej forum i w taki oto sposób mamy możliwość wymiany poglądów i podejmowania czasami różnych decyzji.

Proponuje używać tych samych loginów i nie podszywać się pod nikogo, a w razie wątpliwości możemy to potwierdzić sobie wzajemnie swoją osobę przez "pw"

I co Wy na to ???

Na życzenie zmieniam rozmiar, a co :lol: :wink: :wink: :wink:
Ostatnio zmieniony ndz sty 21, 2007 10:04 pm przez aro, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
aro
starszy chorąży
starszy chorąży

Postautor: Miłosz » ndz sty 21, 2007 1:29 pm

Pomysł dobry tylko ja myślę, że większość forumowiczy nie wie o istnieniu czatu :( . Najpierw trzeba by było wszystkim to jakoś ogłosić 8).Wtedy napewno by często zaglądali 8).
Miłosz
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: miras » ndz sty 21, 2007 5:55 pm

aro! A dlaczegóż to piszesz dużymi literami ? :)

Zajrzałem na tą stronke i wydaje mi się to dosyć ciekawa sprawa.
Awatar użytkownika
miras
pułkownik
pułkownik

Postautor: Miłosz » ndz sty 21, 2007 7:33 pm

miras pisze:aro! A dlaczegóż to piszesz dużymi literami ? :)

Zajrzałem na tą stronke i wydaje mi się to dosyć ciekawa sprawa.
A czy jest gdzieś napisane, że nie można używać większych czcionek do pisania? :D . Każdy może pisać jak mu się podoba 8) . Takie jest moje zdanie i mi to na przykład nie przeszkadza 8).
Miłosz
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: kokeszko7 » ndz sty 21, 2007 7:54 pm

Chyba Miłoszu nie zrozumiałeś sensu tego co napisał miras. Przecież nie ma do aro pretensji, że napisał duzymi literami. Widzisz, że uwaga napisana jest z usmieszkiem... :) :) :)
A ja dla odmiany napisałem sobie kolorkiem....
Awatar użytkownika
kokeszko7
podpułkownik
podpułkownik

Postautor: Miłosz » ndz sty 21, 2007 8:43 pm

No może i tak, ale najlepiej wcale takich uwag nie pisać bo nie wszyscy mogą to dobrze odebrać 8) 8) 8). Zresztą o czym my tu gadamy, to jest temat o "czacie" a nie o "rozmiarach czcionki" :D :D :D. Także proszę pisać na temat, albo przenieśc się do tematu "Problemy" 8) 8) 8) pozdrawiam :wink:
Miłosz
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: aro » ndz sty 21, 2007 10:07 pm

Nie będę się wywyższał i podporządkuje się do Was

Mówisz i masz :wink:

Miłoszu, nie przejmuj się, nikt nie robi niczego złośliwie, ale dziękuje za wsparcie :wink: 8)
Awatar użytkownika
aro
starszy chorąży
starszy chorąży

Postautor: Arizona » wt sty 23, 2007 7:12 am

Czat to oczywiście kolejny sposób komunikowania, ale mnie jakoś specjalnie nie rusza.... na czat to trzeba mieć czas, którego ja nie posiadam niestety w nadmiarze, i nigdy nie jestem w stanie przewidzieć nawet swojej kolejnej wizyty na tej stronie, a gdzież tu jeszcze na czacie!

Ale może sobie któregoś dnia zerknę jak tam czatowanie się miewa ;)
Arizona
porucznik
porucznik

Postautor: Dżoana » wt sty 23, 2007 8:57 am

no no no...
jak będzie większa grupka ludzi na forum, również ja chętnie tam się zjawię ;-)
Miłego dnia wszystkim życzę :-)
Gdy zamykam oczy, widzę to co chcę widzieć.
Awatar użytkownika
Dżoana
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: Domin » śr sty 24, 2007 10:07 am

Ja naprzykład dość często zaglądam na ten czat i nie ma tam nikogo :(
Domin
starszy sierżant
starszy sierżant

Postautor: miras » śr sty 24, 2007 9:58 pm

No to Domin wejdź na czat i czekaj :lol:
Awatar użytkownika
miras
pułkownik
pułkownik

czat

Postautor: bryza » pt sty 26, 2007 3:04 pm

Witajcie a moze wyznaczymy sobie spotkanie na czacie konkretnego dnia o konkretnej godzinie?Kto bedzie mogł to po prostu wejdzie i może jakoś sie rozkreci,pierwsze koty za płoty....
bryza
plutonowy
plutonowy

Postautor: aro » sob sty 27, 2007 3:05 pm

To już przerabialiśmy....

Jeśli zobaczymy na stronie głównej kogoś więcej niż samego siebie, a najlepiej trochę więcej niż 2 wskazane byłoby aby kliknąć wtedy na czat i w drugim oknie obserwować.

Tak przynajmniej się umówiliśmy wspólnie z Ptaśkiem, a co wy zrobicie.... wasz wybór
Awatar użytkownika
aro
starszy chorąży
starszy chorąży

Wróć do Ogólne