Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

II Tura - Burmistrz, kto teraz

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Kto teraz, czyje głosy dla kogo - wybieraj

Czas głosowania minął czw lis 23, 2006 8:59 pm

Marian Lewandowski - PSL
11
55%
Bogdan Sadowski - Samoobrona + KWW Rozwój
9
45%

Liczba głosów : 20

Postautor: kokeszko7 » ndz lis 26, 2006 10:29 pm

Nie tylko na poziomie powiatu ale i w sejmiku nie ciekawe perspektywy bo wątpię, żeby "Lepper-junior B" cos zdziałał

Gdzie idziesz na tego kielicha to ja bym chętnie z Tobą... :D :D :D
Awatar użytkownika
kokeszko7
podpułkownik
podpułkownik

Postautor: Krespin » ndz lis 26, 2006 10:29 pm

Na zdrowie :!: :!: :!:
Krespin
kapitan
kapitan

Postautor: rossa » ndz lis 26, 2006 10:31 pm

myślę że my kobiety lepiej w swoim gronie to zrobimy...
Witam nową forumowiczke (moze będzie mi raźniej)
Awatar użytkownika
rossa
chorąży
chorąży

Postautor: Amba » ndz lis 26, 2006 10:33 pm

kokeszko7 pisze:
Gdzie idziesz na tego kielicha to ja bym chętnie z Tobą... :D :D :D

Już golnełam drugiego z okładką z barkowych zapasów. A co tam. Miałam nadzieję, że przy p. Marianie uda się coś załatwić z pracą dla mnie, a teraz jak Sadowski wziął jeszcze przed druga turą za mordy niepokornych to nie mam szans.
Awatar użytkownika
Amba
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: Krespin » ndz lis 26, 2006 10:38 pm

mogę się załapać z wami na jednego
Krespin
kapitan
kapitan

Postautor: rossa » ndz lis 26, 2006 10:38 pm

zebyś tylko nie załapał sie na pracę ale z AA
Ostatnio zmieniony ndz lis 26, 2006 10:42 pm przez rossa, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
rossa
chorąży
chorąży

Postautor: Amba » ndz lis 26, 2006 10:40 pm

rossa pisze:myślę że my kobiety lepiej w swoim gronie to zrobimy...
Witam nową forumowiczke (moze będzie mi raźniej)

Dziękuję, że ktoś zauważył nowa słabą płeć.
Może nareszcie my słabsze z natury przejdziemy do ofensywy i uporządkujemy ten bałagan naszej izbickiej tłumokracji gorzałkowo - pieniężnej. Straszne pod tym względem były dzisiejsze wybory...

Pozdrawiam Rosso - droga koleżanko.
Awatar użytkownika
Amba
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: rossa » ndz lis 26, 2006 10:44 pm

jejku jejku mam sprzymierzeńczyni Dziękuje to nie to co te zasapane myślące tylko o jedny "cudowni komentatorzy"
Awatar użytkownika
rossa
chorąży
chorąży

Postautor: Ptasiek » ndz lis 26, 2006 11:03 pm

Amba zbastuj bo Cie zbanują.
Awatar użytkownika
Ptasiek
generał
generał

Postautor: Krespin » ndz lis 26, 2006 11:09 pm

Najwidoczniej przeczytała w Twoich mądrych wypowiedziach że mogą nam skoczyć bo nie są w stanie udowodnić kto pisze, a gdy naprawdę kogoś wypieprzą z roboty to tylko prokurator, ale im do *** się dobierze
Krespin
kapitan
kapitan

Postautor: Amba » ndz lis 26, 2006 11:14 pm

Chłopaki. o czym Wy gadacie. To nie wolno mówić co sie chce? To jak w Bawarii po 1933 roku? Albo w ZSRR po 1935?

O rany macica. To ten s...Kochany nasz pan Burmistrz pod wszelkimi tytułami - myślicie - że do mojej *** też będzie się chciał dobierać? Już mi cycuszki stają z podniecenia.
Awatar użytkownika
Amba
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: rossa » ndz lis 26, 2006 11:14 pm

spoko Krespin wymiękasz :?:
za prawde mogą nam skoczyc a i tak nie udowodnią kto napisał.

Niech się ludzie dowiedzą jak hołota rządzi :!:
Awatar użytkownika
rossa
chorąży
chorąży

Postautor: Ptasiek » ndz lis 26, 2006 11:17 pm

Baby opanujcie się.
Awatar użytkownika
Ptasiek
generał
generał

Postautor: miras » ndz lis 26, 2006 11:18 pm

To jest demokracja.! Można mówić co się chce i o kim się chce. Jest wolność wyrażania swoich myśli i pogładów. Te czasy zakazów już minęły,
gdzie nie można było głośno mówić o tym wszystkim.
Awatar użytkownika
miras
pułkownik
pułkownik

Postautor: Amba » ndz lis 26, 2006 11:32 pm

Dziękuję Miras, że mnie bierzesz w obronę. Co ten ptasiek się przyczepił do mnie i do Rossy. Kobiet nie lubi czy jak?

A ja Was wszystkich chłopakow tak kocham. :cry:
Awatar użytkownika
Amba
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: Amba » pn lis 27, 2006 7:18 am

Jezu, jak mnie głowa boli... :?

Już sama nie wiem, czy od wczorajszego alkoholu, czy z powodu, że ubowiec "kitka" z kliką ubowców myśliwych znów z drugiego szeregu będzie trząchał naszym miasteczkiem i ich wola będzie się stawać najważniejsza. Że znów będą możliwe przekręty, iż ktoś strzela z broni myśliwskiej w blokach, a policja nie znajdzie powodów do wszczęcia śledztwa. Że znów synaszki notabli gminnych będą jeździć po pijaku, bez dokumentów po miasteczku, a policjanci będą chować się po krzakach, by tego nie widzieć (Jak może być inaczej skoro komendant miejscowej policji jest pociotkiem burmistrza). Że byli ubowcy i Tajni Współpracownicy SB będą nachodzić obywatel(k)i z powodu niepoprawnego zdaniem ich myślenia. Że TW będą głośno na ulicach wykrzykiwać: "ja cie k...a za...ę i ch... mi zrobisz, bo mam za plecami kitkę i burmistrza."
Awatar użytkownika
Amba
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: Ron_Artest » pn lis 27, 2006 8:15 am

Amba pisze:Jezu, jak mnie głowa boli... :?

Już sama nie wiem, czy od wczorajszego alkoholu, czy z powodu, że ubowiec "kitka" z kliką ubowców myśliwych znów z drugiego szeregu będzie trząchał naszym miasteczkiem i ich wola będzie się stawać najważniejsza. Że znów będą możliwe przekręty, iż ktoś strzela z broni myśliwskiej w blokach, a policja nie znajdzie powodów do wszczęcia śledztwa. Że znów synaszki notabli gminnych będą jeździć po pijaku, bez dokumentów po miasteczku, a policjanci będą chować się po krzakach, by tego nie widzieć (Jak może być inaczej skoro komendant miejscowej policji jest pociotkiem burmistrza). Że byli ubowcy i Tajni Współpracownicy SB będą nachodzić obywatel(k)i z powodu niepoprawnego zdaniem ich myślenia. Że TW będą głośno na ulicach wykrzykiwać: "ja cie k...a za...ę i ch... mi zrobisz, bo mam za plecami kitkę i burmistrza."

he he... bardzo podoba mi sie ten wpis!! :lol:
"A bad woman is a sort of woman a man never gets tired of "............ I LOVE THIS GAME!
Awatar użytkownika
Ron_Artest
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: miras » pn lis 27, 2006 9:00 am

NIe przejmuj się Amba zgaga przechdzi to i ból głowy przejdzie! :wink:
Awatar użytkownika
miras
pułkownik
pułkownik

Postautor: Sensor » pn lis 27, 2006 11:03 am

Witam wszystkich. No i kładlismy się juz spać w objęciach nowowyłonionej władzy(zwyciężył układ post SłużBowy, a przegrał rodzinno-gorzałczany). Objęciach metaforycznych rzecz jasna :lol: Na szczęscie NASZPAN BURMISTRZ nie ma aż takich długich rąk, żeby nas objąć i przytulić po ojcowsku do swej klatki z piersiami, bo uścisk mógłby nas podusić za to, co tu piszemy (ten typ tak ma).
Ojj się zacznie wkrótce dziać. Dziś sesja i nowiny.
Witam oczywiście Sznowne Panie na forum i chyba zamknąć faktycznie by czas nasz temat wyborczy a zacząć pisać w nowoutworzonym o II kadencji. Zabieram zatem łopatkę, wiaderko i idę tam.
Do zobaczenia
Droga długa jest, nie wiadomo, czy ma kres...
Awatar użytkownika
Sensor
porucznik
porucznik

Postautor: blazej » pn lis 27, 2006 1:05 pm

No to zamykamy! :wink:
Izbica Kujawska Online
URL: www.izbica-kujawska.com (dodatkowy: www.izbica-kujawska.pl)
e-mail: kontakt@izbica-kujawska.com

Obrazek
Awatar użytkownika
blazej
Administrator
Administrator

Poprzednia

Wróć do Ogólne