Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

kawiarnia :/

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Postautor: dezerter » śr lis 15, 2006 5:06 pm

ehh plota poszla juz w izbicy o opisaniu sonii na forum nawet pewno marta juz czytala ale wiecie jakie jest moje zdanie ? ja uwazam ze faktycznie w izbicy nie ma gdzie posiedziec przy browarku ze znajomymi i jak juz sie gdzies pojdzie to chcialoby sie byc milo obsluzonym i moze i czasami marta potrafi walnac jakies ostre haslo ale z drugiej strony postawmy sie w jej sytuacji jak musi sie użerać z co niektorymi wcietymi osobnikami ... mysle ze kazdy na jej miejscu musialby pokazac kto tu rzadzi bo inaczej moglaby sie zrobic w soni niezla zadyma :) pozdrawiam stałych bywalców sonii ...
Awatar użytkownika
dezerter
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: dezerter » śr lis 15, 2006 5:08 pm

acha ale moim skromnym zdaniem godziny otwarcia sonii mozna by wydłużyć , moze przynajmniej w weekendy ...
Awatar użytkownika
dezerter
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: Krespin » śr lis 15, 2006 5:24 pm

...
Ostatnio zmieniony pn sty 21, 2008 9:11 pm przez Krespin, łącznie zmieniany 1 raz
Krespin
kapitan
kapitan

Postautor: Ron_Artest » śr lis 22, 2006 11:04 am

wczoraj sie dowiedzialem z dosc wiarygodnego zrodla, ze nasza wspaniala Cafe ma zostac oddana w dzierzawe..... i juz jest kilka osob sie tym zainteresowalo.. wiec by bylo super :lol:
"A bad woman is a sort of woman a man never gets tired of "............ I LOVE THIS GAME!
Awatar użytkownika
Ron_Artest
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: Krespin » śr lis 22, 2006 3:44 pm

...
Ostatnio zmieniony pn sty 21, 2008 9:11 pm przez Krespin, łącznie zmieniany 1 raz
Krespin
kapitan
kapitan

Postautor: VooVoo » śr lis 22, 2006 3:55 pm

Ron_Artest pisze:wczoraj sie dowiedzialem z dosc wiarygodnego zrodla, ze nasza wspaniala Cafe ma zostac oddana w dzierzawe..... i juz jest kilka osob sie tym zainteresowalo.. wiec by bylo super :lol:

Przecież napisał Ron że kilka osób się zainteresowało
Awatar użytkownika
VooVoo
kapitan
kapitan

Postautor: Krespin » śr lis 22, 2006 4:06 pm

...
Krespin
kapitan
kapitan

Postautor: VooVoo » śr lis 22, 2006 4:12 pm

Skoro się ktoś interesuje to chyba nie robi tego dla zabawy tylko żeby jak to piszesz "wziąć". No chyba że próbujacy inwestowac w naszym mieście to idioci. Myslę jednak że nie.
Awatar użytkownika
VooVoo
kapitan
kapitan

Postautor: Observator » śr lis 22, 2006 4:24 pm

a czyta czyta lub ktos z jej znajomkow czyta... bo juz na drugi dzien w kawiarni chuczalo od wypisywania w internecie <lol> "kto trepem jest trepem pozostanie "
Observator

Postautor: Ron_Artest » czw lis 23, 2006 11:26 am

Krespin pisze:To, że chcą to nie wszystko, tylko czy ktoś to weźmie ???
Jest wiele czynników w biznesie wpływających na podjęcie takiej decyzji, ale to nie szkółka biznesowa dlatego zakończę ten temat...

Daj Boże niech się komuś powiedzie...

Dzieki Bogu, ze ktos chce.... i to juz jest duzy plus... a wiem, ze chetni sa... i wszystko idzie w dobrym kierunku, ze po Nowym Roku kawiarnia bedzie miala nowego opiekuna... i niech sie wreszcie tak stanie... a w biznes sie nie pcham bo to nie dla mnie, chce tylko (chyba jak kazdy z nas) zeby w koncu mozna bylo wyjsc wieczorem do jakiegos pozadnego lokalu w naszej kochanej Izbicy :lol:
"A bad woman is a sort of woman a man never gets tired of "............ I LOVE THIS GAME!
Awatar użytkownika
Ron_Artest
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: miras » czw lis 23, 2006 11:43 am

Oczywiscie, każdy ma prawo robić jakiś tam bisnes.
Jeżeli ktoś chce inwestować i stać go na to, to niech spróbuje swoich sił.
Czemu nie ! Jak to się mówi "Do odwaznych świat należy"!!! :D
Awatar użytkownika
miras
pułkownik
pułkownik

Postautor: Ron_Artest » czw lis 23, 2006 11:49 am

miras pisze:Oczywiscie, każdy ma prawo robić jakiś tam bisnes.
Jeżeli ktoś chce inwestować i stać go na to, to niech spróbuje swoich sił.
Czemu nie ! Jak to się mówi "Do odwaznych świat należy"!!! :D

DOKLADNIE :lol:
Awatar użytkownika
Ron_Artest
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: Observator » pt lis 24, 2006 9:17 am

Yao Ming Rulezz :D a co do kawiarnii to dawno nie bylem ale mam nadzieje ze przy nastepnej wizycie sytuacja bedzie juz na poziomie cywyilizowanym...
Observator

Postautor: kokeszko7 » pt lis 24, 2006 7:10 pm

Podobno już się zmieniło. Czytaj wcześniejsze posty :)
Awatar użytkownika
kokeszko7
podpułkownik
podpułkownik

Postautor: rossa » pt lis 24, 2006 7:32 pm

kokeszko jaśniej prosze nierozumie co piszesz o naszej kafejce
Awatar użytkownika
rossa
chorąży
chorąży

Postautor: kokeszko7 » pt lis 24, 2006 7:35 pm

Prześledź temat od początku bo nie chce mi się wszystkiego opisywać a jak czegoś nie zrozumiesz to wtedy wyjaśnie, ok?
Awatar użytkownika
kokeszko7
podpułkownik
podpułkownik

Postautor: rybka » czw lis 30, 2006 1:10 pm

Nie będe ukrywać, że weszłam na tą stronke po raz pierwszy gdy usłyszłam, ze jest tam wystawiona opinia o Marcie barmance z naszej kawiarnii. I może faktycznie tak jest, ze jej zachowanie pozostawia wiele do życzenia ale moim zdaniem jeśli ktos ma o niej takie zdanie nich powie jej to osobiście a nie zamieszcza to na forum gdzie mogą przeczytac to wszyscy i nie znając jej wyrobić sobie o niej złe zdanie. Ja absolutnie jej nie bronie tylko w naszym małym Izbickim srodowisku tak bardzo popularne jest obgadywanie kogoś rozpowiadanie plotek i niszczenie ludzią opinii. To miasteczko żyje sensacjami plotkami zastanawianiem się czy ktoś jest w ciąży czy nie ludzie tutaj uwielbiają osądzać innych nie widząc przy tym siebie... Może czasmi warto zastanowić sie nad sobą a później osądzac innych... :( bo czasem bardzo łatwo skrzywdzić drugą osobe... :(
rybka
szeregowy
szeregowy

Postautor: rossa » czw lis 30, 2006 11:07 pm

Swięta racja Rybko

Ze mnie też zrobiła sosna półgłówka za to, że mam inne zdanie niż ona, ale widzę że odbiegam od tematu.

jeszcze raz podkreśle Masz Racje
Awatar użytkownika
rossa
chorąży
chorąży

Postautor: Ron_Artest » pn gru 04, 2006 10:39 am

rybka pisze: To miasteczko żyje sensacjami plotkami zastanawianiem się czy ktoś jest w ciąży czy nie ludzie tutaj uwielbiają osądzać innych nie widząc przy tym siebie... :(

ta Ciaza podoba mi sie najbardziej... :D
Awatar użytkownika
Ron_Artest
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: rossa » pn gru 04, 2006 8:55 pm

chyba nie podobałaby Ci się gdybyś był kobietą :oops:
Awatar użytkownika
rossa
chorąży
chorąży

PoprzedniaNastępna

Wróć do Ogólne