Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Festiwal

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Festiwal

Postautor: agawa » pn cze 13, 2005 10:18 am

Słyszałam że w Izbicy odbywa sie co roku fajny festiwal piosenki dla dzieci i młodzieży :D . Niestety nigdzie nie mogę w internecie znaleźć ani stronki tego festiwalu ani żadnych wiadomości dot. regulaminu na 2005 rok, organizatorów oraz terminu festiwalu :( . Może ktoś ma takowe informację, jakis informator itp. :idea: Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Agnieszka :wink: agawa@uznam.net.pl
agawa
szeregowy
szeregowy

Postautor: miras » sob lis 04, 2006 7:08 pm

Otórz w tym roku nie będzie festiwalu dopiero za rok. Ale możesz wejśc natronę
www.izbica-kujawska.
Awatar użytkownika
miras
pułkownik
pułkownik

Re: Festiwal

Postautor: Jola » sob lis 04, 2006 10:21 pm

agawa pisze:Słyszałam że w Izbicy odbywa sie co roku fajny festiwal piosenki dla dzieci i młodzieży :D . Niestety nigdzie nie mogę w internecie znaleźć ani stronki tego festiwalu ani żadnych wiadomości dot. regulaminu na 2005 rok, organizatorów oraz terminu festiwalu :( . Może ktoś ma takowe informację, jakis informator itp. :idea: Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Agnieszka :wink: agawa@uznam.net.pl

Wpisz w googlach -Izbica Kujawska- i wyskoczą Ci wszystkie informacje na temat festiwalu.
Jola
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: kokeszko7 » pn lis 13, 2006 2:46 pm

W tym roku festiwalu nie będzie ale podobno ma wrócic w przyszłym roku :) :) :)
Awatar użytkownika
kokeszko7
podpułkownik
podpułkownik

Wróć do Ogólne