Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

czy po odebraniu prawa jazdy za pijaństwo można jeździć samo

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

czy po odebraniu prawa jazdy za pijaństwo można jeździć samo

Postautor: samba » czw paź 14, 2010 10:51 am

Witam.Dawno nie pisałam ale jestem zmuszona i zbulwersowana.Tylu ludzi ginie pod kołami pojazdów prowadzonych przez pijanych kierowców.Popieram zabieranie im prawa jazdy jako karę najlepiej jak najdłużej.A tu proszę w naszym mieście są ludzie ponad prawem.Zabrane prawo jazdy za jazdę po pijanemu a raczej zalanemu w trupa i to jeszcze na służbie i co?Nic!Koleś jeździ sobie jakby nigdy nic.Czy trzeźwy?Któż to wie.A moi chłopcy wędrują do szkoły dość daleko i przekraczają ulice parokrotnie.Protestuję na razie delikatnie.Ale jak będzie się sytuacja ponawiać ja i moi sąsiedzi zareagujemy ostrzej panie W.
samba
szeregowy
szeregowy

Re: czy po odebraniu prawa jazdy za pijaństwo można jeździć samo

Postautor: kokeszko7 » pt paź 15, 2010 1:42 pm

to jest odwieczny problem i wydaje mi się, że niemożliwy do zwalczenia w Izbicy. Mało, że kierowcy jeżdżą po pijanemu to jeżdżą również samochodami małolaty, które w ogóle nie maja prawa jazdy... To jest straszne:(
Awatar użytkownika
kokeszko7
podpułkownik
podpułkownik

Wróć do Ogólne