Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Idą Świeta

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Idą Świeta

Postautor: anna » czw gru 17, 2009 10:56 am

ostatnio rozmawialam z moja kolezanka z "duzego miasta".Jaka ona byla zachwycona wizja mieszkania w malym miasteczku ze te piekne uliczki,ze jak sie idzie ulica to kazdy zagada ,usmiechnie sie,ze wszyscy sie znaja i jeden drugiemu pomoze,ze przed swietami to dopiero musi byc sielanka.Tak,tak mnie tez ta wizja urzekla...ach jak pieknie...ale zaraz gdzie ja to widzialam"przystanek alaska","ranczo"czy jakis inny serial no bo przeciez u nas tego nie widzialam.piekne uliczki i chodniczki opisane przez IPN* na kilka stron na forum,nikt nie zagaduje na ulicy a juz napewno sie nie usmiecha(a pszepraszam ostatnio jedna pani mnie zaczepila i rzucila kasliwa uwage na temat jenego z rzadzacych),o pomoc to nawet balabym sie kogokolwiek poprosic.Nie chce jednak caly czas marudzic,gdzies tam gleboko wierze w to ze nie jest z nami az tak zle......Ida Świeta.....czas cudow i kto wie moze nawet ludzie przemowia LUDZKIM glosem.
WESOŁYCH ŚWIĄT

*IPN czyt:IZBICKA PARTIA NIENAWISCI.nazwalam tak grupe ludzi ktorzy prawie pod kazdym watkiem jaki pojawi sie na stronie pisza *** komentarze ktore krzywdza,osmieszaja i czesto rania opisywanych ludzi i nie maja nic wspolnego z wyrazaniem swojego zdania.sieja tylko zamet i nienawisc.
anna
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Re: Idą Świeta

Postautor: Jaro_Jagr » czw gru 17, 2009 6:53 pm

moze czas sie zmienic ? moze wtedy ludzie zaczną zagadywac i z usmiechem mowic Dzień Dobry
moze to nie w ludziach lezy problem lecz w tobie.Nie rób z Izbicy jakiejś nory nienawiści
Awatar użytkownika
Jaro_Jagr
starszy sierżant
starszy sierżant

Re: Idą Świeta

Postautor: MatHarry » ndz gru 20, 2009 3:44 pm

czytaj do końca wpisy :) Wesołych Świąt :mrgreen:
Awatar użytkownika
MatHarry
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Wróć do Ogólne