Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.
Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.
Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.
BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Moderator: blazej

Banita pisze:Jestem za tym żeby wszyscy godziwie zarabiali i nie oto chodzi że niektórzy niezle zarabiają a większosc im zazdrosci.Każdy powinien sie cenic i mniej nazekac ,miec do siebie samego szacunek .Równac w góre a nie w dół

Płaciłeś za swoje studia jeśli się uczyłeś ??
Zdolny nie równa się bogaty. A ta zdolność w zawodzie lekarza jest potrzebna. Nie jednego zdolnego co ma predyspozycje nie będzie stać na studia medyczne...
Bobie, bywają takie osoby, którym podaje się argumenty i mają je w d... i mają klapki na oczach.
Ty jesteś mądrzejszy tu od wszystkich. Chłopie zejdź na ziemię. Niejeden za... cały miesiąc od rana do wieczora i dostaje psie pieniądze, a niektóre osoby wykopią raz w tygodniu dołek w zimie i pod wieczór w dodatku nie swoimi rękom i mówisz, że ciężko pracują ?? Kto tutaj jest głupio mądry ??

Wiec skoro biedny wyuczony na państwowych studiach wiec w ramach wdzięczności za otrzymanie dobrze płatnego zawodu, praca społeczna kilka godzin w miesiącu........" dla ojczyzny"...........policjant , żołnierz i inni mogą pracować dla ojczyzny kilka godzin w miesiącu, wiec lekarz nie święta krowa........tez może......... a następnie obowiązkowe ufiskalnienie dobrze wykształconego YNTELYGENTA......
Bronie i będę bronił tych których uważam za pokrzywdzonych przez takich właśnie jak TY którzy zazdrośnie patrząc na jednostkę starają się narobić szumu wokół zupełnie niewinnej osoby.......nie ważne kto to będzie ksiądz, policjant ktokolwiek, nie ważne.
Pisząc niejeden....odpowiem ci krotko....niech ten niejeden weźmie się do uczciwej pracy a efekty przyjdą same, skończą się narzekania i utyskiwania.......Wielu z tych którzy najwięcej krzyczą, ma najdelikatniejsze ręce, nieskażone ciężką pracom a plecy pokrywają odciski od leżenia, *** zdeformowane od siedzenia, oddech "nieparlamentarny" nieprzystający dżentelmenowi przed południem....... Twisted Evil Twisted Evil
Stóje bardzo twardo na ziemi dlatego meczy mnie tłumaczenie łopatologiczne zakutym palom oczywistych oczywistości.....
Dotarłem do informacji dotyczących ilości pogrzebów....było ich niespełna 70 w ciągu całego roku....wiec mądrale odrobinkę szacunku dla człowieka......cześć płacona w ratach, cześć niezapłacona nigdy!!!!!!!!!!!!
A gdzie podatki, ubezpieczenia ?????? Zastanów się troszkę wykształciuchu co i w jakim celu piszesz...........
A poza tym to nie temat o kościelnym tylko o księżach......

Ja nie mam nic do p. Pawła, nie interesuje mnie to ile zarobi
to co mnie bulwersuje to cena.
nie interesuje mnie jak on pracuje,
mnie interesuje jakość tej usługi
on nie placi indywidualnej oplaty od lopaty tylko z urzedu......A to ile on płaci za ZUS
czyli wychodzi na to ze gość po podstawówce nie powinien płacić podatkówCzyż nie społeczną pracą są podatki i inne opłaty płacone przez wyuczoną osobę przez całe życie
Słuchaj. Ja nie mam nic do p. Pawła, nie interesuje mnie to ile zarobi
A to ile on płaci za ZUS i inne narzuty to jest tylko i wyłącznie jego sprawa,
faktycznie było lepiej wtedy kiedy "dołki" kopali pijani kolesie zabrania z marszu z ulicyInteresuje mnie jego wkład w kościół, pozostaje porównanie pracy jego i jego poprzedników, ale o tym to już nie będę pisał...
z tym ze niewiedza nie uprawnia Ciebie do pisania wierutnych bzdur......Komuś łatkę łatwo przyszyć często z niewiedzy
wiec czego się czepiasz, czym się pompujeszSłuchaj. Ja nie mam nic do p. Pawła, nie interesuje mnie to ile zarobi, nie interesuje mnie jak on pracuje, jakim samochodem jeździ,nie interesuje mnie to ile płaci na Zusy i inne

Nim coś napisze to się zastanawiam

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości