nie będzie umoczony w żadne układy i układziki, nie będzie działaczem PZPR, Milicji obywatelskiej, UB,SB. ZOMO, KGB, Mosadu, Stazi, UFO bądź innej siły paranormalnej.............
Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.
Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.
Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.
BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Moderator: blazej
nie będzie umoczony w żadne układy i układziki, nie będzie działaczem PZPR, Milicji obywatelskiej, UB,SB. ZOMO, KGB, Mosadu, Stazi, UFO bądź innej siły paranormalnej.............

p. Alfred Lewandowski

bob budowniczy pisze:
Popełniłem błąd.....ta cześć wypowiedzi kierowana jest do godboya.....
Co prawda nic mi nie mówi to nazwisko, ale właśnie tego typu człowiek powinien zająć miejsce za sterami tej lodzi.......ktoś kto ma doświadczenie w marketingu i biznesie współczesnym...................... a nie uczył się handlowania w Moskwie pod pomnikiem Lenina.......
Boże uchowaj...........

goodboy pisze:Graczyk- to może ten dyrektor gimnazjum, co stwierdził publicznie onegdaj, że w jego szkole angielski będzie przedmiotem zanikającym, bo on stawia na niemiecki??? I zaniknął angielski na ładnych kilka latek w gimnazjum.
.
Co do kandydatury p. Graczyka, tak jak napisałem mam obawy, że pewien towarzyski układ dorwie się do władzy i będzie jeszcze gorzej niż teraz. A już to, ze Myrta znowu będzie głowę"wysoko" nosił to pewne.
Mogę powiedzieć tak -sam kandydat jeszcze do przejścia, ale doradcy do kitu.
p. Alfred Lewandowski

Jakby nie było kto nie wejdzie na fotel w Izbicy to te same mordki będziemy oglądać. Kilka kadencji minie nim sie to zmieni.

działał/działa (nie wiem jaki jest stan obecny) w Radzie Gminy.

SidE pisze:Wieść niesie............ Co myślicie o tej kandydaturze? .

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości