Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Nowy Burmistrz

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Nowy Burmistrz

Postautor: bob budowniczy » wt sty 06, 2009 3:25 pm

Co prawda do wyborów jeszcze bardzo dużo czasu ale chciałbym poznać opinie wasza drodzy forumowicze kogo widzicie na fotelu Burmistrza Miasta i Gminy Izbica Kujawska. Nie chciałbym aby ten temat był zupełnie anonimowy wiec prosiłbym aby pisać nazwiska waszych kandydatów na to zaszczytne miejsce. A może pojawi nam się nowy kandydat albo kandydatka.
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: de Tox » wt sty 06, 2009 9:09 pm

Jest to problematyczna sprawa, bo zanim wymieni się czyjeś nazwisko trzeba by zapytać tę osobę o zgodę. Można bowiem w ten sposób nieświadomie komuś zaszkodzić. Znacie obecnego burmistrza- jest msciwy i pamietliwy...
de Tox
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: bob budowniczy » śr sty 07, 2009 10:55 am

Tu tez zaznaczona obecność administratora.....wczoraj był tu wpis Observatora i mój......dziś niestety z niezrozumianych powodów nie ma już......tak panowie się nie robi.......traci sens to forum drodzy cenzorzy...
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: czerwonamorda » śr sty 07, 2009 12:50 pm

zglaszam swoja kandydature na fotel burmistrza
Czerwonamorda to jest to
ze mna kazdy sie dogada....bo z morda zawsze sie wszyscy dogaduja
moje teksty
to zabawa
moje slowa
moja sprawa

http://www.youtube.com/watch?v=RDzChLnAWTg ogladac!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
czerwonamorda
sierżant
sierżant

Postautor: timon » pt sty 23, 2009 10:50 pm

Ja nie widzę nowych kandydatów, prawdopodobnie zostanie po staremu :(

albo zmieni sie na jeszcze gorsze "+"
Awatar użytkownika
timon
szeregowy
szeregowy

Postautor: Menello » sob sty 24, 2009 1:07 am

Stachu Wyntel, Józek z Lotniska/Poligonu albo Alfred Czerwononosy z centralparku
Menello
sierżant
sierżant

Postautor: Obiektywny16 » sob sty 24, 2009 9:35 am

Czuję, że zostanie tak jak jest...czyli WÓDZ nadal będzie dowodził Fortem Izbica. :)
A co do zgłaszania kandydatury to proponuję
:arrow: Burmistrz Gminy i Miasta Izbica Kujawska Józek z Bagien(znany Jożin z Bażin)
:arrow: Sekretarz G i M Izbica Kujawska Beata z Albatrosa
:arrow: Wiceburmistrz G i M Izbica Kujawska Helmut zza Zakryntu
Czyli posłowie klubu Samotna Brona :)
Nie ma co, każdy, kto ma jakiegoś kandydata na stołek WODZA to sam go wybierze na wyborach
Obiektywny16
szeregowy
szeregowy

Postautor: old_man » sob sty 24, 2009 2:42 pm

wydaje mi sie ze nie da rady startowac w nastepnych wyborach, nic nie zrobil wiec chyba zdaje sobie z tego sprawe ze wiecej glupich nie znajdzie
Awatar użytkownika
old_man
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: f-16 » ndz lut 01, 2009 10:22 pm

boje sie tego ze znajdzie
Awatar użytkownika
f-16
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: old_man » śr lut 04, 2009 4:56 pm

A zdjecia zamieszczone na stronie glownej to potwierdzenie tego ze czerwone mordy ztuningowaly sie tylko po to zeby przetrwac
Awatar użytkownika
old_man
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: malina » czw lut 05, 2009 11:41 am

Awatar użytkownika
malina
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: malina » czw lut 05, 2009 12:10 pm

Awatar użytkownika
malina
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: old_man » czw lut 05, 2009 9:54 pm

zapomnial jeszcze o oplu fronterze i audi a6
dosc tania ta dzialka, ciekawe czy za 20 dychy odda
Awatar użytkownika
old_man
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: SidE » pt lut 06, 2009 12:52 am

A może by tak jakieś propozycje zupełnie serio? Naprawdę wokół Was nie ma nikogo godnego uwagi? Niekoniecznie z osób obecnie "przy władzy".

Ja osobiście, hmmm... Może obecny dyrektor gimnazjum, p. W.Graczyk. Według mnie dobry zarządca, może i z Gminą by sobie poradził?

Co myślicie?

Znacie kogoś godnego zaufania?
A może pomyślcie o sobie i sprawdźcie co ludzie o Was sądzą?
SidE
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: bob budowniczy » pt lut 06, 2009 10:08 am

SidE pisze: p. W.Graczyk. Według mnie dobry zarządca, może i z Gminą by sobie poradził?

Właśnie może, a jak wiadomo morze jest szerokie i głębokie, ten poprzednia miał sobie tez może poradzić, jak sobie radził każdy widzi.Ten organizm<gmina> nie wytrzyma już kolejnych eksperymentów......może i nadawał by się tez Graczyk ale Lechu<może>...................
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: bob budowniczy » pt lut 06, 2009 10:16 am

Dlatego pisze ze może.........ale każdemu trzeba się przyjrzeć, jest jeszcze na tyle czasu do wyborów ze znajdzie się ktoś kto zmieni oblicze tej gminy, nie będzie umoczony w żadne układy i układziki, nie będzie działaczem PZPR, Milicji obywatelskiej, UB,SB. ZOMO, KGB, Mosadu, Stazi, UFO bądź innej siły paranormalnej.............
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: goodboy » pt lut 06, 2009 9:21 pm

Graczyk- to może ten dyrektor gimnazjum, co stwierdził publicznie onegdaj, że w jego szkole angielski będzie przedmiotem zanikającym, bo on stawia na niemiecki??? I zaniknął angielski na ładnych kilka latek w gimnazjum.
Racja Graczyk na burmistrza Myrta na przewodniczącego- zgrany duecik :lol: :lol: :lol: Dobrzy koledzy.
goodboy
major
major

Postautor: malinowa » pt lut 06, 2009 9:28 pm

oo tak, ci dwaj swietnie by sie dogadali
malinowa
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: blazej » pt lut 06, 2009 9:43 pm

goodboy pisze:Graczyk- to może ten dyrektor gimnazjum, co stwierdził publicznie onegdaj, że w jego szkole angielski będzie przedmiotem zanikającym, bo on stawia na niemiecki??? I zaniknął angielski na ładnych kilka latek w gimnazjum.
Racja Graczyk na burmistrza Myrta na przewodniczącego- zgrany duecik :lol: :lol: :lol: Dobrzy koledzy.

Nie wiem co powiedział p. Graczyk, ale co do niemieckiego, to lepiej postawić na ten język, niż na siłę lansowany angielski. Już kiedyś popełniono błąd, wycofano rosyjski, a teraz na rynku pracy tłumacz, czy tez nauczyciel rosyjskiego jest "rozchwytywanym towarem" i może przebierać w ofertach. A angliści? Jest ich na pęczki....a pracy dla nich często brak. Taka mała dygresja, jak ktoś chce podyskutować na temat języków, proponuje założyć odpowiedni temat :wink:
Izbica Kujawska Online
URL: www.izbica-kujawska.com (dodatkowy: www.izbica-kujawska.pl)
e-mail: kontakt@izbica-kujawska.com

Obrazek
Awatar użytkownika
blazej
Administrator
Administrator

Następna

Wróć do Ogólne