Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.
Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.
Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.
BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Moderator: blazej

A mozna wiedzieć gdzie jeszcze gracie to może sie tam wybiorę...Jarek (FLASH) pisze:hmmmm Mchówek nie odbiegał od normy pod względem innych imprez. Nigdy nie było jakiegoś większego dymu. Co nie co nieraz się tam poszarpali, ale żeby coś większego to rzadko. Fakt jest taki że co niektórzy jak wleją w siebie troszeczkę procentu to im odbija (nie będę wymieniał z imienia i nazwiska bo kto przychodził na imprezki to kojarzy o kogo chodzi, przeważnie są to te same osoby) i zaczynają się szarpać, ale żeby było coś poważniejszego to raczej nie. Ale i z tymi pajacami zrobi się porządek. Naprawdę mam porównanie do innych imprez tego typu bo gram na nich, i w Mchówku naprawdę nie ma tragedii, i jest względnie spokojnie, a że od czasu do czasu komuś odbije....uwierzcie mi że to norma, nawet nie wiem jaka by była ochrona i ilu by było tych ochroniarzy i tak znajdzie się jakiś baran co sie wyrwie do bicia. pozdro

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości