Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

nowy sklep duzy

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Postautor: Menello » pn sty 05, 2009 1:29 pm

Nie wiem czy jest sie czym tak fascynować. Ja jednak wolałbym biedrone. Bo mają lepsze ceny i czasem dobrą czekolade za 2 zł 8)
Menello
sierżant
sierżant

Postautor: Observator » pn sty 05, 2009 5:41 pm

i w robalu sa lepsze Chipsy za 2 zico Top Chips :)
Observator

Postautor: kwiatuszek » wt sty 06, 2009 10:22 am

Menello pisze:Nie wiem czy jest sie czym tak fascynować. Ja jednak wolałbym biedrone. Bo mają lepsze ceny i czasem dobrą czekolade za 2 zł 8)

czekolada za 2 zł powinna nosić nazwę wyrób czekoladopodobny bo smakuje jak mydło przynajmniej ja mam takie zdanie i coś takiego mi nie smakuje ale wszystkim smakoszom życzę smacznego :)
kwiatuszek
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: bob budowniczy » wt sty 06, 2009 12:17 pm

masz kwiatuszku racje....do stonki jest niedaleko wiec kazdy ma prawo wyboru, a czekolada to czekolada a nie żadne podroby.....
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

nowy duzy sklep

Postautor: maja5 » śr sty 07, 2009 7:20 pm

Wstega przecieta i co tak cicho?
maja5
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: de Tox » śr sty 07, 2009 9:26 pm

Sklep jak sklep, zadna rewelka.... :lol: :lol: :lol:
A promocje jakieś już są?
de Tox
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: czerwonamorda » śr sty 07, 2009 10:44 pm

de Tox pisze:Sklep jak sklep, zadna rewelka.... :lol: :lol: :lol:
A promocje jakieś już są?

czyli to nie ty szyby lizałeś w sklepie?
moje teksty
to zabawa
moje slowa
moja sprawa

http://www.youtube.com/watch?v=RDzChLnAWTg ogladac!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
czerwonamorda
sierżant
sierżant

Postautor: bob budowniczy » czw sty 08, 2009 3:38 pm

No macie racje
DeTox pisze:
Sklep jak sklep, zadna rewelka

Rewelka to by była w momencie kiedy wszystko byłoby za darmo, półki stały dołem do góry, zamontowane na suficie, do tego po sklepie biegali by skinheadzi poprzebierani w różowe fatałaszki udający gejów.....
A zapewne wtedy znalazł by się nie jeden malkontent......
Moje wrażenia:
Pozytywne, obsługa mocno zielona, ceny.....łatwiejsze do przełknięcia niż w izbickich sklepach......to nie stonka......
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: cleo » czw sty 08, 2009 5:01 pm

Podobno mozna tv wygrac!!!!!!!!!!!!!!????????????
cleo
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: ski_bin_ski » czw sty 08, 2009 5:46 pm

cleo pisze:Podobno mozna tv wygrac!!!!!!!!!!!!!!????????????

Słucham? Ja nic takiego nie słyszałem... i bardzo w to wątpię. Hmm... moim zdaniem znacznie ciekawszym sklepem by była "Biedronka", wiadomo zawsze jakieś promocję są, a podejrzewam, że klientów by nie brakowało. Chyba bardzo odwlekało się otwarcie sklepu... Podobno jakieś problemy z sanepidem... Prawda? A taka ciekawostka. Zauważyłem coś bardzo ciekawego w tym sklepie. Drzwi same się otwierają, a są tuż przy chodniku więc za każdym przejściem przechodnia one same się otwierają... :? To chyba raczej jakieś nie dopatrzenie... Będą mieli problemy w zimę i te mrozy... tzn. teraz :P
ski_bin_ski
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: krzysiek » czw sty 08, 2009 5:49 pm

jak sie kupi za ponad 20zl,dostaje sie kupon i mozna wygrac-podobno.Drzwi sa dobre :D
krzysiek
sierżant
sierżant

Chata Polska

Postautor: franklini » czw sty 08, 2009 5:55 pm

To tak jak w każdej branży, niektóre ceny towarów są tańsze, a niektóre droższe niż w zwykłym sklepie. Nabiał, pieczywo nie jest aż takie drogie, ale np proszek jest już droższy w porównaniu w sklepie. Jest także oddzielne stanowisko, gdzie można kupić m.in surówki, wędliny itd.Naprawdę duży wybór surówek. To jest pierwszy sklep w Izbicy i zobaczymy jak będzie funkcjonował.
franklini
Awatar użytkownika
franklini
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: Observator » czw sty 08, 2009 6:05 pm

Czekamy na nastepne sklepy :)
Observator

Postautor: czerwonamorda » czw sty 08, 2009 6:37 pm

ski_bin_ski pisze:
"Podobno jakieś problemy z sanepidem... "

jak mieli nie miec skoro sam donosy slales? ha ha

Faktycznie ceny chemi wysokie, sery, jogurty i caly nabial duzo tansze, bardzo tanie jakies piwo, owoce duzo tansze, nap mandarynki 2.99 a u nas 4.50 mieso i przytwory tez tansze niz w Dubielaku, to takie moje pierwsze spostrzezenia....
tv faktycznie do wygrania, trzeba tylko za 20 zeta zakupy zrobic.......widzac po zainteresowaniu ludzi chyba sie bedzie krecic..........co do promo......tez sa.....dostalem ulotke
moje teksty
to zabawa
moje slowa
moja sprawa

http://www.youtube.com/watch?v=RDzChLnAWTg ogladac!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
czerwonamorda
sierżant
sierżant

Postautor: pusia85 » czw sty 08, 2009 7:28 pm

i tak połowa okolicy jezdzi do biedronki i przyzwyczajenia juz zostana ,tym bardziej ze w Biedronie tanio i pewnie ale im więcej konkurencji tym lepiej dla nas klientów
pusia
Awatar użytkownika
pusia85
plutonowy
plutonowy

Postautor: bob budowniczy » czw sty 08, 2009 8:02 pm

ski_bin_ski pisze:
A taka ciekawostka. Zauważyłem coś bardzo ciekawego w tym sklepie. Drzwi same się otwierają, a są tuż przy chodniku więc za każdym przejściem przechodnia one same się otwierają...

Jakie to niedopatrzenie, tak miało byc, przechodzisz-same ci sie drzwi otwierają, taki "chłit marketindody" :o :o :o i wchodzisz!!!!
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: de Tox » pt sty 09, 2009 10:27 am

Z tymi drzwiami, to chyba też forma reklamy :lol: :lol: :lol: Niejeden nawet niechcący wejdzie jak same się otwierają :lol: :lol: :lol:
Nie chcę niczego za darmo Bobie, ale myślałem, że z tymi cenami trochę mocniej w dół pojadą, przynajmniej przez pierwsze miesiące.
Widać jedno art. spożcze, pieczywo, owoce, warzywka tańsze niż w innych sklepach. A reszta różnie.
Jak ktoś nie liczy każdego grosza, to na pewno lepiej robić zakupy w jednym miejscu i z głowy, a nie latać po całej Izbicy.
de Tox
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: kokeszko7 » pt sty 09, 2009 5:51 pm

za cenami to przecież nie sposób trafić...
w środę w Chacie udka były po 7.99 a dzisiaj już po 8.65 a np: u Kowalskiego dzisiaj po 7.90...:):)
Awatar użytkownika
kokeszko7
podpułkownik
podpułkownik

Postautor: ski_bin_ski » pt sty 09, 2009 5:56 pm

Hahaha !
No niezłe chwyty mają xD
Na razie można czekać, potem zobaczymy jak ten cały biznes się rozkręci :P
ski_bin_ski
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: krzysiek » pt sty 09, 2009 9:15 pm