Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Policja w Izbicy

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Postautor: bob budowniczy » śr sty 07, 2009 11:53 am

Dlatego winni są rodzice ze dają dzieciakowi samochód, to oni powinni ponosić pełna odpowiedzialność, a nie policja......naprawdę nie narzekajcie bo to nie jest sprawiedliwe, ci ludzie mieszkają miedzy nami, widzimy ich na ulicach i co maja każdego karać co zatrzymuje się w nieodpowiednim miejscu. Mnie osobiście tez takie rzeczy wnerwiają, ale musimy żyć ze sobą...
Gdyby trzepali na każdym kroku, wtedy dopiero byłaby afera......
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: czerwonamorda » śr sty 07, 2009 1:09 pm

za moich czsow jak sie naodp.....to byl wpieprz od ojca i po sprawie a teraz to zaraz byloby znecanie......wychodzi bezstresowe wychowywanie dzieci
moje teksty
to zabawa
moje slowa
moja sprawa

http://www.youtube.com/watch?v=RDzChLnAWTg ogladac!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
czerwonamorda
sierżant
sierżant

Postautor: Observator » śr sty 07, 2009 1:31 pm

za twoich czasów w izbicy były 3 samochody
Observator

Postautor: de Tox » śr sty 07, 2009 9:24 pm

No właśnie mieszkają między nami, a porządku powinni pilnować gdzie indziej. Nie musieli by się wówczas nikomu narażać i stres by im odpadł w pracy :lol: :lol: :lol:
de Tox
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: krzysiek » czw sty 08, 2009 5:46 pm

dlaczego uwazasz,ze oni sie stresuja?
krzysiek
sierżant
sierżant

Postautor: borys » czw sty 08, 2009 6:14 pm

Zgadzam sie z Czerwonamorda młodzi ludzie nie mają dziś żadnego autorytetu,a rodzice chcąc pozbyc sie odpowiedzialności za nich,wychowują ich bezstresowo. I tu jest moim zdaniem pies pogrzebany.A policja ,robi tyle ile może...
borys
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: czerwonamorda » czw sty 08, 2009 6:27 pm

milosc dla dzieci okazywana jest gadgetami..........takimi wlasnie jak skuter, quady i samochody......najdobitniej widac to po rodzicach chrzestnych na komuniach.....
moje teksty
to zabawa
moje slowa
moja sprawa

Awatar użytkownika
czerwonamorda
sierżant
sierżant

policja w izbicy

Postautor: maja5 » czw sty 08, 2009 6:28 pm

Nie robcie moi mili z Izbicy Dzikiego Zachodu.Radzilabym jechac do Lipna tam w bialy dzien na przystanku autobusowym strach postac.
maja5
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: borys » czw sty 08, 2009 6:30 pm

Dobrze że moje chrześniaki już po komunii :lol:
borys
starszy kapral
starszy kapral

polica w izbicy

Postautor: maja5 » czw sty 08, 2009 6:33 pm

Ale wesela przed Toba.
maja5
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: czerwonamorda » czw sty 08, 2009 6:42 pm

Wlasnie wesela..........miodzio........
moje teksty
to zabawa
moje slowa
moja sprawa

Awatar użytkownika
czerwonamorda
sierżant
sierżant

Postautor: krzysiek » czw sty 08, 2009 7:11 pm

Tak sobie czytam posty i wiecie co,nie jest tak zle-chociaz policja ludziom nie przeszkadza :D
krzysiek
sierżant
sierżant

Postautor: czerwonamorda » czw sty 08, 2009 7:19 pm

nie zapomne jednego rajdowca z polnej, syna pana dyrektora, przeciez to kabaret co sie dzialo, zabawa w ganianego i chowanego po ulicach miasta,
albo pana od wiatrakow i jego synka, noc 23 i duzo pozniej a ten na quadzie po miescie smiga
moje teksty
to zabawa
moje slowa
moja sprawa

Awatar użytkownika
czerwonamorda
sierżant
sierżant

Postautor: bob budowniczy » czw sty 08, 2009 7:19 pm

borys pisze:
Zgadzam sie z Czerwonamorda młodzi ludzie nie mają dziś żadnego autorytetu,a rodzice chcąc pozbyc sie odpowiedzialności za nich,wychowują ich bezstresowo. I tu jest moim zdaniem pies pogrzebany.A policja ,robi tyle ile może...

Dokladnie borys, nie nalezy czepiac sie policjantow, tylko miec pretensje do rodzicow ktorzy nie wiedza co ich pociechy robia, tylko tak jest najlepiej, na forum ogolnym gdzie sa anonimowi krzyczec ze policja nic nie robi.To tak jakby miec pretensje do garbatego ...........o dzieci
Rodzice do was te slowa...........
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

policja w izbicy

Postautor: maja5 » czw sty 08, 2009 7:21 pm

Ja osobiscie czuje respekt przed nasz policja.Wiem,ze nie zrobia kszywdy,ale jak widze ,ze jada toszybko patrze czy dobrze maz zaparkowal bo sie boje.
maja5
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: krzysiek » czw sty 08, 2009 7:58 pm

Tak pierwsi rodzice,to ich najpierw nalezy obwiniac,ale czy policja ma stac bezczynnie,widzac takie wyczyny mlodych?Mysle tu o zwroceniu chociaz uwagi rodzicom,upomnieniu piratow,cos takiego.
krzysiek
sierżant
sierżant

Postautor: bob budowniczy » czw sty 08, 2009 8:09 pm

krzysiek pisze:
Mysle tu o zwroceniu chociaz uwagi rodzicom

Myślę ze najlepszym sposobem na jak to piszesz zwrócenie uwagi w takiej sytuacji byłyby kary finansowe dla pociech, które bezpośrednio odbiłyby się na portfelach rodziców. A już nagminna jazda latem na tych trzmielach-bzykaczach skuterach to już prawdziwa plaga.Nie mowie o jeździe w ciągu dnia, bo to nic nienormalnego ale już późnymi wieczorami to już przesada.
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: krzysiek » czw sty 08, 2009 8:44 pm

Pisze o zwroceniu chociaz uwagi,gdyz wiekszosc z was uwaza,ze policja jest ok i np.czestrze zatrzymywanie,mandaty moglyby zle wplynac na stosunki miedzy nami a policjantami,ktorz,co najwazniejsze pochodza z naszej miejscowosci.Nie chce z wami za duzo dyskutowac.Policja powinna robic wiecej niz do tej pory.Tak Bob,mandaty jak najbardziej
krzysiek
sierżant
sierżant

Postautor: de Tox » pt sty 09, 2009 10:06 am

Tak jest! Jak tatuś zapłaci raz i drugi, to zaraz synalka ustawi. Tylko wiecie co od razu będzie ... obrażanie się, gadanie itd... Bo w Izbicy jak jak ktoś liznął trochę kasy i znajomości ma, to już uważa że wszystko mu wolno. Sam mógłbym wymienić z pięciu tzw. ustawionych, którzy jeżdżą nagminnie po pijaku i wszyscy to toleruję, bo po co się narażać.
Policja powinna być skuteczna. Przymykanie oczu na drobne wykroczenia doprowadzi do jakiegoś nieszczęścia i wtedy dopiero będzie płacz.
de Tox
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: krzysiek » pt sty 09, 2009 7:51 pm

Tak,gniewy na pewno by byly,ale coz taka jego praca.Kiedys byl taki milicjant w Izbicy,ktory-jak wiem z opowiadan-potrafilby nawet najblizszemu znajomemu doj-bac.Kawal gnoja,ludzie go nienawidzili,niejeden zle mu zyczyl i zyczy pewnie do tej pory.Niejednemu sie przysluzyl,przesadzal.No temu to sie nalezalo lanie,dzisiaj na szczescie takich nie ma,ale paru osobom powinni wlepic.Pozdrawiam Grzegorzewo
krzysiek
sierżant
sierżant

PoprzedniaNastępna

Wróć do Ogólne