Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Co jeszcze można ukraść?

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Postautor: bob budowniczy » ndz sty 04, 2009 7:25 pm

menello......szkole "jedynkę" już kiedyś próbowali "zrobić"
ale mu nie poszło....
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: Observator » ndz sty 04, 2009 8:41 pm

z tego co pamietam w zadnej choc 5 nie ogladalem nie kradli mozgów
Observator

Postautor: Menello » pn sty 05, 2009 1:25 pm

Chodziło mi o to, że oglądając może wpadłbyś na pomysł jak to zrobić. W końcu tam tyle kreatywnych pomysłów jest :lol:
Menello
sierżant
sierżant

Postautor: pusia85 » śr sty 07, 2009 2:31 pm

mojemu kuzynowi ukradli pod Domem Handlowym w Izbicy radio na kasety,które i tak słabo działało ale ktoś się połaszczył i włamał do auta....szkoda gadac
pusia
Awatar użytkownika
pusia85
plutonowy
plutonowy

Postautor: Observator » śr sty 07, 2009 2:36 pm

żal patrzec na takich ludzi
Observator

Postautor: f-16 » śr sty 07, 2009 3:00 pm

A skąd zlodzieje mieli wiedziec ze slabo dziala? Zlodzieje w wiejskim wydaniu nie naleza raczej elit inteligencji
Awatar użytkownika
f-16
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: pusia85 » śr sty 07, 2009 8:04 pm

ale po co to komu potem sie przyda.....tylko dla złosliwości to robią,czasem mam takie wrazenie a wracając do skradzionego wychodka z Wietrzychowic to na pewno miejscowi to zrobili,trzeba by sie po podwórkach rozejrzec i byłoby jasne ,tam nawet kamienie z parkanu wykradali pod budowę
pusia
Awatar użytkownika
pusia85
plutonowy
plutonowy

Re: Co jeszcze można ukraść?

Postautor: MatHarry » śr sie 05, 2009 6:55 pm

W izbicy np może ukraść - wykopać sąsiad, sąsiadowi chrzan z działki, tylko twoja głupota czlowieku podpowiedziala ci zebyś poszedl go wykopać gdy jest jeszcze widno i zostałes przyuważony wstyd panie dla ciebie żony i dzieci. Mam nadzieje ze ogórki na tym chrzanie skisną i bedą smierdzialby szambem :) pozdrawiam Kochający Sąsiad :mrgreen:
Awatar użytkownika
MatHarry
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: malinowa » pn sie 24, 2009 8:22 pm

mojej znajomej ukradli z korytarza pralke "Franie" a w srodku byla bielizna itp.. potem widziala jedna panne w jej majtkach :) Izbica..:)
malinowa
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: Menello » śr sie 26, 2009 10:56 am

malinowa to ta twoja znajoma tej babie pod spodnice zagladala ze te majtki widziala :shock: :D
Menello
sierżant
sierżant

Postautor: malinowa » czw sie 27, 2009 10:55 am

zyjemy w takich czasach, ze panienki lubia swoje majtki pokazywac i nosic tak, by wystawaly spod spodni :)
malinowa
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: Vivaldi » czw sie 27, 2009 11:49 am

Tak, bo to w Izbicy są niepowtarzalne majtki noszone przez panie. No ludzie... mało to jest podobnych/tych samych, gdzie setki są sprzedawane z jednej partii w Izbickich, czy okolicznych sklepach ? Idąc takim tropem myślenia błądzimy i rzucamy oskarżenia czy podejrzenia czasem nie w odpowiednią stronę, będąc przekonanym o naszej "nieomylności"
Ehhh...Izbica, Izbica...
Awatar użytkownika
Vivaldi
sierżant
sierżant

Poprzednia

Wróć do Ogólne