Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

kawiarnia :/

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Postautor: bob budowniczy » pn gru 22, 2008 12:05 pm

Maju co ciebie interesuje ile on zapłaci i takie tam.....chłopak ma pomysł i chwała mu za to......przy odpowiednim prowadzeniu lokalu na pewno krzywda mu się nie stanie.Wierze w to ze tak będzie. Trzymam za niego kciuki, anie tak jak ty komentuje ze za taka bodę zapłacił tyle i tyle...... nic mi do tego, a budy nie jeden już pałac zrobił......
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: maja5 » pn gru 22, 2008 12:10 pm

bob budowniczy pisze:Połowa lutego otwarcie???????????
To chyba bez wielkiego remontu się obędzie.......
maja5
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: bob budowniczy » pn gru 22, 2008 12:30 pm

no......napisałem.......ustosunkujesz się do tego czy tylko chcesz podkreślić moja myśl i zachować ja dla potomnych, bo nie wiem o co ci chodzi.....
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Kawiarnia

Postautor: kwiatuszek » pn gru 22, 2008 1:48 pm

z tego co wiem remont bedzie praktycznie od podstaw co nieco juz sie tam robi -dla chcącego nic trudnego zwłaszcza dla takiego bystrego i wszechumiejącego chłopaka jak Jarek!!!! niewiem jak z elewacją ale w środku będzie przyjemnie nastepny plus w tym lokalu nie bedzie sie palic papierosów POPIERAM!!!
kwiatuszek
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: bob budowniczy » pn gru 22, 2008 2:06 pm

Również popieram......nie ma nic gorszego jak jedzenie i odór papierosów.......a co do wystroju......zawsze znajda się tacy co nie będzie im się podobało
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Re: kawiarnia

Postautor: Observator » pn gru 22, 2008 3:00 pm

maja5 pisze:Takie jest wielkie zainteresowanie waszymi postami ,ze za chwile zostaniecie sami.

skoro do Jarki to moze pisz na Priv :D

a co do tego to nie chodzi nam o to zeby wzbudzić szał-pał naszymi postami po prostu wymieniamy swoje opinie na dany temat.

a co do tego nowego Pubu to żadna nowa nazwa sie nie przyjmie stara nazwa "Słoneczko" nigdy nie umrze :lol: :lol: :lol: :lol: choć by sie nazywał nie wiem jak :p
Observator

Postautor: krzysiek » pn gru 22, 2008 8:08 pm

Oj tak maju5,ich posty sa kompletnie nieciekawe,natomiast twoje jak najbardziej przykuwaja moja uwage.Chlopaki dajcie sobie spokoj,ona ma bardzo dziwny tok myslenia i w dodatku nie potrafi mysli ubrac w slowa.Wydaje mi sie,ze jej rodzice powinni bardziej pilnowac komputera,bo internet dla dzieci to nic dobrego(bez kontroli rodzicow-podkreslam)Szczerze,mysle,ze to jeszcze dziecko
krzysiek
sierżant
sierżant

Postautor: de Tox » pn gru 22, 2008 9:30 pm

Maja5 prezentuje typową ,miejscową mentalność. Widzi tylko to co ktoś zrobił, kupił lub co komuś nie wyszło za dobrze, ale na swoje przywary nie zwraca specjalnie uwagi. Typowy syndrom prowincjonalnej mieściny jaką niewątpliwie jest Izbica.
de Tox
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: Ptasiek » pn gru 22, 2008 10:05 pm

Ostatnio zmieniony śr gru 24, 2008 11:01 pm przez Ptasiek, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
Ptasiek
generał
generał

Postautor: bob budowniczy » wt gru 23, 2008 12:01 pm

Ptaśku nikt nie mówi/pisze o tym ze jest ktoś mądry czy głupi, ale wczytaj się w posty maii5......coś się jej ubzdurało, coś słyszała, na tym głównie bazuje......ploty, ploty......mi próbuje tez coś wmawiać.....wynika to z pewnej rozmowy nie z jej wiedzy......
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: Observator » wt gru 23, 2008 12:55 pm

i Kim jest ten Tajemniczy Jarek ? do ktorego ona kieruje swoje posty a ktorego chyba nie ma na naszym zacnym forum... :lol:
Observator

Postautor: Ptasiek » wt gru 23, 2008 6:17 pm

Ostatnio zmieniony śr gru 24, 2008 11:01 pm przez Ptasiek, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
Ptasiek
generał
generał

Postautor: bob budowniczy » wt gru 23, 2008 6:52 pm

Ptaśku
Maja5 to taka mała zadziora, zupełnie nieszkodliwa.........ja tak ją odbieram..
Coś podsłyszy, nie ma potwierdzenia a już <gdacze> Taki jej urok......
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: krzysiek » wt gru 23, 2008 7:31 pm

No maju5,odezwij sie,teraz ty
krzysiek
sierżant
sierżant

Postautor: Ptasiek » wt gru 23, 2008 8:41 pm

Awatar użytkownika
Ptasiek
generał
generał

Postautor: de Tox » wt gru 23, 2008 9:21 pm

*** przesadziłeś Ptaśku. Chyba że masz na myśli chłopskie pochodzenie :lol: :lol: :lol:
Nikomu nie ubliżyłem, ale Ty mnie i owszem. Dlatego radzę odpiernicz się, albo zmień ton mądralo. Nie będziesz decydował kto i co ma pisać. W główce Ci się trochę poprzewracało od tej popularności :lol: :lol: :lol:
Liczysz na to, że zaraz wszyscy Ci przyklasną????
de Tox
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: Ptasiek » wt gru 23, 2008 10:00 pm

Kaczyński mówił w moim imieniu. Mord w lasach katyńskich ciąży mi tym, że zamiast polskich elit muszę oglądać mordy siwca, palikota czy szetyny. Gdyby nie tamta zbrodnia najprawdopodobniej nigdy nie opuściliby chlewa.
Smok5
Awatar użytkownika
Ptasiek
generał
generał

Postautor: de Tox » wt gru 23, 2008 10:23 pm

Profesorze Ptasiek! Najpierw miesza mnie pan z błotem, nazywając ***, a póżniej pisze pan, że jest poza tym. :lol: :lol: :lol: Wygodne... :lol: :lol: :lol:
Moja wypowiedź na temat Mai5 była delikatna w porównaniu z twoją na mój temat. Biorąc pod uwagę to co maja ostatnio pisze, była trafna. Czyżby ta izbicka prowincjonalność Cię ubodła. Spoko, każdy ma jakieś kompleksy... :lol: :lol: :lol:
Tylko potwierdzasz to co napisałem. Nie wiem tylko czemu akurat do mnie żeś się przypiął, bo tu ostrzejsze teksty już padały. Wyluzuj trochę Profesorku.
de Tox
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: Ptasiek » wt gru 23, 2008 10:31 pm

Ostatnio zmieniony śr gru 24, 2008 11:02 pm przez Ptasiek, łącznie zmieniany 1 raz
Kaczyński mówił w moim imieniu. Mord w lasach katyńskich ciąży mi tym, że zamiast polskich elit muszę oglądać mordy siwca, palikota czy szetyny. Gdyby nie tamta zbrodnia najprawdopodobniej nigdy nie opuściliby chlewa.
Smok5
Awatar użytkownika
Ptasiek
generał
generał

Postautor: bob budowniczy » wt gru 23, 2008 11:11 pm

Tak Ptaśku tak.....czytam miedzy wierszami.....
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

PoprzedniaNastępna

Wróć do Ogólne