Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.
Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.
Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.
BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Moderator: blazej

natan pisze:Drogi Sensorze nie chciałem Cię urazić chyba jesteś bardzo wrażliwy.Czytając twoje posty widać że jesteś negatywnie nastawiony do pana S.i pana L. Dlaczego nic nie piszesz o pozostałym kandytacie czyżbyś był jego przyjacielemDziękuje za ''smacznego''-wzajemnie.

Sensor pisze:Owszem - nie kryję, ze popieram p. Krzyżanowicza...

Sensor pisze:No cóż - o poziomie człowieka może swiadczyć min ton i klasa jego wypowiedzi.A już na pewno o poziomie kobietyCzy bliżej jej do salonu, czy garkuchni? (w tym wypadku również oprzętu...)
Natan, jeśli chcesz się załapać na flaszkę od Maryana - czatuj przy sklepie w pobliżu MGOK, albo skocz od razu do matecznika czyli Świętosławic - na bank się załapiesz. Jeszcze autobusem zawiozą i odwiozą.
Natomiast jak chcesz od innych kandydatów, to musisz urzędować w barze na targowisku - tam zagląda smutny pan, który ma równie smutną, co wyraz twarzy profesjęi, jak szczęscie Ci dopisze - otrzymasz upragnioną flaszkę.Jeśli natomiast nie będziesz miał szczęscia, to po wyborach ja ci postawię, zebyś nie cierpiał z powodu kolejnego pominięcia - głosować już nie będziesz musiał.

Sensor pisze:Zgadzam się w całej rozciągłości.Ten zawód niestety wypacza i powoduje dokładnie takie zachowania.Moja mama była nauczycielką, wiec wiem, co to skaza zawodowa.
Ale kogóż zatem wybrać? Mamy dwóch belfrów i szefa piekarni.
Pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość