Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Biznes w Izbicy??

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Biznes w Izbicy??

Postautor: malenka1000 » pt gru 05, 2008 8:30 am

Mam pytanko do forumowiczów otóż jesteście mieszkańcami Izbicy powiedzcie mi proszę jaki biznes można by było otworzyć w izbicy aby to przetrwało??Chodzi mi mianowicie czy jakiś sklep czy siłownie czy może kolejny lumpeks :lol: ?? Podpowiedzcie trochę. Z góry dziękuje..
Awatar użytkownika
malenka1000
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: bob budowniczy » pt gru 05, 2008 4:02 pm

-siłownia, fitness........
-pub połączony z pizzeria,kebabem bilardem itp.
Dwa super pomysły!!!!!!!!!!!!!!
Jak wielkie jest zainteresowanie tematem niech świadczy każda sobota i niedziela w niedalekim Brdowie.Tylko pamiętaj o tym ze lokal musi być w centrum Izbicy.Tylko taka lokalizacja może przynieść ci sukces.
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: Observator » sob gru 06, 2008 6:49 am

zdecydowanie pomysl nr 2 pub itd bo silowni w izbicy prywatnych jest sporo sam mam taką.Wiec Platna napewno by nie wypaliła
Observator

Postautor: bob budowniczy » sob gru 06, 2008 8:49 am

observator
gdzie masz ta siłownię......
chętnie wpadnę i poćwiczymy...........
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: Observator » ndz gru 07, 2008 6:36 am

gdybym ci powiedzial to wiekszosc by sie polapała kim jestes a tak wole pozostac anonimowym
Observator

Postautor: bob budowniczy » ndz gru 07, 2008 11:21 am

Observator.......to był zart.........
Ja tez wole anonimowość..........
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: Observator » śr gru 10, 2008 1:26 pm

dobrze ze sie rozumiemy :))
Observator

Postautor: bob budowniczy » śr gru 17, 2008 10:18 am

Ja słyszałem ze za jakiś czas ma powstać u nas lokal typu pub na tzw."kurzym rynku" po kultowym barze Słoneczko. Mam nadzieje ze Jarek zmieni diametralnie wystrój lokalu i znacznie poszerzy gamę sprzedawanych towarów..... :lol: :wink: :roll: bo na jabłecznikach będzie ciężko.....
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: Observator » śr gru 17, 2008 12:10 pm

Tez wlasnie tak slyszalem
Observator

Postautor: bob budowniczy » śr gru 17, 2008 3:48 pm

Byłoby milo gdyby taki lokal powstał. A dopełnieniem wszystkiego byłaby sytuacja w której w tym miejscu była smaczna gastronomia........Ale pożyjemy zobaczymy.........Trochę to obciach ze nie ma u nas gdzie smacznie zjeść nawet kolo godz. 12-13.....Nie wiem czy istnieje możliwość rozbudowy tego obiektu, ale gdyby tak było to byłoby super......
Tylko co z izbicka "inteligencja"? Pewnie przeniosą się na poligon......
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

biznes

Postautor: maja5 » śr gru 17, 2008 9:32 pm

Jarek to swietny chlopak.Zycze mu powodzenia.Na poczatku bedzie mu trudno ale da sobie rade.Trzynaj sie.
maja5
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: bob budowniczy » śr gru 17, 2008 10:00 pm

ooooooooooooooooooo widzę maju5 ze się zgadzamy............kurde udziela nam się świąteczna atmosfera?
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: pusia85 » śr sty 07, 2009 3:04 pm

a co sądzicie o solariach w izbicy?czy nowe, profesjonalne solarium,miła obsługa i wysoka jakośc usług miałyby szanse bytu w izbicy? odwiedziłam kilkakrotnie izbickie salony i to co tam zobaczyłam przeraziło mnie,klejące się łózka,brud,włosy, i prawie zero opalenizny,nie licząc nieregularnych pasków na plecach daleko tam do profesjonalizmu
pusia
Awatar użytkownika
pusia85
plutonowy
plutonowy

Postautor: Observator » śr sty 07, 2009 3:05 pm

to juz temat dla płci pięknej :)
Observator

Postautor: pusia85 » śr sty 07, 2009 3:08 pm

wielu mężczyzn dzisiaj tez korzysta z solarium ,taki widok nikogo juz nie dziwi a wręcz uznawany jest za normalny
pusia
Awatar użytkownika
pusia85
plutonowy
plutonowy

Postautor: bob budowniczy » śr sty 07, 2009 3:15 pm

Myślę pusiu ze to dobry pomysł......ale musiałabyś połączyć solare z fryzjerem damsko-męski, sauna, kosmetyczna a wiec kompleksowo wszystko
a gdybyś miała miejsce na siłownię dla mężczyzn i fitness dla kobiet gwarantuje ci ze miałabyś pełno ludzi.
Oczywiście kobiety na siłowni mile widziane :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: pusia85 » śr sty 07, 2009 3:49 pm

powiem szczerze ,ze o takim czymś juz myslałam ,kompleksowe zestawienie w jednym punkcie solarium,siłowni i fryzjera tylko jest aktualnie problem z lokalem w centrum izbicy ,dziekuje BOBie za Twoja opinię
pusia
Awatar użytkownika
pusia85
plutonowy
plutonowy

Postautor: bob budowniczy » śr sty 07, 2009 4:08 pm

Solaria są......jakie..każdy widzi
fryzjerzy są........ale dobrego, naprawdę brak
a wiem fitness i siłownia to byłyby hicior na maxa.....Lokal to jest problem.....do tego typu działalności potrzeba dość dużej powierzchni.....ja myślę o starym kinie, nie wiem jak to teraz wygląda w środku ale może warto by było się tym zainteresować...
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: Observator » śr sty 07, 2009 4:12 pm

a ja tak sie zapytam Kto bedzie płacił nie mała kase za korzystanie z profesjonalnej siłowni ??? jak w co drugim domu w piwnicy w garażu jest siłownia
Observator

Postautor: bob budowniczy » śr sty 07, 2009 4:28 pm

Przestań chłopcze się wcinać....może ty masz bo ci brat kupił siłownię w piwnicy, ale jest wiele osób które bardzo chętnie poćwiczyłoby sobie.

W siłowni oczywiście sklepik ze suplami dla kobiet i mężczyzn.
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Następna

Wróć do Ogólne