Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Imprezki w Mchówku...:D

Arena Club, Mchówek

Moderator: blazej

Postautor: ...::ShE::... » ndz maja 06, 2007 5:34 pm

a kiedy następna imprezka??
bo niestety nie mogłam być 4tego;/;/
<zal>;(
Żyj z całych sił...Żyj chwilą...Bądź sobą... :)
Awatar użytkownika
...::ShE::...
sierżant
sierżant

Postautor: Domin » ndz maja 06, 2007 6:25 pm

...::ShE::... pisze:a kiedy następna imprezka??
bo niestety nie mogłam być 4tego;/;/
<zal>;(

Następna impreza za 2 tygodnie czyli 18 maja :)
Domin
starszy sierżant
starszy sierżant

Postautor: ...::ShE::... » pn maja 07, 2007 5:52 pm

ok...:D
dzia za info...:):)
pzdr..;];]
Awatar użytkownika
sierżant
sierżant

Postautor: Ron_Artest » śr maja 09, 2007 12:25 pm

...::ShE::... pisze:ok...:D
dzia za info...:):)
pzdr..;];]

oj cos czuje, ze teraz na nastepnej dyskotece pojawia sie nieobecne ostatnio "gwiazdy" parkietu.... w Mchowku! :D :D :P
"A bad woman is a sort of woman a man never gets tired of "............ I LOVE THIS GAME!
Awatar użytkownika
Ron_Artest
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: ...::ShE::... » śr maja 09, 2007 3:12 pm

Oj pojawią sie... pojawią...;D :D
:o Mimo wszystko...;] :cry: :]
Awatar użytkownika
sierżant
sierżant

Postautor: *Czarnulka* » pt maja 18, 2007 7:17 am

lalalala... To juz dzis..... nanana...;D;D Ale bedzie impressss....;D;D;D
Awatar użytkownika
*Czarnulka*
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: OMEGA » pt maja 18, 2007 11:16 am

O widze ze kroi sie niezła impresssskkkkkkkkkaaaaaa!!!!!!!!!! heh Oczywiśćie pozdro dla wszystkich bawiących się dzisiejszego wieczoru. :D :D :D
OMEGA
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: Miłosz » pt maja 18, 2007 11:34 am

Dołączam się do pozdrowień i życze udanej zabawy wszystkim 8)
Miłosz
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: ...::ShE::... » sob maja 19, 2007 9:00 am

wow....:)
to był jump..:D:D:D

Pzdr dla wszystkich wczoraj obecnych..;D
Awatar użytkownika
sierżant
sierżant

Postautor: *Czarnulka* » sob maja 19, 2007 9:18 am

o moj Boshe.. co to byl za jump..... lalalalala.... Pozdro dla organizatorow;p;p haha...;*
Awatar użytkownika
*Czarnulka*
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: dezerter » sob maja 19, 2007 1:44 pm

oj działo się działo na ostatniej imprezzzce :) tłumy ludzi , dymy przed salą , ehh ... swojskie climaty :)
Awatar użytkownika
dezerter
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: Ron_Artest » pn maja 21, 2007 7:23 am

dezerter pisze:oj działo się działo na ostatniej imprezzzce :) tłumy ludzi , dymy przed salą , ehh ... swojskie climaty :)

no dzialo sie... ale te "dymy" trzeba jakos zlikwidowac.... :? bo moze sie to odbic nagatywnie na frekwencje.... a tego chyba nikt by nie chcial!! :evil:
"A bad woman is a sort of woman a man never gets tired of "............ I LOVE THIS GAME!
Awatar użytkownika
Ron_Artest
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: edka » pn maja 21, 2007 9:38 am

to chyba była najgorsza impreza ze wszystkich możliwych jakie są w Mchówku.***,*** i jeszcze raz szczeniackie ***. zachowanie co niektórych osób ma wiele do życzenia. jakość imprez totalnie spada :(
edka
szeregowy
szeregowy

Postautor: Ron_Artest » pn maja 21, 2007 11:06 am

edka pisze:to chyba była najgorsza impreza ze wszystkich możliwych jakie są w Mchówku.***,*** i jeszcze raz szczeniackie ***. zachowanie co niektórych osób ma wiele do życzenia. jakość imprez totalnie spada :(

zgadzam sie z Toba... ta impreza nie nalezala do spokojnych! i jeszcze czegos takiego w Mchowku nie bylo! dlatego trzeba wszystko zrobic, aby takie "wybryki" nie mialy miejsca! postaramy sie o to zadbac od nastepnej imprezy! bo szkoda by bylo gdyby Mchowek umarl.....
Awatar użytkownika
Ron_Artest
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: sara » pn maja 21, 2007 6:10 pm

Edka i Ron_Artest zgadzam się z Wami. Jak dla mnie to też była chyba najgorsza impreza w Mchówku. Edka Ty najlepiej wiesz dlaczego, przynajmniej powinnaś wiedzieć. Zachowanie co niektórych osób pozostawia wiele do życzenia. Mam nadzieję, że to się zmieni, bo dotychczas imprezy były super. Szkoda było by to zmarnować. Pozdrawiam imprezowiczów Mchówka.
sara
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: Jarek (FLASH) » pn maja 21, 2007 8:09 pm

hmmmm niestety z wielką ale to bardzo wielka przykrością jako organizator muszę zgodzic sie z poprzednikami. Ta impreza (chodzi mi o atmosfere bo z frekfencją było super) to totalna porażka. Co niektórym chyba pomyliła się remiza strażacka z ringiem bokserskim. Nie rozumiem jednego, dlaczego na impreza organizowanych na wsiach w niektórych, podkreślam w niektórych ludzi po wypiciu paru piw wstępuje totalne buradztwo, może troszeczkę za ostro powiedziałem ale... Jeżeli ktoś nie potafi się bawić to niech nie przychodzi i przynajmnie nie przeszkadza w kulturalnej zabawie innym. Imprezki w mchówku organizowane są już 10 miesiąc i przez ten cały czas był spokuj (może po za małymi utarczkami które zdażają się wszędzie) a tu nagle znajdzie się paru chłystków i zaczynają się popisywac jakie to kafarki. Jak powiedział Ron Artest koniec z tym pobłazaniem , inaczej załatwimy tą sprawę. Nie pozwolę żeby mchówek znany był z zadym i ***, tak jak dzieje się to na niektórych innych zabawach. Od następnej imprezy będzie inna ochrona, kto będzie robił zadymy będzie wyłapywany i wzywana będzie policja. Nie mam zamiaru szarpać się i paprać z jakimis chłystakim, bo póżniej to ja mam nieprzyjemności. To była pierwsza i ostatnia taka impreza. Albo będzie porządek albo nie będzie wcale imprez bo nie będzie to miało najmniejszego sensu. pozdro dla wszystkich.
Jarek (FLASH)
starszy sierżant
starszy sierżant

Postautor: Domin » wt maja 22, 2007 12:36 pm

Podkreśle tylko że gdy była profesionalna ochrona na imprezach był spokój i nie było takich zadym jak ostatnim razem.Musze przyznać że pierwszy raz widziałem jak dziewczyny chciały na solo sobie wyskoczyć..... :lol:
Domin
starszy sierżant
starszy sierżant

Postautor: Ron_Artest » wt maja 22, 2007 1:55 pm

Domin pisze:Podkreśle tylko że gdy była profesionalna ochrona na imprezach był spokój i nie było takich zadym jak ostatnim razem.Musze przyznać że pierwszy raz widziałem jak dziewczyny chciały na solo sobie wyskoczyć..... :lol:

No i dlatego teraz juz bedzie profesionalna ochrona! :D :D
Awatar użytkownika
Ron_Artest
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: Jarek (FLASH) » wt maja 22, 2007 7:27 pm

ok. było mineło, trzeba wszystko puścić w niepamieć, pierwszy raz i ostatni tak było. Trzeba po prostu co nie co poprawić i bedzie dobrze. Nowa ochrona już jest praktycznie dogadana. Powiedziane jest co mają robić z zadymiażami hehe. Następna imprezka 1 czerwca. Kto chętny zabawy nie zadym to zapraszam. pozdro wszystkim
Jarek (FLASH)
starszy sierżant
starszy sierżant

Postautor: edka » śr maja 23, 2007 6:13 am

sara pisze:Edka i Ron_Artest zgadzam się z Wami. Jak dla mnie to też była chyba najgorsza impreza w Mchówku. Edka Ty najlepiej wiesz dlaczego, przynajmniej powinnaś wiedzieć. Zachowanie co niektórych osób pozostawia wiele do życzenia. Mam nadzieję, że to się zmieni, bo dotychczas imprezy były super. Szkoda było by to zmarnować. Pozdrawiam imprezowiczów Mchówka.

dokładnie wiem Sara o co chodzi...ba trudno by było się nie domyśleć.następnym razem inaczej byśmy to załatwili ale miejmy nadzieje że do następnego razu nie dojdzie.no ale jak piszą poprzednicy ma to sie diametralnie zmienić.trzymamy ich za słowo.
edka
szeregowy
szeregowy

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy