Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Imprezki w Mchówku...:D

Arena Club, Mchówek

Moderator: blazej

Postautor: ...::ShE::... » sob lut 24, 2007 9:42 am

oj czaje..czaje...hehe...
ale pewnie wtedy imprezka nie na sali bo wiadomo -za mała..;/
chyba ze wstęp tylko dla elity..:D
wiec jakis koncercik w plenerze by musial byc gdzies;/ no ale plener=wakacje..;] a z tego co wiem chlopaki z zespolu nie maja juz prawie zadnego wolnego terminu na weekendy wakacyjne!:|
Żyj z całych sił...Żyj chwilą...Bądź sobą... :)
Awatar użytkownika
...::ShE::...
sierżant
sierżant

Mała poprawka co do występu zespołu Skalar w MCC...!!!

Postautor: KYRY KYRY » ndz lut 25, 2007 8:20 pm

8) Imprezka odbedzie sie w piątek 20 kwietnia, a nie w sobotę 21 tak jak pisalem wczesniej.....pozdrawiam i dozobaczenia.....już sie nie moge doczekać....hehe :D :D
Awatar użytkownika
KYRY KYRY
szeregowy
szeregowy

Re: Mała poprawka co do występu zespołu Skalar w MCC...!!!

Postautor: Domin » ndz lut 25, 2007 8:43 pm

KYRY KYRY pisze:8) Imprezka odbedzie sie w piątek 20 kwietnia, a nie w sobotę 21 tak jak pisalem wczesniej.....pozdrawiam i dozobaczenia.....już sie nie moge doczekać....hehe :D :D

To już jeden dzień bliżej imprezy.Oj po takiej przerwie będze sie działo. :lol:
Domin
starszy sierżant
starszy sierżant

Postautor: ...::ShE::... » ndz lut 25, 2007 9:05 pm

nanannaaa...:D
20 kwietnia i jest mioooodzio...;):)

pzdr 4 all...;)
Awatar użytkownika
sierżant
sierżant

Postautor: Ron_Artest » pn lut 26, 2007 8:26 am

...::ShE::... pisze:nanannaaa...:D
20 kwietnia i jest mioooodzio...;):)

pzdr 4 all...;)

miodziooooooo!! ?? hehe... a mam Ci przypominac co Cie czeka w maju? ! :wink: haha... :lol: :lol: 8) 8) ;P:P
"A bad woman is a sort of woman a man never gets tired of "............ I LOVE THIS GAME!
Awatar użytkownika
Ron_Artest
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: *Czarnulka* » pn lut 26, 2007 1:58 pm

...<wow> ale info... to ja tez sie bardzo ciesze ze imprezka jest jednak 20stego bo....:D:D hehe Niech ten czas szybciej mija..;D;D
Awatar użytkownika
*Czarnulka*
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: ...::ShE::... » pn lut 26, 2007 2:01 pm

<spoko> bedzie si... dam rade... chyba;/ heh
a kwiecien to swoją drogą..;D najpiękniejszy miesiąc bo najwiecej imprez...:P hehe
Awatar użytkownika
sierżant
sierżant

Postautor: Ron_Artest » pn lut 26, 2007 4:10 pm

Najpiekniejsze miesiace to.... "WAKACJE"..... :D :D :D

" czy to byla milosc... nie wiem dzis sam.... :wink:
czy to byla milosc... taka jaka znam.... :D " lalala..... hahaha
"A bad woman is a sort of woman a man never gets tired of "............ I LOVE THIS GAME!
Awatar użytkownika
Ron_Artest
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: *Czarnulka* » pn lut 26, 2007 7:12 pm

ooo ktos tu chyba "zauroczony" wakacjami hehehe...;p;p E tam a mi sie wydaje ze ten kwiecien to bedzie naprawde ...pozwole sobie zacytowac: "miooodzio" co tam wakacje ;p...;D;D hahaha...
Awatar użytkownika
*Czarnulka*
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: kobietka » wt lut 27, 2007 9:26 am

ale fajowo ze w mchówku bedzie skalar oj porządzimy bedzie ostro juz to czuje
kobietka
szeregowy
szeregowy

Postautor: Jarek (FLASH) » wt lut 27, 2007 6:06 pm

Witam . Rozmawiałem z Danielem ze Skalaru i prawie jest wszystko dogadane, podkreślam prawie. Wiadomo że chodzi o kasiorkę. Jeżeli wszystko wypali, bedzie dopisywać na imprezkach frekwencja, zagości u nas Skalarek (takie sa plany) ale napewno jeszcze nie w kwietniu. Pozdro.
Jarek (FLASH)
starszy sierżant
starszy sierżant

Postautor: Domin » wt lut 27, 2007 6:17 pm

Jarek (FLASH) pisze:Witam . Rozmawiałem z Danielem ze Skalaru i prawie jest wszystko dogadane, podkreślam prawie. Wiadomo że chodzi o kasiorkę. Jeżeli wszystko wypali, bedzie dopisywać na imprezkach frekwencja, zagości u nas Skalarek (takie sa plany) ale napewno jeszcze nie w kwietniu. Pozdro.

To się porobiło :( A już każdy myślał ,że impreza ze Skalarem obdedzie sie w kwietniu.
Domin
starszy sierżant
starszy sierżant

Postautor: ...::ShE::... » wt lut 27, 2007 7:57 pm

no jesli skalar to impreza miala byc podobno w sobote...
a ze jest w piatek 20stego to wiadomo ze jednak skalar jeszcze nie teraz..
Awatar użytkownika
sierżant
sierżant

Postautor: Ron_Artest » śr lut 28, 2007 10:24 am

Jarek (FLASH) pisze:Witam . Rozmawiałem z Danielem ze Skalaru i prawie jest wszystko dogadane, podkreślam prawie. Wiadomo że chodzi o kasiorkę. Jeżeli wszystko wypali, bedzie dopisywać na imprezkach frekwencja, zagości u nas Skalarek (takie sa plany) ale napewno jeszcze nie w kwietniu. Pozdro.

Och Jarku nasz wspanialy organizatorze... :D :D ;P;P... chce Ci tylko napisac, ze jezeli zalatwisz slynny zespol "Skalar" na nasza imprezke to wszystkie dziewczyny z wojewodztwa beda Cie wielbic i nosic na rekach przez jakis tydzien spokojne... hehehe :wink: Takze do roboty " Nygusie".... buziaczki dla wszystkich pieknych "klubowiczek" z Mchowka...
a w szczegolnosci dla jednej... 8)
Awatar użytkownika
Ron_Artest
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: *Czarnulka* » śr lut 28, 2007 1:28 pm

No no.. <brawo>... to czekamy na imprezke na której zagości "Skalar"..:D Oby tylko frekwencja nie ulegla zmianie... no ewentualnie moze wzrosnac.. hehe;D;D pozdrawiam..:*
Awatar użytkownika
*Czarnulka*
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: Ron_Artest » śr lut 28, 2007 4:26 pm

*Czarnulka* pisze:No no.. <brawo>... to czekamy na imprezke na której zagości "Skalar"..:D Oby tylko frekwencja nie ulegla zmianie... no ewentualnie moze wzrosnac.. hehe;D;D pozdrawiam..:*

*Czarnulka*.... Ty nie czekaj na imprezke tylko uciekaj na silownie trenowac... bo jak dojdzie do noszenia organizatora to musisz sobie dac rade! ;P;P hahaha
Awatar użytkownika
Ron_Artest
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: *Czarnulka* » śr lut 28, 2007 5:09 pm

hmm.... silownia mowisz..??:D... Mi tam silownia jest niepotrzebna...;p;p Dam sobie rade...:D
Awatar użytkownika
*Czarnulka*
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: TaŚka » pt mar 02, 2007 11:14 am

no wlasnie z tego co wiem to 21.04 Skalar ma juz występ (chyba nawet za granicą) No to dziewczyny naprawde cwiczcie. Ja Wam nie pomoge, bo pomimo, ze na imprezie napewno zawitam, to jestem z innego wojewodztwa hehe, wiec mnie to nie dotyczy ;D;D;D :lol: ;D
"Gdy zgubisz drogę, za muzyką idź..."
TaŚka
szeregowy
szeregowy

Postautor: *Czarnulka* » pt mar 02, 2007 1:42 pm

ehh no tak.. to zapewne chodzi o woj. kujawsko-pomorskie...;p;p wiec ja takze nie naleze do tych dziewczyn, ktore beda sie musialy zmagac z takimi trudnosciami hehe..;p;p..... to powodzenia..;];]
Awatar użytkownika
*Czarnulka*
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: Miłosz » ndz mar 04, 2007 8:18 am

Zespół Skalar powstał w 1991 r. w Brańsku. Jego założycielami byli Ireneusz Perkowski i Mariusz Borek. Obydwaj pełnili funkcję wokalistów. Razem ułożyli muzykę i napisali słowa do 10 piosenek, które z czasem znalazły się na ich debiutanckiej kasecie.

Na polskim rynku muzycznym formacja zaistniała w 1998r i na wiosnę tego roku ukazał się ich videoclip do utworu Powiedz mi. Został on nagrany w Nowym Jorku. Sama piosenka stała się tytułowym nagraniem premierowego wydawnictwa grupy, które ukazało się w grudniu 1998 r.

Pierwsza kaseta zespołu cieszyła się dużą popularnością. W znacznej mierze przyczyniło się do tego nagranie „Powiedz mi”, które znalazło się też na wielu składankach firmy Green Star.

Na początku 1999 r. ukazał się drugi teledysk formacji pt. Zakochajmy się. Grupa Skalar wzięła udział w koncercie półfinałowym IV Ogólnopolskiego Festiwalu Muzyki Disco Polo i Dance w Koszalinie. Jako premierowy utwór przedstawili publiczności piosenkę „Dlaczego ja”. Została ona wydana dopiero 3 lata później na drugiej kasecie zespołu. W roku 2000 grupa koncertowała w USA , ich koncert cieszyły się ogromna popularnością wśród Polonii.

Po roku 1999 można było zauważyć stopniowe znikanie grupy z polskiej sceny muzycznej. Wiązało się to z rozpadem oryginalnego składu zespołu. Irek Perkowski zamieszkał na stałe w Chicago w USA, gdzie prowadzi swój własny zespół Skalar.

Mariusz pozostał w kraju i razem z Danielem Jaroszewiczem reaktywował polskie oblicze formacji. Mariusz i Daniel razem z duetem tanecznym: Piotr Łupiński i Rafał Kłosek powrócili na scenę w 2002 r. W lipcu tego roku ukazał się clip do piosenki Ty nie kochasz. Promował on ich drugi materiał, który został wydany pod koniec wakacji 2002.

Kaseta Ty nie kochasz okazała się prawdziwym hitem muzycznym. Zawiera ona 10 utworów utrzymanych w stylu lekkiego dance. Autorem muzyki jest Mariusz, który większość tekstów napisał razem z Danielem.

W roku 2004 grupa zaprezentowała swoje najnowsze nagranie pt. „W tę noc”. Utwór ten szerszej publiczności został przedstawiony na majowej gali w Jaświłach. Wtedy właśnie nakręcono teledysk do tej piosenki. „W tę noc” cieszy się olbrzymią popularnością Cały czas utrzymuje czołowe pozycje na listach przebojów. Nagranie zostało uznane za Hit Lata 2004. Ten utwór promuje nowy materiał, nad którym zespól właśnie kończy pracę. Najnowszą płytę promuje także bardzo popularny ostatnio utwór „Płakałaś” i dyskotekowy numer „ Nie wiesz co tracisz” . W tym roku grupa planuje wydać najnowszy krążek który ma ukazać się na początku kwietnia . Na nowej płycie znajdą się min. Utworu tj. : „W tę noc” , „Bo nie wiesz” , „Brak mi ciebie”, „ Zawsze będę” , „białe szaleństwo” , „Płakałaś” , „Bilet na pociąg” i wiele innych.[/b]
Miłosz
młodszy chorąży
młodszy chorąży

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy