Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

WDRAŻANIE PROGRAMU PRZEDWYBORCZEGO STARO-NOWEGO BURMISTRZA

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Postautor: VooVoo » pt gru 08, 2006 11:33 am

Ja jednak myślę że to forum nie ma wpływu na władze. Poprostu zbieg okoliczności. Być może się mylę- zobaczymy co będzie dalej :lol:
Awatar użytkownika
VooVoo
kapitan
kapitan

Postautor: kokeszko7 » pt gru 08, 2006 11:38 am

Wpływu to może i nie ma ale jak widać i władze to czytają a o to nam chodzi! Może trochę wezmą sobie do serca :D

Boże Sensor!! Nie strasz ludzi, że juz sa odwety bo ja bardzo lubie zimę!!!!

Właściwie mam pomysł: jak podpisze sie z imienia i nazwiska i pochwalę pana burmistrza za coś to może chociaż koło mojej posesji odśnieży, co???
Awatar użytkownika
kokeszko7
podpułkownik
podpułkownik

Postautor: Sensor » pt gru 08, 2006 11:41 am

Możliwe, choć miło jest mysleć, że ktoś jednak to czyta i bierze sobie "do serca" głos ludzi. Jest nas coraz więcej piszących i coraz więcej się o tym forum mówi.Pamiętajmy, ze jeden głos nic nie znaczy, ale wiele ma zawsze wpływ na to, co się dzieje. Burmistrz to też człowiek i nie pozostaje obojętny na opinię publiczną, której skondensowany wyraz może znaleźć tutaj.
Pozdrawiam
Droga długa jest, nie wiadomo, czy ma kres...
Awatar użytkownika
Sensor
porucznik
porucznik

Postautor: Sensor » pt gru 08, 2006 11:46 am

Burmistrz z pewnością nie odśnieży :lol:
Raczej jakiś ciągnik z pługiem..
O odwetach nie pisałem ,że już się zaczęły, tylko, że takie plotki krążą. W wyniku naszych pokreconych przełożeń - być może Pan Burmistrz (aby wykazać, ze to tylko plotki) sprawi ,że nie będzie odwetu.
I OBY :lol:
Awatar użytkownika
Sensor
porucznik
porucznik

Postautor: kokeszko7 » pt gru 08, 2006 11:49 am

A wracając do tych "pięknych" naszych dróg.
Nie tak dawno posypali ulicę Warszawską (od torów do ulicy Cmentarnej) jakimś gryzem czy *** wie czym a dzisiaj z powrotem dziury jak diabli!!!
I tak to sie właśnie robi w naszej kochanej Izbicy.

Idziemy na ilość a nie na jakość :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
kokeszko7
podpułkownik
podpułkownik

Postautor: Sensor » pt gru 08, 2006 12:14 pm

Tam zrobili prowizorkę po rozkopaniu przy zakładaniu kanalizacji. Zamiast porządnego dywaniku pobawili się w emulsję i te czarne kamyczki (podobno to nawierzchnia antypoślizgowa :lol: ) Nie mam pojęcia, czemu akurat tak to zrobiono.
Awatar użytkownika
Sensor
porucznik
porucznik

Postautor: goodboy » pt gru 08, 2006 4:00 pm

Szanowna Pani Doktor!
Jako oddana i lojalna współpracowniczka Burmistrza podpisując posta niczym Pani nie ryzykuje. Jak szef przeczyta to ma Pani kolejnego plusa, a może nawet premię. Proszę ne wymagać takiego" poświęcenia" od pozostałych forumowiczów. A temat liceum jest pewny na 100%.
Zaraz po Pani wpisie pojawił się nowy temat na forum dotyczący służby zdrowia. Wychwala się tam Panią pod niebiosa, a pani współpracowników wręcz przeciwnie. Czyżby przypadek? Czy machina UGiM już ruszyła do boju?
Proszę się pogodzić z faktem, że istnieją myślący inaczej. Szacuneczek i pozdrowienia.
goodboy
major
major

Postautor: VooVoo » pt gru 08, 2006 4:03 pm

Może przyjdzie i czas na tą ulicę?? Narazie podoba mi się że kawał Izbicy jest położony świeżym aswaltem. Mile zaskoczony byłem nawiedzając Izbicę.
Awatar użytkownika
VooVoo
kapitan
kapitan

Postautor: kokeszko7 » pt gru 08, 2006 8:06 pm

goodboy pisze:Szanowna Pani Doktor!
Jako oddana i lojalna współpracowniczka Burmistrza podpisując posta niczym Pani nie ryzykuje. Jak szef przeczyta to ma Pani kolejnego plusa, a może nawet premię. Proszę ne wymagać takiego" poświęcenia" od pozostałych forumowiczów. A temat liceum jest pewny na 100%.
Zaraz po Pani wpisie pojawił się nowy temat na forum dotyczący służby zdrowia. Wychwala się tam Panią pod niebiosa, a pani współpracowników wręcz przeciwnie. Czyżby przypadek? Czy machina UGiM już ruszyła do boju?
Proszę się pogodzić z faktem, że istnieją myślący inaczej. Szacuneczek i pozdrowienia.

To nie przypadek, to jest prawda!!! Przynajmniej moim zdaniem!!! Z taka sytuacja spotkałem się nie raz i dlatego tak napisałem.

A żeby nie było posądzania mnie o jakieś kontakty z UGiM to od razu napiszę, że są zerowe :!:
Awatar użytkownika
kokeszko7
podpułkownik
podpułkownik

Postautor: Ptasiek » pt gru 08, 2006 8:52 pm

No patrzcie. Dobę nie miałem komputera i jestem jak bez ręki. Może ktoś mi wyjaśni o co chodzi, a najlepiej edytuje na pw treśc usuniętego postu Teacher? O co chodzi w zdaniu
A temat liceum jest pewny na 100%.
?

Wypadłem z bieżących spraw a to tylko doba :wink:
Kaczyński mówił w moim imieniu. Mord w lasach katyńskich ciąży mi tym, że zamiast polskich elit muszę oglądać mordy siwca, palikota czy szetyny. Gdyby nie tamta zbrodnia najprawdopodobniej nigdy nie opuściliby chlewa.
Smok5
Awatar użytkownika
Ptasiek
generał
generał

Postautor: miras » pt gru 08, 2006 9:01 pm

Otóż uświadomie cię trochę ! Przeczytaj ostatnie posty odnośnie Wdrażania programu przedwyborczego naszego Burmistrza. Ptaśku !
Awatar użytkownika
miras
pułkownik
pułkownik

Postautor: Ptasiek » pt gru 08, 2006 9:06 pm

To co ją tak ubodło - chłop o którym krąży opinia, że nie wylewa za kołnierz, czy sprawa: Warda - Marczukiewicz? Właśnie rzecz w tym, że czytałem posty od ostatniej wizyty i za "Turkmenistan Ludowy" nie jestem w stanie pojąc co ją tak zjeżyło?
Kaczyński mówił w moim imieniu. Mord w lasach katyńskich ciąży mi tym, że zamiast polskich elit muszę oglądać mordy siwca, palikota czy szetyny. Gdyby nie tamta zbrodnia najprawdopodobniej nigdy nie opuściliby chlewa.
Smok5
Awatar użytkownika
Ptasiek
generał
generał

Postautor: miras » pt gru 08, 2006 9:09 pm

Ano widzisz chłopie ! Kobiecie jeszcze nikt nie dogodził i nie dogodzi ! :lol:
Awatar użytkownika
miras
pułkownik
pułkownik

Postautor: miras » pt gru 08, 2006 9:23 pm

Jedno mnie tylko dziwi: dlaczego nasza pani Teacher zmienila swój post
i się nie odzywa na tym forum ? Czyżby zmienila zdanie :?:
Awatar użytkownika
miras
pułkownik
pułkownik

Postautor: goodboy » pt gru 08, 2006 9:45 pm

Dużo straciłeś bracie. Bo najważniejszy post, który był przyczyną całego zamieszania autorka już usunęła (patrz Teacher). Ale podoba mi się to forum coraz bardziej. Niektóre wpisy są bezbłędne. Nie jest jeszcze tak żle z tą Izbicą jak myślałem. A i efekty coraz lepsze.... TAK TRZYMAĆ!!!!!
goodboy
major
major

Postautor: TW » pt gru 08, 2006 10:02 pm

Nie można mieć pewności, kto był autorem tego usuniętego postu. Podpisać się jakimkolwiek nazwiskiem każdy może. Czy to nie prowokacja albo sondowanie reakcji forumowiczów?
TW
szeregowy
szeregowy

Postautor: goodboy » sob gru 09, 2006 12:57 pm

No tak na pewno to była prowokacja TW....ha,ha
Albo ktoś panią Teacher zmusił do napisania tego moralizatorskiego tekstu. Może z pistoletem przy skroni też bym się pod czymś takim podpisał...ha,ha
goodboy
major
major

Postautor: kokeszko7 » sob gru 09, 2006 2:09 pm

Jak by nie było to TW ma troche racji. Podpisać pod postem może się każdy.... :wink:
Awatar użytkownika
kokeszko7
podpułkownik
podpułkownik

Postautor: miras » sob gru 09, 2006 7:21 pm

Ja myślę, że zagadkowa p. Teacher jeszcze się odezwie.
Po prostu musi przemysleć parę spaw odnośnie napisanego
przez Nią postu i się włączy do naszego forum. Dajmy jej trochę czasu :lol:
Awatar użytkownika
miras
pułkownik
pułkownik

Postautor: Arizona » sob gru 09, 2006 7:24 pm

Zgadzam się z mirasem :) Ale czy to faktycznie była pani Gajewska? .... zaczynam w to ostro wątpić.....
Arizona
porucznik
porucznik

PoprzedniaNastępna

Wróć do Ogólne