bob budowniczy pisze:Oczywiście niech nasi lekarze zarabiają wielkie pieniądze(choć uważam ze zarabiają całkiem nieźle) pod warunkami ze będą płacić za uczelnie w której się uczą,
Głupoty piszesz !! Płaciłeś za swoje studia jeśli się uczyłeś ??
Zdolny nie równa się bogaty. A ta zdolność w zawodzie lekarza jest potrzebna. Nie jednego zdolnego co ma predyspozycje nie będzie stać na studia medyczne...
ywają takie typy którym nie wytłumaczysz, wiedza swoje i choćby dostali tymi 500 stówami w twarz to i tak by twierdzili ze jest po ich.......Ja nie wiem jakie dokładnie otrzymuje uposażenie kościelny ale mnie to zupełnie nie interesuje.....
Bobie, bywają takie osoby, którym podaje się argumenty i mają je w d... i mają klapki na oczach.
Jak nie wiesz jakie jest uposażenie to jest wyjście !! I nie broń go.
Jeżeli p.Paweł boi się kopac dołków na cmentarzu, to zawsze może sie przyjąc do łopaty gdzieś na budowie.Wtedy dowie sie jak pracuje sie na 500 zł
Właśnie na takie argumenty niektórzy są tępi w tym temacie.

Nad lekarzami możnabyło dyskutowac a nad koscielnym nie. Może to on jest ''świetą krową''
W oczach niektórych osób jest.
Tu nikt nie dyskutował o lekarzach Twisted Evil Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Tak ?? To widać, że nie jesteś w temacie !! Sam napisałeś.
Nikt im w kieszenie nie zaglądał a jeśli jesteś tak odważny i chętny do pracy zapraszam do pracy przez miesiąc. Zobaczymy czy będziesz tak głupio mądry..........
Ty jesteś mądrzejszy tu od wszystkich. Chłopie zejdź na ziemię. Niejeden za... cały miesiąc od rana do wieczora i dostaje psie pieniądze, a niektóre osoby wykopią raz w tygodniu dołek w zimie i pod wieczór w dodatku nie swoimi rękom i mówisz, że ciężko pracują ?? Kto tutaj jest głupio mądry ??