Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.
Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.
Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.
BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Moderator: blazej

yukon pisze: Plotka o ss to dla mnie wierudna bzdura, taki tatuaż to wyrok śmierci i długo by nie pożył. Dla mnie to wyjątkowy, przykładny człowiek.

yukon pisze:Wychowanek ks. Jurek, gdy dorósł ożenił sie z dziewczyną z Izbicy o nazwisku S. i wyjechał z Izbicy. .

mendel pisze:Mówicie o księżach "hazardzistach", o księżach, którzy sprowadzają sobie kobiety, a jak to ktoś wspomniał nie macie potwierdzenia, dowodu. Zauważyłem, że osoby krytykujące "naszych" księży nie jest nawet z naszej parafii, a ksiądz ma zawsze "przechlapane", co jest w pewnym stopniu spowodowane celibatem. Z naszej parafii od 6 lat nie było powołań do kapłaństwa, jak myślcie, czy zamieszczone posty w tym temacie pomogą w rozważaniu młodych osób, myśląc o swej przyszłości? Myślę, że nie, ale wręcz odwrotnie
PS: Nie bronie księży, ale stwierdzam fakty

Vivaldi pisze:Głupoty piszesz, co najmniej jedna osoba kończyła w tym okresie seminarium z naszej parafii. Teraz jest za Koninem![]()

Menello pisze:Po co ma się przemęczać skoro z mównicy ksiądz wzywa owieczki do sprzątania. Proste, a kase on dostaje. Made in Poland, Made in Izbica

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości