Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

kawiarnia :/

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Postautor: Observator » śr gru 24, 2008 12:06 pm

dosyć mam tego Ptaka
Observator

Postautor: goodboy » czw gru 25, 2008 1:31 pm

O rany, a tu co się stało????
A zaczęło się od GOKui, kawiarni i p. Myrty. Zawsze jak te tematy wchodzą na tapetę to się dzieje..... :lol: :lol: :lol:
WESOLYCH SWIAT wszystkim życzę. Ptaśkowi również.
goodboy
major
major

Postautor: bob budowniczy » pt gru 26, 2008 2:37 pm

Dobrze ze się dzieje.....życie nie lubi przestojów, mnie krew zalewa ze w miejscowości takiej jak Izbica tzn. z taka liczba mieszkańców nie ma miejsca gdzie można iść spokojnie posiedzieć, mecz obejrzeć, coś smacznego!!!!!!! zjeść. Nie zawsze można skorzystać z dobrodziejstw cywilizacji w postaci samochodu aby dojechać do powiedzmy Brdowa....czy gdziekolwiek indziej....
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: Observator » sob gru 27, 2008 10:13 am

Izbica to nora jest 100 lat za murzynami ! Kiedys ktos powiedzial ze w niedziele to tu nawet wiatru nie ma !!! i zgadzam sie z tym.W świeta nawet kawiarnia zamknieta porażka pełnym ryjem. A wszyscy Liczyli na to ze pojda w swieta do cafe spotkac sie ze znajomymi przyjaciołmi. tak pozsotalo stanie na mrozie i totalna kicha.Myrta Ty *** nie skrobany, mam nadzieje ze czytasz to forum i ze cie sumienie ruszy bo jak nie to znaczy ze masz serce blisko *** i cie gowno w nie kuje !!
Observator

Postautor: bob budowniczy » sob gru 27, 2008 11:15 am

Observator nie pisz o Izbicy ze to nora......bo mnie krew zalewa......ciekawe czy tak samo napiszesz o pizzerii......ze zamknięta......:roll:

Ale zgadzam się z Tobą ze to "troszkę" przesada z ta oszczędnością światła :wink:
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: Observator » sob gru 27, 2008 12:48 pm

dobra Izbica to wspaniale miasto az chce sie zyc tutaj
a co do Pizzerii była otwarta
Observator

Postautor: bob budowniczy » sob gru 27, 2008 1:10 pm

Otwarta? przejeżdżałem i myślałem ze zaciemnienie jest ale może nie zauważyłem.....
A jak ci Izbica nie pasuje to co tu robisz?
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: Observator » sob gru 27, 2008 2:32 pm

bob budowniczy pisze:Otwarta? przejeżdżałem i myślałem ze zaciemnienie jest ale może nie zauważyłem.....
A jak ci Izbica nie pasuje to co tu robisz?

Przyjechałem na świeta
Observator

Postautor: bob budowniczy » sob gru 27, 2008 3:04 pm

Jak wrócisz ponownie do tej nory to będziesz miał gdzie spożyć. Nie będziesz musiał stać po bramach i w ukryciu spożywać.......... mieszając się z inteligencja izbicka..........
A kiedy wrócisz z miejsca, w którym przebywasz wtedy kiedy nie mieszkasz w tej norze a mieszkańcy tej nory albo podobnych nor będą dawać ci utrzymanie, bądź w inny sposób będziesz od nich zależny, ciekawe czy wtedy powiesz ze to miasto jest za murzynami. Wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma.........
Każdy lis ma swoja norę......
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: goodboy » sob gru 27, 2008 7:53 pm

Observatorze wypowiadając się tak wulgarnie nie pomagasz oponentom p. Myrty, a wręcz przeciwnie. To prowadzi do niepotrzebnych nieporozumień. Tu nie chodzi o to żeby kogoś obrażać, ale żeby zasygnalizować że i w GOKU POTRZEBNE SĄ JAKIEŚ ZMIANY. Zarządzanie Ośrodkiem Kultury w stylu lat głębokiej komuny-rozumiem, że bliskich obecnemu dyrektorowi- prowadzi bowiem do jego upadku i pośmiewiska w skali powiatu.
goodboy
major
major

Postautor: krzysiek » sob gru 27, 2008 8:02 pm

Nie poowiem,zeby mi osobiscie brakowalo w Izbicy pubu,kawiarni lub jakiejs knajpy,nie pijam przed sklepami,ani tez w nich.mMimo to uwazam,ze jak najbardziej przydaloby sie tu cos takiego.Nie ma gdzie zjesc czegos dobrego w porze obiadowej,polnoc w sylwestra do bani,nie ma koszy na smieci,w mikolajki braklo slodyczy dla dzieci,burmistrz zly,myrta do kitu,asfalt-strach jezdzic,osrodek zdrowia-zle,cmentarz-zaniedbany,kujawianka-cieniutko i wiele innych rzeczy na ktore narzekamy,jezeli chodzi o Izbice.Oj tak,jest to nora
krzysiek
sierżant
sierżant

Postautor: Ryszard D. » ndz gru 28, 2008 6:49 am

Observator napisal:

" Myrta Ty *** nie skrobany, mam nadzieje ze czytasz to forum i ze cie sumienie ruszy bo jak nie to znaczy ze masz serce blisko *** i cie gowno w nie kuje !! "

To forum czyta nie tylko p. Myrta
Ryszard D.
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: Observator » ndz gru 28, 2008 12:25 pm

No i mam nadzieje ze czyta
Observator

Postautor: krzysiek » ndz gru 28, 2008 5:30 pm

Z pewnoscia kazda osoba ,ktora jest krytykowana,czy tez chwalona,wie o tym.Slowa krytyki,wrecz wyzwiska jakie pisze np.Obserwator nie pomoga,ale niektorym naleza sie one.
krzysiek
sierżant
sierżant

Postautor: czerwonamorda » pn gru 29, 2008 8:57 am

Observator pisze:dosyć mam tego Ptaka

Jak masz dosc to sobie go obetnij

Drodzy rodzice, kontrolujcie dzieciom internet, tu tez jest potrzebna kultura
Awatar użytkownika
czerwonamorda
sierżant
sierżant

Postautor: Observator » pn gru 29, 2008 12:57 pm

czerwonomordy jezeli nie wiesz o co chodzi to nie wyskakuj jak guma z majtek.

a internet jest dla kazdego wiec co ty chcesz od dzieci :shock: :D :shock: :D :shock: :D :shock:
Observator

Postautor: czerwonamorda » pn gru 29, 2008 1:44 pm

Guma to tobie wystrzelila, przyciela ci ptaka i nie wesz co masz z nim zrobic.
Jedna rade ci dam, nie tylko ptaka sobie obetnij ale i glowe.Jednego jelopa mniej
Awatar użytkownika
czerwonamorda
sierżant
sierżant

Postautor: Observator » pn gru 29, 2008 2:07 pm

:lol:
Observator

Postautor: Ron_Artest » pn gru 29, 2008 7:30 pm

wow.. :D !! ja myslalem ze tu sie nic ciekawego nie dzieje dotyczacego postu o naszym super wypas lokalu! a Tu jakie mile zaskoczenie :twisted: .. ogolnie to zgodze sie z moim przedmowca ze tu u nas nawet wiatru nie ma i szkoda takiego lokalu.. ale my raczej nic na to nie poradzimy.. bo to sa naprawde sily wyzsze.. i az zal patrzec jak to wszystko pieknie w tym naszym miasteczku umiera.. :cry:
"A bad woman is a sort of woman a man never gets tired of "............ I LOVE THIS GAME!
Awatar użytkownika
Ron_Artest
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: de Tox » pn gru 29, 2008 8:52 pm

Czerwonamorda= zemsta Ptaśka :lol: :lol: :lol:
de Tox
starszy kapral
starszy kapral

PoprzedniaNastępna

Wróć do Ogólne