Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Imprezki w Mchówku...:D

Arena Club, Mchówek

Moderator: blazej

Postautor: bob budowniczy » pt sty 30, 2009 5:57 pm

Oby nigdy tak nie było......Tego i wam życzę......
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: Jarek (FLASH) » pt sty 30, 2009 6:00 pm

bob budowniczy pisze:
Trzech młodych mężczyzn i dwie dziewczyny. Jeden z nich - 26-letni Rafał Wróbel. On jest w najcięższym stanie. Jest w śpiączce. Od ponad tygodnia leży w białostockim szpitalu. Miał tak zmasakrowaną głowę, że lekarze musieli przeprowadzić trepanację czaszki. Teraz cała rodzina i wieś modlą się, aby bez problemu wybudził się i wrócił do zdrowia.

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll ... /176804248

Wieś jak Mchówek............

bez kitu Bob, jesteś beznadziejny hehe czego ty sie już nie łapiesz hehe. Chłopie takie żeczy to nie tylko na wsi. Własnie na wsi dzije się to żadziej niż w mieście i dlatego jet nagłasniane. A co do Mchóka jako imprezy masowej, to niepotrzebnie wystawiasz jakies linki, ja to dokładnie opisałem wyżej. inne twoje podpunkty już się nie tycza jezeli nie jest to masówka. Imprezą masową można nazwać impreze która posiada nie mniej niż 300 miejsc (pod dachem). W mchówku musiałbym postawić jeszcze raz taką dużą salę hehe. I przestań wyciągać jakieś cudze trafedie. Bo to są wypadki które moga zdażyć się wszedzie. Nie tylko w wiejskich rem,izach jak prubujesz to zasugerować. Ok, temu panu już dziękujemy, ale przynajmniej dzięki Bobowi coś się zaczeło dziać na forum hehe
Jarek (FLASH)
starszy sierżant
starszy sierżant

Postautor: bob budowniczy » pt sty 30, 2009 6:06 pm

Jarku............
To co napisałem, ma tylko jedno na celu..........Twoja mobilizacje w tym temacie, nie obrażaj mnie słowami których używasz bo ja tego nie robię......
Nie mam interesu w tym żeby ci zaszkodzić, już jedna taki pisała o mnie jako o fanatyku CHP a teraz co.......miłośnik Areny?

Mam dzieci które czasami bywają na imprezach, stad moje obawy.......
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: Jarek (FLASH) » pt sty 30, 2009 6:51 pm

przepraszam jeżeli Cię aż tak mocno uraziłem, ale poniosło mnie i broniłem swoich argumentów. Moim zamiarem nie było cię obrazać ale wytłumaczyć ci parę spraw. Bob naprawdę nie robię tej imprezy z pierwszej łapanki, tak jak kiedyś strażacy, w piątek zaplanowali a w sobote już była. Nad taką imprezą naprawdę trzeba pochodzić i składać papiery duuużo wcześniej. Straż było nie było jest instytucją państwową, im nie patrzą na ręce tak jak mi osobie prywatnej. A co do bezpieczeństwa to wszędzie może zdarzyć się tragedia, nie tylko na wiejskich zabawach. To są tylko stare zabobony że jak wiejska to już się tłuczą . A co do warunków na sali, jest jak jest, jak ktos lubi takie klimaty, a są tacy co lubią, to wpozo, jeżeli komuś nie pasuje to nie przychodzi. Myślę że nasza dyskusja zakończyła się już w tym temacie?
Jarek (FLASH)
starszy sierżant
starszy sierżant

Postautor: bob budowniczy » pt sty 30, 2009 7:28 pm

Oczywiście.......pass.....pozdrawiam
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: szymon » pt sty 30, 2009 8:21 pm

Ja bym zrobił impreze 13..bedą ferie akturat i wolne bedą mieli studenci..i moze by wypalila..ja bym zarezykował jeszcze raz:))
Awatar użytkownika
szymon
szeregowy
szeregowy

Postautor: mendel » pt sty 30, 2009 8:51 pm

Fajnie by było....
----Mowa jest srebrem,milczenie złotem----
Awatar użytkownika
mendel
chorąży
chorąży

Postautor: bob budowniczy » pt sty 30, 2009 11:00 pm

Ja słyszałem rożne rzeczy na temat Mchowka, nie bylem, bo "dinozaurom" raczej wstęp wzbroniony :wink: nawet nie było słychać tak ostatnio duzo a Arenie, tematem przewodnim był Mchowek.....Jako rodzic..........zresztą sami rozumiecie.......albo zrozumiecie kiedy będziecie rodzicami nastolatków......
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: old_man » ndz lut 01, 2009 1:40 pm

szum w interesie to podstawa showbiznesu :!: :!: :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
old_man
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: Jaro_Jagr » ndz lut 01, 2009 3:46 pm

Bobie a jak duże są twoje dzieci ze pozwalasz im chodzic na tak niebezpieczne imprezy ??
Awatar użytkownika
Jaro_Jagr
starszy sierżant
starszy sierżant

Postautor: bob budowniczy » ndz lut 01, 2009 4:32 pm

Wystarczająco duże hokeisto.......... :D
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: bob budowniczy » ndz lut 01, 2009 10:59 pm

Jaro_Jagr pisze:13 ? 14 ?

A co jesteś w podobnym wieku, nie no powiedz to może cie znają :?: :?:
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: ona.:.nieźle.:.zakręcona » sob lut 07, 2009 8:10 am

Ale to juz pewna informacja, ze imprez w lutym nie bedzie? bo slyszalam jakies pogloski tu i owdzie, ze moze jednak cos bedzie... :-)
ona.:.nieźle.:.zakręcona
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: Jarek (FLASH) » ndz lut 08, 2009 4:10 pm

w lutym nie przewiduję imprezy. pozdro
Jarek (FLASH)
starszy sierżant
starszy sierżant

Postautor: MatHarry » ndz mar 08, 2009 2:06 pm

planowane są jakieś tańce ??
Awatar użytkownika
MatHarry