Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Imprezki w Mchówku...:D

Arena Club, Mchówek

Moderator: blazej

Postautor: *Czarnulka* » ndz lut 11, 2007 7:55 pm

oj.. ale kazdy teskni za ta imprezka no no...;D;D W sumie to ja też sie juz doczekac nie moge hehe;p;p
Awatar użytkownika
*Czarnulka*
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: Ron_Artest » pn lut 12, 2007 8:39 am

*Czarnulka* pisze:oj.. ale kazdy teskni za ta imprezka no no...;D;D W sumie to ja też sie juz doczekac nie moge hehe;p;p

oooo prosze..prosze... jak milo ;P super ze tyle osob sie nie moze doczekac.... :D bo w sumie to ostatni balet przed postem... i mam nadzieje ze bedzie najlepszy! :D 8)
"A bad woman is a sort of woman a man never gets tired of "............ I LOVE THIS GAME!
Awatar użytkownika
Ron_Artest
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: *Czarnulka* » pn lut 12, 2007 3:22 pm

To oczywiste, że będzie najlepszy... bo przecież takich też mamy organizatorów…;D;D;p;p
Awatar użytkownika
*Czarnulka*
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: ...::ShE::... » pn lut 12, 2007 5:07 pm

piąteczek coraz bliżej...:D
muszę powiedzieć że zespół mnie zaskoczył jeszcze bardziej pozytywnie po obejrzeniu studniówki z LO z tego roku....! <szok> :)
repertuar suuuuper...:D a moze w Mchówku zmienić troszke styl i na taki... bo czasami za dużo tego techno jest... i w ogole podklady pod disco polo to az czasami wkurzaja... a mysle ze stare dobre disco polo Boys'ów, Milano, Skanera, Mr dex,Mega dance..etc. mialo by wielu zwolenników..:D
co wy na to??
Żyj z całych sił...Żyj chwilą...Bądź sobą... :)
Awatar użytkownika
...::ShE::...
sierżant
sierżant

Postautor: *Czarnulka* » pn lut 12, 2007 5:14 pm

oo.. no nareszcie sie ktos odwazyl...;D;D Nie to ze mam cos do obecnych utworkow na jumpie bo sa sweet ale... mala zmiana by sie przydala... a repertuar ze studniowki.. oczywiscie z Izbicy Kuj... hmmm... nice .. nice... ;D;D >She< moze nas ktos wyslucha... i zwroci uwage na nasza malutka podpowiedz...;];]
Awatar użytkownika
*Czarnulka*
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: Ron_Artest » wt lut 13, 2007 10:45 am

...::ShE::... pisze:piąteczek coraz bliżej...:D
muszę powiedzieć że zespół mnie zaskoczył jeszcze bardziej pozytywnie po obejrzeniu studniówki z LO z tego roku....! <szok> :)
repertuar suuuuper...:D a moze w Mchówku zmienić troszke styl i na taki... bo czasami za dużo tego techno jest... i w ogole podklady pod disco polo to az czasami wkurzaja... a mysle ze stare dobre disco polo Boys'ów, Milano, Skanera, Mr dex,Mega dance..etc. mialo by wielu zwolenników..:D
co wy na to??

Jestem tez "ZA"!!! ;D ... i wlasnie w tym momencie wysylam "dyrektorowi" tej imprezy smska.... zeby wszedl na forum i poczytal sobie to i owo... 8) 8) :D i moze da sie namowic do malej zmiany repertuaru!!! :wink:
"A bad woman is a sort of woman a man never gets tired of "............ I LOVE THIS GAME!
Awatar użytkownika
Ron_Artest
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: *Czarnulka* » wt lut 13, 2007 1:39 pm

ooo jak faajnie... ze nasza mala podpowiedz zostala zauwazona....;D;D To jest nadzieja,ze ktos ja chyba uwzgledni..;D;D
Awatar użytkownika
*Czarnulka*
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: Ron_Artest » śr lut 14, 2007 10:45 am

*Czarnulka* pisze:ooo jak faajnie... ze nasza mala podpowiedz zostala zauwazona....;D;D To jest nadzieja,ze ktos ja chyba uwzgledni..;D;D

napewno ja ktos uwzgledni.... ;D!! :D :wink: bo jak mozna by to zrobic stalym "imprezowiczkom".. hehe... 8)
Awatar użytkownika
Ron_Artest
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: *Czarnulka* » śr lut 14, 2007 11:06 am

hmm... zobaczymy..;D;D A do piatku coraz blizej..;D;D:) Jeszcze tylko 2 dni...;];]
Awatar użytkownika
*Czarnulka*
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: Ron_Artest » czw lut 15, 2007 11:19 am

*Czarnulka* pisze:hmm... zobaczymy..;D;D A do piatku coraz blizej..;D;D:) Jeszcze tylko 2 dni...;];]

jeszcze tylko 1 dzien!! :D :D :D 8) 8)
Awatar użytkownika
Ron_Artest
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: *Czarnulka* » czw lut 15, 2007 1:48 pm

No prosze to zaczelo sie wielkie odliczanie buahaha... Czyzby ta impreza byla wyjatkowa ze kazdy tak na nia czeka.. hmm...;D;P;P
Awatar użytkownika
*Czarnulka*
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: ...::ShE::... » czw lut 15, 2007 1:54 pm

no a śmiesz wątpić...?? :P
impreza jedyna w swoim rodzaju... ;)
ale muszę przyznać ze ostatnio widoczne jest male zainteresowanie na forum..;/
a...>>Jutro baaaalety...<< :D :)
Awatar użytkownika
sierżant
sierżant

Postautor: *Czarnulka* » czw lut 15, 2007 2:04 pm

Bron Boze... buahaha.. nawet przez mysl mi nie przeszlo zwatpienie w ten "fakt"...
Awatar użytkownika
*Czarnulka*
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: OMEGA » czw lut 15, 2007 7:34 pm

Zainteresowanie nie spadło jak pisze She... poprostu niema ciekawego tematu na forum zeby było o czym pisac! :( Myśle moze ze po jutrzejszych wirażach na parkiecie bedzie o czym popisac. Zycze połamania nóżek bo to niestety juz ostatnia imprezka (nadchodzi post) hociaz mi nie przeszkadza zeby w poscie były no ale :( :( Do zobaczonka w piątek!!!!!!!!! Papa
OMEGA
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: ...::ShE::... » czw lut 15, 2007 7:55 pm

alez ja rzucilam temacik o delikatnej zmianie muzyki to odpowiedzialy tylko 2 osoby.. jedyny plus to taki ze są 'ZA'...:)
a co do jutrzejszej imprezki to mam nadzieje, że tego wieczoru wrazen bedzie moc... :D

pozdr...;)
Awatar użytkownika
sierżant
sierżant

Postautor: TaŚka » pt lut 16, 2007 12:26 pm

No w sumie możnaby trochę (nie zmienić) tylko dodać nowego repertuaru. Zrobić taki mix muzyczny, by każdy znalazł coś, co lubi 8) Pozdrawiam>> do zobaczyska ehehe :D
"Gdy zgubisz drogę, za muzyką idź..."
TaŚka
szeregowy
szeregowy

Postautor: *Czarnulka* » pt lut 16, 2007 3:22 pm

To juz dzis...;D;D hahaha... Odliczylam do konca...;p To zostalo chyba tylko zyczyc udanej imprezki...;];]
Awatar użytkownika
*Czarnulka*
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: OMEGA » pt lut 16, 2007 5:04 pm

Siemka!!!! Juz niedługo za chwileczke jebnie sie w Mchowku flaszeczke!!! :D Heh Pozdrawiam
OMEGA
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: Domin » pt lut 16, 2007 5:26 pm

Oj będzie ciekawie..... :lol:
Domin
starszy sierżant
starszy sierżant

Postautor: rossa » pt lut 16, 2007 11:01 pm

OMEGA pisze:Siemka!!!! Juz niedługo za chwileczke jebnie sie w Mchowku flaszeczke!!! :D Heh Pozdrawiam

mlekaaaaaaa mlekaaaaaa :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
rossa
chorąży
chorąży

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy