Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.
Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.
Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.
BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online
kokeszko7 pisze:Masz rację juruś! A nie wiesz czasami skąd biorą sie takie "nieuki" w szkołach średnich? Wszystko przez niż demograficzny oraz przez to, że nauczyciele po prostu chcą pracować. Gdyby nie przyjmowali wszystkich nie mieli by pracy i tyle. W związku z powyższym łapią wszystkich, którzy tylko chcą się choć trochę "uczyć". A druga sprawa to zmniejszanie godzin na poszczególne przedmioty. Jak ja chodziłem do liceum miałem chyba 6 godzin matematyki w tygodniu. Teraz są chyba 4. A gdzie reszta?
dezerter pisze: pozdrawiam kadre i maturzystów 2002 !!
kokeszko7 pisze:Jeżeli tylko robi się coś w granicach rozsądku to jasne, że można poszaleć. Ale tak jak powiedziałem : TYLKO W GRANICACH ROZSĄDKU
kokeszko7 pisze: <pewni - niektórzy>"moi" uczniowie dostają się do szkół średnich i śmiało mogę powiedzieć, że jeszcze kilka lat temu nie mieli by żadnych szans aby się do nich dostać! Ledwo skończyli by zawodówkę ( o ile w ogóle by skończyli).
kokeszko7 pisze:Na pewno NIE!!!
Wróć do Zespół Szkół im. Jana Kasprowicza
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość