Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.
Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.
Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.
BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online
Dżoana pisze:Ptasiek...
tylko, że Rossa tego tematu nie zrobiła dlatego, (...)
Gosiek pisze:Sorry rossa, ale Ty masz chyba jakies "wonty" co do mnie i Dzoany piszac tego posta... wiesz...my poprostu sobie tak pisalysmy...a ze wyszly z tego male ploteczki, to splentuje to moim powiedzonkiem... "Bywa i tak..." pozdrawiam serdecznie:)
rossa pisze: ... wy dzieciaki za bardzo się gniewacie. Wy lubicie sobie z każdego szyderować, każdemu dogadywać i lubicie "dowalać" sobie nawzajem.
Nie mam jak Ty to Gosiu określasz "wontów" tylko chciałam podkreślić iż jest to najlepsze miejsce na takie babskie plotki w osobnym temacie.
Tak więc podkreślam raz jeszcze, : nie mam żadnych wo i we ani takiego tfu
Bawcie się dobrze i używajcie od casu do casu pw
Aha to dzięki za wiadomośc! Trzeba iśc w coś pograćDżoana pisze:hahaha
u nas w szkole?
Miłosz no co Ty.
u nas w szkole w zyciu nie trzeba było pokazywać żadnych "legitek".
Chyba Cię wpuszczą
a sala jest raczej otwarta, tzn. z tego co ja wiem
Wróć do Gimnazjum im. Augustyna Słubickiego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość