Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.
Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.
Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.
BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online
Ludzie ograniczeni a przy tym fanatycy stanowią plagę ludzkości. Biada państwu, w którym tacy ludzie mają władzę. Są nietolerancyjni i pozbawieni wszelkich skrupułów. Uważają, że cały świat kłamie, a tylko oni mówią prawdę.
Piotr Pacewicz: ,,Bunt wykształciuchów w Iraku i w Afganistanie! Talibowie i al-Kaida sprzeciwiają się zawłaszczaniu państwa przez PiS. Dołączyli do takich znakomitości jak św. Barbara Blida i doktor Mirosław G. Wybitny brytyjski teolog Abu Hamza wspólnie z abpem Życińskim potępił lustracyjne polowanie na czarownicę!"
Jacek Żakowski: ,,Powinien natychmiast powstac rząd PO-LiD-PSL-LiS-al-Kaida, który odsunie od władzy tych psychopatów z PiS i imperialistycznego koncernu pruskiej sołdateski Axel Springer."
Janina Paradowska: ,,brzdęk, brzdęk, brzdęk, al-Kaida dobra, PiS zły, brzdęk, brzdęk, brzdęk, ajatollach Kwasoini był dobrym prezydentem"
Leszek Miller: ,,Będziemy sprzeciwiac się ziobrzydzaniu prawa i ścigac kanalie, które doprowadziły do śmierci Zarqawiego i zamachowców-samobójców"
Joanna Senyszyn: ,,Wojnę w Afganistanie prowadzimy, bo Pan Papież nam kazał, bo chce zakazac tam aborcji i zmusic talibów do płacenia świętopietrza."
Stefan Niesiołowski: ,,Ja uważam, że Kaczyńscy męczą al-Kaidę, bo samo mali i zakompleksieni a poza tym są gejami a gejowstwo jest przeciwne naturze, wiem to bo jestem entomologiem i raz widziałem jak dwa pająki zapinały w d..." (odchodzi wyc do Księżyca razem z Celińskim)
Roman Giertych: ,,Wojny w Iraku i w Afganistanie to złe, obce nam, żydowsko-masońskie wojny. Powinien powstac rząd tymczasowy z Osamą bin Ladenem na czele."
Andrzej Lepper:,, To co się dzieje w Guantanamo to ***, ***, ***! Służby specjalne powinny chronic terrorystów a nie ich łapac! A Pani Orianna Fallaci powinna założyc Partię Zboczonych Kobiet"
Wiktor Osiatyński: ,,Wolę szariat od PiSu"
Tomasz Lis: ,,Co z tym Afganistanem? Czy Talibowie pokonają szaleńców z PiSu? Czy wejdą w koalicję z LiD? Jak to wpłynie na moją fryzurę?"
Waldemar Kuczyński: ,,Życzę koalicji antyterrorystycznej jak najgorzej!"
Bronisław Geremek: ,,Kiedy chce zapalic fajkę haszyszu z moimi europejskimi przyjaciółmi z londyńskich i paryskich przedmieśc, słyszę że Polska to kraj tajnych więzień CIA"
,,Die Tageszeitung": ,,Kartofle w sojuszu z Żydami? Polaki razem z mydłami? Buchachacha! To był bardzo śmieszny niemiecki żart."
,,El Pais": ,,Polacy walcząc przeciwko al-Kaidzie kierują się antysemityzmem, bo wiadomo, że Żydzi rozwalili WTC. Nie widzicie w tym logiki? Wybaczcie jesteśmy z Katalonii a to totalne zadupie".
Wartość kobiety po trzydziestce określają trzy czynniki:
jej wiek,
wiek jej kota,
cokolwiek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość