Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.
Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.
Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.
BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online
***...dezodorant mi się skończył
trudno... będę musiał się umyć...
Komora gazowa jest pusta, następuje zwolnienie blokady...
Widziałem dzisiaj samochód z rejestracją KWA...
ciekawe czy to prezydent czy premier...
Moja matka mi ostatnio powiedział że nie życzy sobie żebym była pedałem, na co ja jej odparłam, że właśnie że jestem: bo mi się chłopcy podobają ?
W ogóle to w weekend zamierzam wyciągnąć (byłą) dziewczynę kumpla do kina...
... żeby była jasność - lubię ją i w ogóle, ale to trochę zachacza o recycling.
Św. Agata była tak święta, że w łonie matki biczowała sie pępowiną
Sex jest dziełem szatana!
Co? jak?
No badaj, pozycja 69, wymawia się sześć na dziewięć więc poprawny zapis to 6/9 i mamy ułamek zwykły, gdy go skrócimy mamy 2/3 a rozwinięcie dziesiętne tego ułamka jest równe 0,(666)
Nadciąga apokalipsa...
cytat z pewnego brukowca:
"W czwartek znaleziono zwłoki mężczyzny (...) Miał 2 promile w wydychanym powietrzu"
Dobrze, że pod Grunwaldem nie doliczyli 3 minut
Podobno Kaczyński jest abstynentem…
…nie sięga do kieliszka...
Już mnie drażni ta ciągła krytyka skierowana na Kaczyńskich. Jeszcze ich oskarżą, ze to przez nich zimy nie ma...
Dlaczego piszemy cókier przez u zamknięte??
…żeby się nie wysypał...
Powiem wam życiową prawdę…
zauważyłem że ludzie są jak plastelina:
można z niej ulepić mózg i można z niej ulepić gówno.
budzi się we mnie zwierzę…
ale to niestety prawdopodobnie leniwiec.
Stany Zjednoczone zapowiedziały, że w odpowiedzi na ataki terrorystyczne popełnione przez nie wiadomo kogo, będą wystrzeliwać rakiety nie wiadomo gdzie.
czym różni się IV RP od PRL?
Tym, ze w PRL rząd był w Anglii, a Polacy w Polsce, a w IV RP rząd jest w Polce, a Polacy w Anglii.
pamiętam jak powiedziałem raz do dziewczyny zamiast "zacytuj" to "zacycuj"
brechtała 30 minut i...zerwała ze mną.
Skarpety - broń chemiczna średniego zasięgu nie zakazana konwencją Genewską.
Nie ma idealnych kobiet...bo żadna nie jest mężczyzną
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość