Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

The Police

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

The Police

Postautor: Grabbi » pt maja 12, 2006 6:04 am

No właśnie..., otóż wczoraj tj czwartek, pobudzony "Świętem dyszla" oficer operacyjny naszej KO'mendy, zajeżdżając od zachodniej strony naszego pueblo, po 2 miesięcznych przygotowaniach, dokonał zuchwałego aresztowania jednego z naszych mieszkańców, pod zarzutem hm... i tutaj uwaga! - "uwielbienia dla wykonywania takich akcji!"hahahaha, ukłon w Pana stronę proszę Pana - "Głowa" do góry!
Grabbi
szeregowy
szeregowy

O co tu chodzi...??

Postautor: Grabbi » pt maja 12, 2006 7:44 am

Sluchajcie nie ma co soe oszkukiwac ze nasza policja nie dzilala tak jak powinna... :( wczoraj doszlo do aresztowania pewnej osoby z naszego maisteczka...a kiedy osoba aresztowana zapytala ,,za co?" to nasz kochany funkcjonariusz odparl ,,bo lubie..."wiec mamy wiele do myslenia...a teraz takie male przeslanie ,,Panowie zmienicie sie...".... :shock:
Grabbi
szeregowy
szeregowy

Postautor: Ptasiek » sob maja 13, 2006 5:17 pm

Ostatnio zmieniony śr gru 24, 2008 9:42 pm przez Ptasiek, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
Ptasiek
generał
generał

Postautor: Krespin » sob maja 13, 2006 9:41 pm

...
Ostatnio zmieniony pn sty 21, 2008 9:23 pm przez Krespin, łącznie zmieniany 1 raz
Krespin
kapitan
kapitan

ten sam

Postautor: Grabbi » pn maja 15, 2006 10:36 am

wtajemniczeni wiedzą, o co chodzi, oburzenie polega na samym zachowaniu sie funkcjonariusza,mówiącego, że zatrzymuję Pana, "bo lubię", świadczy to o nim samym, jasne że ma prawo to zrobić, tylko również ma prawo jak i obowiązek trzymać się pewnych procedur, które wg mnie i pozostałych obserwatorów ewidentnie złamał, druga sprawa, która mnie nieco bulwersuje, to sam akt skucia kajdankami, na oczach siędzących w parku ludzi, izbickie mochery mają teraz temat na długie długie tygodnie, co niekorzystnie wpłynie na opinie i wizerunek naszego przyjaciela,a przecież wystarczyłoby poprosić ładnie "do poloneza", może funkcjonariusz zobaczył w nogawce ukrytą siekierę cy cuś, nawiasem mówiąc, była to najbardziej spektakularna akcja, jaką widziałem na izbickim skwerku i może dlatego tak się rozwodzę na tym forum.pozdrawiam obywateli :shock:
Grabbi
szeregowy
szeregowy

Wróć do Ogólne