Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Co znaczy "Kujawska" w nazwie Izbicy

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Co znaczy "Kujawska" w nazwie Izbicy

Postautor: Ptasiek » pt lut 10, 2006 11:34 pm

zx
Ostatnio zmieniony pn gru 01, 2008 7:56 pm przez Ptasiek, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
Ptasiek
generał
generał

Postautor: Arizona » pn lut 13, 2006 7:49 am

Ptasiek!!!! To przedni pomysł! Czekam niecierpliwie na jakieś wpisy i wyjaśnienia! No i pewne pole do popisu miałby tu Admin stronki.....
Zachęcam, bo temat mnie także bardzo interesuje :)
Pozdr. :D
Arizona
porucznik
porucznik

co znaczy ...

Postautor: Ptasiek » ndz lut 19, 2006 9:53 am

zx
Ostatnio zmieniony pn gru 01, 2008 7:56 pm przez Ptasiek, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
Ptasiek
generał
generał

a może z Iranu? /czytaj od Scytów/

Postautor: Ptasiek » śr lut 22, 2006 9:32 pm

zx
Ostatnio zmieniony pn gru 01, 2008 7:57 pm przez Ptasiek, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
Ptasiek
generał
generał

Kujawy - kolejna odsłona

Postautor: Ptasiek » ndz lut 26, 2006 9:01 pm

zx
Ostatnio zmieniony pn gru 01, 2008 7:57 pm przez Ptasiek, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
Ptasiek
generał
generał

Postautor: Arizona » pn lut 27, 2006 7:02 am

No właśnie.... Zerknęłam sobie na tą źródłową stronkę i poczytałam troszkę. Jestem pod wrażeniem treści tam zawartych i Twojego, Ptaśku, zaangażowania w kontynuowanie tego fajnego wątku. Szkoda, że zapowiadasz jego koniec.
Wiem, że brak odzewu może zniechęcać, ale myślę, że takim laikom (jak ja np.) trudniej coś logicznie odpowiedzieć, o polemizowaniu nawet nie wspomnę :wink: , bo w temacie tak głęboko jak Ty nie siedzą.
Nie musi to jednak oznaczać, że temat nie jest interesujący. Jak dla mnie, to wręcz przeciwnie :)
A swoją drogą.... po poczytaniu sobie troszkę Twoich postów zaczynam się zastanawiać, czym zajmujesz się zawodowo.... Czy historia i badania historyczne to tylko hobby?
Tylko pozazdrościć, że masz na takie hobby czas :) Ja mam troszkę czasu i ochotę, by te posty poczytać :)
Arizona
porucznik
porucznik

wczesna mediewistyka to moje hobby....

Postautor: Ptasiek » pn lut 27, 2006 12:49 pm

zx
Awatar użytkownika
Ptasiek
generał
generał

Postautor: Ptasiek » ndz cze 04, 2006 4:29 pm

zx
Awatar użytkownika
Ptasiek
generał
generał

Wróć do Ogólne