Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

GDZIE LEZY TA IZBICA odpiszcie mi

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

GDZIE LEZY TA IZBICA odpiszcie mi

Postautor: ARI BYDZIA » sob lut 04, 2006 10:12 pm

mam pytanie do was ja jestem z bydzi i chce wiedziec czy ta izbica lezy niedaleko miejscowosci Klodawa czy Kolo chodzi mi o to ze chciale wpasc do Areny ale niewiem czy wogule warto jest tam jechac :?: slyszalem ze jest dobrze ale sam niewiem ogladalem fotki na stronie areny sa za male zeby wiedziec czy jest dobrze czy nie ale tak ogulnie to mi sie podoba odpiszcie mi bna tego posta dziekuwa pozdro 4all
ARI BYDZIA
szeregowy
szeregowy

Postautor: blazej » ndz lut 05, 2006 2:46 pm

Izbica Kujawska leży 26 km na północ od Koła na trasie Włocławek - Koło. Niedaleko jest również do Kłodawy. Więcej o położeniu Izbicy (bardzo dokładne dane) możesz znalezć na tej podstronie
Izbica Kujawska Online
URL: www.izbica-kujawska.com (dodatkowy: www.izbica-kujawska.pl)
e-mail: kontakt@izbica-kujawska.com

Obrazek
Awatar użytkownika
blazej
Administrator
Administrator

Postautor: ARI BYDZIA » ndz lut 05, 2006 3:53 pm

acha dzieki a w Arenie jest dobrze ?
ARI BYDZIA
szeregowy
szeregowy

Arena jest git!!

Postautor: Maverick » sob lut 18, 2006 3:21 pm

Jeżeli chodzi o Arene to jest super klimat w niej. Warto ją odwiedzic, co jakis czas wystepuja znane osobistosci muzyki. Nie słuchaj nikogo, sama sprawdz..warto. Daleko takiej wielkości klubu i klimatu szukac.
Na pewno trawisz do Izbicy, jadąc z Bydzi bedziesz widziała Arene na koncu trasy przebiegającej przez miasto Włocławek- Koło
Maverick
szeregowy
szeregowy

Postautor: LaSpeedy@wp.pl » czw cze 29, 2006 6:22 am

Ja także muszę sprawdzić :)
bakiewicz.pl - zapraszam wszystkich fanów siatkówki
LaSpeedy@wp.pl
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: Miłosz » ndz sty 14, 2007 3:49 pm

ARENA jest super :D
Miłosz
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: Krespin » pn sty 15, 2007 8:48 pm

...
Ostatnio zmieniony pn sty 21, 2008 9:09 pm przez Krespin, łącznie zmieniany 1 raz
Krespin
kapitan
kapitan

Postautor: miras » pn sty 15, 2007 10:03 pm

Krespin !!! Wytłumacz Ludziom gdzie ta Arena się znajduje !!!
Awatar użytkownika
miras
pułkownik
pułkownik

Postautor: Krespin » pn sty 15, 2007 11:20 pm

...
Ostatnio zmieniony pn sty 21, 2008 9:10 pm przez Krespin, łącznie zmieniany 1 raz
Krespin
kapitan
kapitan

Postautor: Jaszar » śr lut 14, 2007 10:30 pm

Nie chcę mnożyć tematów więc pozwolę sobie wykorzystać ten .
Na początek cytat , wystąpienie senatora Marka Waszkowiaka z siedemnastego posiedzenia Senatu Rzeczypospolitej Polskiej czwartej kadencji , fragment : " Druga poprawka jest związana, w moim przekonaniu, z pewnym błędem. Od początku, gdy tylko zaczęły się pojawiać mapy i zestawienia gmin w poszczególnych powiatach, gmina Izbica Kujawska zawsze była w powiecie Koło. Wczoraj po raz pierwszy zobaczyłem, że na nowej mapie gmina ta jest przeniesiona do województwa kujawsko-pomorskiego. Wnoszę o to, aby gmina Izbica Kujawska została przeniesiona z województwa kujawsko-pomorskiego do wielkopolskiego, czyli tam, gdzie chcą należeć mieszkańcy. Dziękuję bardzo. "
A moje pytanie jest takie : w Izbicy odbyło się referendum w tej srawie i mówiono mi , że coś było nie tak , wie ktoś może CO :?:
Zawsze byłem , zawsze będę , jestem po wsze czasy !
Obrazek
Awatar użytkownika
Jaszar
porucznik
porucznik

Postautor: aro » śr lut 14, 2007 11:18 pm

Mnie nikt nie pytał gdzie chcę przynależeć, a szkoda wybrałbym Koło baardzo chętnie, widząc ilu oszołomów siedzi tam, gdzie siedzieć nie powinno.
Być może wtedy mnie nie było :lol:

Ale temat ciekawy proponuje nowy temat i sondę pt: kto za Kołem ?, a kto za Włocławkiem?
Awatar użytkownika
aro
starszy chorąży
starszy chorąży

Postautor: miras » pt lut 16, 2007 9:36 pm

Skoro proponujesz nowy temat aro no to na co czekasz ?
Otwieraj ! Myślę, że napewno dużo Forumowiczów zabierze głos w tej kwestii :D
Awatar użytkownika
miras
pułkownik
pułkownik

Wróć do Ogólne