Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Odświeżony wygląd forum

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Odświeżony wygląd forum

Postautor: blazej » pt cze 24, 2005 12:41 am

Korzystając z okazji zmieniłem wygląd forum, dopasowując go do wyglądu serwisu. Jest jeszcze pare niedociągnięć, ale mam nadzieję, że wszelkie błędy zostaną wkrótce usunięte. Czekam na Wasze opinie :)
Awatar użytkownika
blazej
Administrator
Administrator

Postautor: Daras » sob lip 23, 2005 11:30 pm

Odswiezony wyglad stronki oceniam na ,,+,,... :)
Daras
sierżant
sierżant

Postautor: blazej » pn paź 10, 2005 1:34 am

Niebawem zmienię przyciski z angielskich na polskie i dostosuje kolorystykę do forum.
Izbica Kujawska Online
URL: www.izbica-kujawska.com (dodatkowy: www.izbica-kujawska.pl)
e-mail: kontakt@izbica-kujawska.com

Obrazek
Awatar użytkownika
blazej
Administrator
Administrator

Przyciski ...

Postautor: Arizona » pt paź 21, 2005 6:06 am

Co do "starego", bądź "odświeżonego" wyglądu Forum niewiele moge powiedzieć... jestem tu nowa, ale to, co jest teraz jest OK :D . Poza oczywiście przyciskami .... dla niewprawionych mogą być bardzo mylące i zniechęcać do zabierania głosu. :D
Czekam więc na tę zmianę.
Arizona
porucznik
porucznik

Postautor: blazej » pt paź 21, 2005 12:41 pm

Obiecuje poprawić przyciski jak najszybciej, postaram się jeszcze przed 1 listopada.
Izbica Kujawska Online

Obrazek
Awatar użytkownika
blazej
Administrator
Administrator

Postautor: lobos69 » wt paź 25, 2005 9:15 pm

Jak wiesz Błażej jestem nowy na tej stronie, więc nie mam pojęcia jak wyglądała stara strona. Tak jak jest, jest super :lol: Jestem pełen podziwu dlatego co robisz. Stworzenie i administrowanie takiej strony to naprawde coś :) wyrazy uznania :D pozdrawiam 8)
Ostatnio zmieniony sob paź 29, 2005 8:43 am przez lobos69, łącznie zmieniany 1 raz
Nie odkładajmy seksu na starość:).Każde pieniądze są dobre nawet te najbardziej brudne;-))!!!!!!!!!!!
lobos69
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: blazej » wt paź 25, 2005 10:37 pm

Dzięki Lobos za ciepłe słowa :wink: , ale tak czy owak do doskanałości jeszcze wiele brakuje, a samo forum jest tylko częścią serwisu.
Izbica Kujawska Online

Obrazek
Awatar użytkownika
blazej
Administrator
Administrator

Postautor: Daras » czw paź 27, 2005 5:58 pm

Jesli idzie o strone widac ze idzie wciaz ku lepszemu i widac twoja prace tu wlozona Blazej,tak trzymac,pozdrawiam
Daras
sierżant
sierżant

Przyciski....

Postautor: Arizona » pt paź 28, 2005 5:47 am

Są już polskie przyciski!!!!!! Huraa!!! To oczywiście nie jest na forum (i dla forum) najważniejsze, bo dużo ważniejsza jest słowność Moderatora i Admina: Błażeja!!!! Chylę czoła i doceniam! :D
Ale dlaczego nie można przejść bezpośrednio z forum na stronę główną?
A może ja tylko tego nie potrafię???
No i zauważam, że ruch na forum coraz większy :D
Pozdrawiam serdecznie :)
Arizona
porucznik
porucznik

Postautor: blazej » sob paź 29, 2005 10:53 am

Skoro obiecalem to glupio by mi bylo, gdybym tej zmiany nie wprowadził :wink: Z ruchem na stronie jest faktycznie trochę lepiej, choć znów jest mały zastój...
Izbica Kujawska Online

Obrazek
Awatar użytkownika
blazej
Administrator
Administrator

Wróć do Ogólne