Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Wedkowanie...

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Wedkowanie...

Postautor: Daras » czw mar 31, 2005 2:44 pm

Pogoda sie poprawila,ocieplilo sie,pewnie co poniektorzy zaczna z przyjemnoscia wedkowanie przy wiosennym sloneczku.Ciekawy jestem jakie sprawdzone przez Was miejsca polecacie na wedkowanie posrod okolicznych jezior,w jakim czasie jest tam najlepiej wedkowac,na co lowic,czego mozna sie spodziewac,podzielcie sie swoimi dotychczasowymi doswiadczeniami i spostrzezeniami,hej...
Daras
sierżant
sierżant

Postautor: Krespin » sob maja 27, 2006 7:52 pm

...
Ostatnio zmieniony pn sty 21, 2008 8:56 pm przez Krespin, łącznie zmieniany 1 raz
Krespin
kapitan
kapitan

Postautor: Daras » ndz maja 28, 2006 11:17 am

A to racja,poprostu taka Polska ,,tradycja,, i ludzka mentalnosc...
Daras
sierżant
sierżant

Postautor: miras » śr lis 01, 2006 10:44 am

Jestem dopiero parę dni użytkownikiem forum.Tak sobie przeglądam wszystkie tematy i trafiłem na temat wędkowania :) Muszę Ci powiedzieć kolego, że tak naprawdę to nie ma gdzie łowić ryb. Nasze jeziora są tak przetrzepane, że trudno cokolwiek złapać.Jedynie gdzie utrzymuj się jeszcze ryby , i można je jeszcze złapać to są kanały przy jeziorach.Można złapać niezłe sztuki.To by było tyle na temat łowisk :D
Awatar użytkownika
miras
pułkownik
pułkownik

Postautor: blazej » śr lis 01, 2006 11:26 am

miras pisze:Jestem dopiero parę dni użytkownikiem forum.

Witamy na forum :wink:
Izbica Kujawska Online
URL: www.izbica-kujawska.com (dodatkowy: www.izbica-kujawska.pl)
e-mail: kontakt@izbica-kujawska.com

Obrazek
Awatar użytkownika
blazej
Administrator
Administrator

Postautor: yukon » ndz mar 18, 2007 5:08 pm

Są piękne dziewicze miejsca nad j.Długie i j.Modzerowskie, wystarczy dojechać do szlabanu przed górą i przejść się pieszo, znajdziesz miejsca nie uczęszczane pozarastane ścieżki, drudno dostępne miejsca. Jedynymi towarzyszami bedą ptaki, płazy, gady, czasem pojawi się zbłąkany wędkarz , parka szukająca somotności przemknie po cichu. nikt nie hałasuje. Ryb możesz nie złapać, ale możesz zrobić wspaniałe zdjęcie. Przebywanie w takim miejscu jest warte wyprawy. Te miejsca są coraz bardziej dzikie bo nie mozna tam dojechać samochodem, a jak zanęcisz 2-3 dni złapiesz ładną płoć i leszcza, czasem sandacza. Nie nastawiaj się na mięso jeśli jestes wędkarzem ale na przyjemność łowienia, rybę kupisz w sklepie. Napiszcie o wynikach, z przyjemnością przeczytam. Sezon juz tuż tuż, pozdrawiam wędkarzy i sympatyków przyrody. :)
Awatar użytkownika
yukon
kapral
kapral

wedkowanie

Postautor: yukon » czw maja 31, 2007 7:46 pm

W niedzielę 3 czerwca odbędą się zawody wędkarskie organizowane przez związek wędkarski z Izbicy. Zawody odbędą się na J.Karaśnia o godz.7 rano, każdy członek koła bez względu na poglądy polityczne, wyznanie, orientacje seksualną może wziąć w nich udział po zapisaniu się u skarbnika koła. Wszyscy mają równe szanse, połamania kija.
Awatar użytkownika
yukon
kapral
kapral

Wróć do Ogólne